![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yanında olabilmek isterdim... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ev işlerimi biran önce bitirip siteyi doya doya gezmek istiyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ev işlerini biran önce bitirip siteyi doya doya gezmek ve paylaşım yapmak istiyorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE :(çok mutsuzum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE :( çok mutsuzum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
aynen katılıyorum |
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE mutsuzum demeyiinnn :)))) nerde kaldı ki babam dusun2 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE telkinleri dinliyorum bir haftadır hep iyi düşünürdüm inanarak ama2 gündür iy degilim çk üzgünüm sebebten mutsuzum dedim.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE olsun,ne sebepte olursa olsun o kelimeyi kullanma =) hep gülümse inş. :))) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE :)inş.gülelim hep |
Telkinlerin etkileri var geçici durumlar su an.Bende 1 hafta dan biraz fazla oldu biraz huzursuzum.İnşallah iyi olur. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sıralamayı nasıl yapmalıyız ben ders çalışırkende barok müzik dinliyorum telkinleride sırasıyla dinliyorum zihnim sanki herzamakinden çok yogun.inanılmaz aglıyorum 2 gündür uykumda gelmiyor sabahta zor uyanıyorum etkisi olabilirmi.. |
Daha ayrıntılı bilgi için http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html ziyaret et |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Teşekkür ederim.. |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE düşünmek için baya bir zamanım olduğunu düşünüyorum. ama bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum.onu kırmak da istemiyorum yaptığımı yapmakta.. Allah yardımcım olsun inşallah.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE düşünmek için çok zamanım olduğunu biliyorum. ama bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. onu kırmakta istemiyorum ümitlendirmekte... Allah yardımcım olsun inşallah ne diyeyim y789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE erken dönse bari... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hımmm...belkı hayatımın en mutlu gunu bugundur:)şukurler olsun allahım sana....umarım sorun ettığım şeyelr olmas... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bacağım ağrıyor ve pc nin başında oturup yazdıklarınızı okuyamıyorum..:( ...ama yine de mutluyumm..:)))) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE degısık bırr günnnnnnn ......dusuncelıyımmmmm ... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE intikam atesi diye bisey varmi?icraate mi gecirecegim yoksaaa |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE içimdeki şu heyecanın karın ağrısı yapma ihtimali yüksekmidr acep? blook |
karın ağrılarını bundan sonra çok sevicem kanımca....sevincli şuan mutluluğumu daha doğrusu coşkumu tasvir etmeme kelimeler yetmez vay canına bu duyguyu unutalı ne kadar uzun bir süre olmuşşşş sevincli sevgili forum üyeleri-ve siz sevgili ziyaretçiler iyiki varsıınzz...956kherşey için çok teşekkür ederm sze minnettarım..sapkal89.(şu coşkuyu bi yere boşaltmam lazm çnkü yemn ederm kendimi kusucak gibi hissediyorum şuan gidp meditasyon yapsam heralde zihnimi kaybederm girlhaha) herneyseee sizi çok seviyorum arkadaşlarr y789blissy |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE güzel günler beni bekler |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ayyyy mutlulukkkk sona mı eriyor neee..:(( olumlu düşünmem lasımm yaaa helpp meee..:((( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE depresifimm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ben Yalnız Değilim Tekim ;) |
bendeeeee sevincli sevincli sevincli lonely değil only'im girlhaha girlhaha girlhaha Hatırlattığın için teşekkür ederim utananadamutananadam |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sinirlerim bozuk :( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE off uyku bastı.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bir mucize olsada hayatım değişse!... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE unut olanları yolun açık y789 yürü hayatımmm yürüü yoluna devam et asla pes etme! sevincli |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE nescafe mi ? ah tabikide hayır demem girlhaha sapkal89 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bi kutu ilacı yanlış ve eksik kullanmışım ağla2ağla2ağla2 off off bnde diorm nedn işe yaramıyoutananadam |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE anım sıkılıyor ve yanlızım:( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:30 AM. |