![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herseyden nefret edıyorum suannn ...igreniyorum hattaa ..sosyal bırı olmaktan nefret edıyorum keske ıcıne kapalı bırı olsaydımmm off bee kendı dunyamdaa yasardımm su ahlee baakk beynım yorgunn ruhum yorgun .. ewet bellkı sabaha vazgecıcemmm bu soyledıklerım degısecekk suan ofkeyle solıyorumm ama suan bunları hıssedıyorum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE durgunlastim bas agrilarim artti.. biraz pesimiste burunuyodum derkeeeen kovdum! ve sabretmeye devam dayan zahiri dayan terli345 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Çookkk mutluyuuuuuuuuuummmmmmmmmmm :zpzp::zpzp: |
neden bilmiyorum simdi bende mutlu oldum sevincli sanirim mutlulugun paylastkca bulasti ve cogaldi y789 iyiki varsin girlhaha |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE içimde güzel şeyler olucak diye birisi var sesini duyuyorum bu sesi duyduğum vakit huzur doluyor içim ,durgunlaşıyorum ,duygusal oluyorum ,rahatlıyorum ,ama bu sesi nadir duyuyorum ,kaybolup gidyor ,arasamda nafile kayboldugu zmn cevap vermiyor cevapsız bırakıyor çağrılarımı ,Bu sesi nasıl tutabilirim ,devamlı benle konuşsa ya bu ses mutlu olayım :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE özlüyorum ozlenmeyı cok ozluyorum hem de.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sevgi pıtırcıklarım nerdesınız............... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Aşk gibisi var mı?! :)) Şükürler olsun bugünüme... Şerde hayrı bulan benliğime... Sabırla bekleyen yüreğime... Umudunu zaman zaman yitirse de hiç yılmayan yaşama sevincime... Aldığı her darbede daha da güçlenen benliğime... Sevdiğime... Sevildiğime... ŞÜKÜRLER OLSUN! :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE eyyyyy aşk nerdeysen çık dışarı girlhaha saklanmanın sırası değil hele de şimdi :zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE haftalardan beri hıc dınlenemedım ya..... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Seni seviyorum... ara artık merak içinde bırakma beni |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE huzur doluyummmm yenileniyorumm devam devam devam sevincli |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hahayy ..kerkese herseye ınatt bugun yıne guluyorr vede mutluluk sacıyorummm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayatımda senin kadar gerizekalı birisini görmedim ohhhhhhhhhh bunu demek istiyorum:):9 |
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Arkadaşlar hayatta çok sıkı bir eğitim alıyoruz. Ben bu hafta bile bile bir hata yaptım, bilinçli hata yapma egzersizi gibi oldu, normalde şu anda oturup ağlıyor olmam gerekirdi, çünkü bildiğim halde hayal kırıklığına uğradım. Ama kendimi güçlü hissediyorum. Bunun böyle olacağını biliyordum, hata yapıyorum ve sonucunu görüyorum. Yani asıl nokta şu; kurban değiliz, hayatın ya da planın bizimle bir alıp veremediği yok. Sadece bize sonuçları gösteriyor, yıkılmak ve kahrolmak gereksiz. Bu düşünceler ve duygular sadece kendimizi kandırmak, neden böyle oluyor v.s.? Neden insanlar böyle? Lütfen kendinizi kurban olarak görmeyin, ne yapıyorsak onun sonuçlarını alıyoruz ve evren sadece ve sadece doğru yapmamızı istiyor, psikopatça ceza vermek değil :D Siz ne düşünüyorsunuz? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE düsünce düsünceyi cekiyo derim ben demin beri aklimda bunlar vardi. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE neden bazıları bu kadar hırslı?:S |
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Neden hırslılar? Belki de senin için, senin gelişimin için bu kadar hırslılar |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE üff yaaa ne kadar sıkıcı bir pazar.nefret ediyorum pazar günlerinden.Adana'dan kimse yok mu?çıkıp gezelim :D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hhehhe aradı işte aradıııııı.. yuppiiiiiiiiiiiii çok seviyorum ben bu isteğini gönder inan ve unut tekniğini yaaaaaaaaaaa... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE kafamdaki şüphelerden kurtulmam lazım.. ama nasıl :( acaba şüphelerimde haksız mıyım yoksa haklı mıyım...offf Allah'ım yardım et bana nolur :( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE içimden bişi demek gelmiyor!zamanı gelince deriz inşaALLAH:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE seni çok ozledım............. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çok çok çok ozledım.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Güzel kokmayı seviyorum,senide...utananadam cilgin897utananadam Çoook güzel kokuyorum ben yaaaagirlhaha |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE lan ne garip dünya be :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 PM. |