![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE iç telkinim=boşver pozitif düşünmeye devam et nasılsa düzelicek şimdiden stres yapmaya gerek yok ki değil mi?? 8977 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE teşekkürlerrrrrrrr hayatım değişti :D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Etkileri gördüm 2 haftadır ve gerçekten çok iyi oldu.Resmen kafam çalışmaya başladı:D |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ulan ne çok öküz var dünyada :S |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Çok ilginç bir mail aldım..tanıdığım birinden..dünyalarımızın farklı olduğu yani düşünce tavır yaşam biçimimlerimiz çok uç noktada olan çalışma arkadaşımı soruyor.."nasıl biri diye" nötr olmalıyım..iyi de diyemem kötü de... aslında çok keyifli eğlenceli bir sohbet olabilir değil mi :) ..o kelimeyi kullanmak istemiyorum...d..u..(şaka yapıyorum..tabiki yapmayacağım) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Mutluyum,mutlusun,mutlular,hepimiz mulu olalım,mutlu kalalımgirlhahagirlhaha |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE keşke bazı insanların internetteki halleriyle gerçek hayattaki halleri farklı olmasa. . . |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE selam sadece selam bu kadar(: |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ümitlerim sekteye uğrasada vazgeçmemeliyim....korkuyorum tekrar cayarda yine ışığımı kaybederm diye :( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE içimden hiçbirsey yapmak gelmiyo.... |
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE depresyondayımmm...:((( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE uzun bir süredir telkinleri dinliyorum. hayatımın değiştiğini hissediyorum lakin bazı yakınlarım dengede olan ruh halimi bozmaya çalışıyorlar.. |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE mutsuzum, mutsuzsun , mutsuz napıymmm içimden gelmiyor sevgilime telefonu yapmacık gülümsemelerle açmaktan sıkıldım ve bunu uygulamaya başlayalı 3 gün oldu:(((( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE günaydınn günaydınnnn herkesee sevgilerrrrrrr :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Hayatı seviyorum insanları seviyorum :)) herkese sevgiler |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE annemmmmmmmm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE annemmmmmmmmmm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE karanlıktayım...bildiğim herşeyi unuttum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE katanlıktayım ...bildiğim herşeyi unuttum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çık bakim ordan..gelmeyim yanına.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çık bakim ordan ..hımmmmm gelmeyim yanına.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE belki çıkacağımda.. bildiklerimi nasıl hatırlarım bilmiyorum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çifter çifter atıyorum ama elimde değil..bi sorun var..valla benim suçum değil.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE belki çıkacağım da bildiklerimi nasıl hatırlıyacağım onu bilmiyorum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çifter çifter atıyoum ama bir sorun var anlayamadığım valla benim suçum değillllll |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çifter çifter atıyorum ama bir sorun var hata veriyor valla benim suçum değil.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bebeğimnşart mı hatırlaman?bazen unutmak daha iyi gelir..beynine fırsat ver kendine gelsin..herşey düzelir..karanlık zihninde..hemen aydınlat orayı...aynaya bak mesela kendi güzel yüzüne..güzel gözüne..bak sahip olduğun herşeye..iyi ki varsın iyi ki sağlıklısın..insan bir derdine fazlaca yanarken ruhu terbiye etmek için daha büyüğü geliyor..ruhuna yapma bunu ..kalk aydınlat gününü geceni gül yüzünle.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Herkesin derdi kendine :S Ben de çok duygusuzum, hayal gücüm aşırı gelişmiş :D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE dileğimm bana gelmekk için yoldaa :):):) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE dileğim bana gelmek üzere yoldaa :):) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sağlığı mutlululuğu bolluk ve bereketi seçiyorum kendim ve bütünün hayrı için |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sağlığı mutlululuğu bolluk ve bereketi seçiyorum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sağlığı mutluluğu bolluk ve bereketi seçiyorum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sıkılıyoruuuuummm :( :( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Yaşadığım için çok mutluyum (= |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 AM. |