![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bugunden itibaren bende mutlulugu seciyorum.herkesi oldugu gibi kabul ediyorum.herkesin yaptigi kendine.insanlarin halhareketlerini ustume almiyorum.herkes beni seviyor.bende herkesi.mutluyi-um.cunku yasiyorum.etrafimda beni gercekten cook sevenler var.ailem.onlar icin sukrediyorum.onlari canim gibi seviyorum.bunlari yazdikca bile kendimi cook mutlu hissediyorum.artik ne olursa olsun kimse beni uzmeyi basaramayacak.uzmek isteyenler husranla geri donecek.bana zarar vermeye gucleri yetmeyecek.cunku su andan itibaren benim tek gayem mutlu olmak. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE su andan itibaren bende cook mutlu olacagim.kimse beni uzmeyi basaramayacak. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE geçmişe bakıp keşke demeyeceğim.herkese keşkesiz günler dilerim!!! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayat seni teviyoyum:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bu içimden akan şırıltı mutluuluk mu?? =)) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Unutulmaması gereken bir nokta, kısa dönemde imkansız görünen şeyin, uzun dönemde fenomen sayılacak bir başarıya dönüşebilmesidir. Hayatta başarılı olmak için, uzun döneme dönük düşünce yapısına ihtiyacımız var. Kükreyen nehrin üzerinde ilerledikçe; eğer dikkatiniz, ilk karşınıza çıkacak kayaya çarpmaktan kaçınmaya dönükse, uzağı göremeyeceğiniz için çağlayana yuvarlanmaktan kurtulamazsınız. Selamlar. "Ya bir yol bulacağız, ya da bir yol açacağız." - ANIBAL - |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Dünya değişiyor sanırım.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE CANIM ÇOK YANIYOR :'( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ağla2128956sad456canım çok yanıyor... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ne oldu sana? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Hissediyorum hayallerim gerek olacak ,mutluyum mutluyum umutluyum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE aşk seni bulabilirde uzakta durabilirde onu sana katıyor derken tuzaklar kurabilirde bu böyle |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sen artık benden sonra sevemezsin yanmışsın smil56 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Mr. Hayat; beni rahat bırakınız!! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Şu an içimden birşey söylemek geliyor :) :D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
Merhabalar, sevgilinden ayrılmana üzüldüm. Hayat kime ne vereceğini nasıl seçiyor bliyor musun? Senin ve benim seçimlerimle. İnsanda cüzi irade denen bir irade vardır. Tercihlerini yapar ve açılan yolda devam eder. Diyelim ki hayatınızla ilgili bir seçim yapmanız gerekiyor. Bir tercih yaparsınız ve o yola girersiniz. Sonra bir tercih daha yaparsınız ve bir tercih daha. İnsanlar seçimlerini yaşar, seçimler ise düşüncelerle belirlenir. Gece boyunca 200 kilometre yol gitmeniz gerekiyor ama farlar sadece 20 metre önünüzü aydınlatıyor. Bu durumda 200 kilometre yolu nasıl gideceksiniz? Cevap çok basit sizin 20 metre önünüzü aydınlatan farınız, 200 kilometre boyunca yanarsa yolculuk tamamlanmış olur. Hayatta böyledir. Düşüncelerimiz neticesinde yaptığımız seçimler yolumuzu aydınlatır. Shakespeare: "Hiçbir şey iyi veya kötü değildir, bir şeyi iyi veya kötü yapan düşüncedir" demiştir. İyi düşünürseniz iyi şeyler, kötü düşünürseniz kötü şeyler olur. Gün boyunca ne düşünürseniz o olursunuz. Neye inanırsanız, onu yaşarsınız. Düşüncelerimizin yansımasını yaşıyoruz. Selamlar. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE mutluluk yağmurunda şemsiyemi kaybettim....smil56 |
birde cuma akşamları sky türkte yayınlanan 'kuantum sıçramasını' izlemelerini tavsiye ediorum arkdşlarıma gerçekten kadın çok güzel anlatıyor kuantum düşünce tekniğini ama geçmiş programlarını nette bulamadım bn sadece 1 bölüm izledim o da geçen hafta ondan öncekileri izlemek mümkün değil sanırmsadanim kadının gçn hafta verdiği teknik şuydu ; bir kağıda isteklerinizi yazın 5 madde olark sonra altına imzanızı atın ve gözünün gördüğü bir şeyi başlık olarak yazın renk olblr, taş ismi olablr...misal, KIRMIZI (başka bişide olablr (?) 1. (?)bahçeli bir eve taşınmak İSTİYORUM 2. (?)araba İSTİYORUM 3. (?)öss yi kazanmak İSTİYORUM 4. (?)....İSTİYORUM 5. (?)....İSTİYORUM İMZANI ÇAK !! bu maddeler akşam yatarken okunmak içindi ve hayal kurmamız gerekiyor hayal ederken o an ki duygularıda yaşayın, birde sabah kalktığımzda okumamız gerekn maddeler var ::) burda ise isteklerin olmuş gbi yazacaksın tarihini sen at.miisal, 01.08.2011 bugün çok mutluyum çünkü, 1. bahçeli bir eve taşındım. 2. araba aldım. 3. öss yi kazandım. 4. .... 5. .... bu şekilde bunları da sabah kalktığımzda okumamız gerekiyor o an ki duyguları hissetmek lazım ama.bunu 21 gün boyunca yapmamız gerekiyormuş. bn başladım arkdşlar sizlerde bi deneyin bakalım.actionsmile |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gazetelerde turlu transfer haberleri var.. bu kadarda yalan haber olmazki yaaa... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE y789herkesin payalışmları çok farklı ve hepimizin ümitleri var .... ama bazen bakıyorum geriye başarmış oldum yolları görüyorum ,ama bunu yanında daha çok yolumun oldunu ve sanki çok yavaş oluyormuş gibi geliyor hedeflerim çokmu büyük diye düşünüyorum ama deyil etrafıma bakıyorum ve etrafa ümit veren biriyim ve insanların elinden tutup bunu yapabilirsin diye uyarıyor destek oluyorum inş bende bunu kaybetmem ve hızlı yürümek istiyorum hayatda ama inanıyorumki HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ............alk78 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayatım yaz sıcağındaki esinti kadar huzur verici olsun istiyorum şuan buna yaklaşıyorum yaklaşıyım iyice ve hep o noktada kalıyım istiyorum =)) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE iyi geceler dostlarımmm :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Farkındalığım artıyor mu ne '.' kararımdan dönebileciğimi mi sandın ? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE omuzlarim agiriyor. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE oyhh bu gnde bi bitseydi :S |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Bu sitede olmaktan çok mutlu oluyorum. Bu kadar güzel insanın arasında olmak bana mutluluk veriyor. Bu kadar güvenilir bir ortamda olmak bana huzur veriyor. Buradaki tüm insanları seviyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bugün bi sürpriz bekliyorummmmmmmm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE dertydertyacayip bi coşku var içimde ...=)dertyderty |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE merhaba arkadaslar bugun icim icime sıgmıyor :) hayat oyle guzel ki ve dolu dolu yasamaya deger ki .. hayatımda olan herkesi herseyi seviyorum :) bu siteyi seviyorum hepinizi seviyorum harikasınız tesekkur ederim iyiki varsınız :) sevgiyle dopdolu olun :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE merhaba arkadaslar bugun icim icime sıgmıyor :) hayat oyle guzel ve dolu dolu yasamaya deger ki :) hayatımda olan herkesi herseyi cok seviyorum :) bu siteyi seviyorum sizi seviyorum herkese tesekkurler iyi ki varsınız :) sevgiyle dopdolu olun :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE izmire gitmeeek istiyooruuuuuuuuuuuuuuuum : ) |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bende bendeeee :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Rüyadan ne zaman ve nasıl uyanacağız... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE telim bozulcak zmnı buldudusun2 ama olsun meyva salatam dehşet olmuş sevincli(nalaka?)blissy |
yok bende bi alaka bulamadımy789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE mutluyumm..başarıyorum .. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Bugün bir mucize bekliyorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Herkes için mutlu umutlu bir gün olmasını dileklerimizin kabulünü diliyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE her kes için harika bir gün olacağına inanıyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:15 AM. |