Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/519754-su-icinden-geleni-soyle.html)

Nefti_ 30-06-2010 01:14 PM

Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Gölgelerin efendisi...(bu bağırma versiyonu sonuna ne geliyordu hatırlamıyorum) Havada bulutları görünce içimden öyle seslenmek geldiy789

maviinci 30-06-2010 01:55 PM

İçim dışıma çıktıııııııığğğğııoesfpmşdd :D

bigokyanus 30-06-2010 02:23 PM

Alıntı:

Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755149)
Gölgelerin efendisi...(bu bağırma versiyonu sonuna ne geliyordu hatırlamıyorum) Havada bulutları görünce içimden öyle seslenmek geldiy789

Benim bildiğim gölgelerin gücü adına , güç bende artıktı o, He-man den y789

mendeseva19 30-06-2010 02:26 PM

yenii uyandım, facebookumu dondurdum azcık uzaak durmalıyımrt67 daha kahvaltımı edicem...sonra bulaşıklar beni bekliyorwave44...sonra da çay demliyip dizimi izlicem...smileydance sanırım gene yağmur yağcak gök gürüldüyo blissy
başka yapcak bişey yokk... bad45

Elektra 30-06-2010 02:34 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755162)
yenii uyandım, facebookumu dondurdum azcık uzaak durmalıyımrt67 daha kahvaltımı edicem...sonra bulaşıklar beni bekliyorwave44...sonra da çay demliyip dizimi izlicem...smileydance sanırım gene yağmur yağcak gök gürüldüyo blissy
başka yapcak bişey yokk... bad45

İmrendim şu an sana biliyor musun? ::)

bigokyanus 30-06-2010 02:39 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755163)

Ben de imrendim , kan verdim ama hala çalışıyorum eve gidip oğlumla vakit geçirmek ve uzanmak istiyorum. O0

mendeseva19 30-06-2010 02:54 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755163)

canım gel o zmn beraber yapalım y789 çayı yaniii merak etme temizlik yaptırmıcam :D

Elektra 30-06-2010 02:57 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755166)
canım gel o zmn beraber yapalım y789 çayı yaniii merak etme temizlik yaptırmıcam :D

Mutlu olacağımı bilsem temizlik bana vız gelir, ama anı yaşayabilmem için içimdeki fazlalıkları ve beni yiyip bitiren düşünceleri atmam gerekiyor ve ben atamıyorum malesef sad456

bigokyanus 30-06-2010 03:00 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755167)
Mutlu olacağımı bilsem temizlik bana vız gelir, ama anı yaşayabilmem için içimdeki fazlalıkları ve beni yiyip bitiren düşünceleri atmam gerekiyor ve ben atamıyorum malesef sad456

Geçmişe bi bakar mısın seni en mutlu eden an neydi?

mendeseva19 30-06-2010 03:18 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755167)

ilk önce kendi kendinle konuş kendinin psikoloğu ol canım sonra içindekileri gözyaşlarınla boşalt sonra balkona çık temiz havayı içine çek blmiorum orda hava nasıl burda yağmur yağdı miiiss gbi bi hava var utananadam eminim gülmeye başlıcaksın ya bn nie kendime işkence ediomşum ki hayat bana güzel, kimse beni üzemez...hangi düşüncelerdi yaa atamadığım kim ki onlar? sonra açıcaksın bi roman havası ohhh dökceksin kurtlarını sonra çayını yudumlarken beni hatrlıcaksın girlhaha teşekkür edeceksin actionsmile

zokan 30-06-2010 03:24 PM

içimden geçen bolluk içinde olmak borçsuz ve rahat, sağlıklı ve mutlu :) öyleyim zaten ama dahada çok olacağım :)

aliss 30-06-2010 03:39 PM

sevdiğimle ayrıldıkk..:(( ama ben onula birlikte mutlu mesut huzur içinde aşk dolu bi hayat yaşamak istiyorum...ne nekdr mümkün bilmiyorum..aramızda hep bi bag olduğuna inanıyorum..geri dönecek ve biz kaldığımız yerden devam edicezz..;) pollyanamıyımm neyimm :) amann olsunnn..:)

bigokyanus 30-06-2010 04:47 PM

Alıntı:

aliss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755182)
sevdiğimle ayrıldıkk..:(( ama ben onula birlikte mutlu mesut huzur içinde aşk dolu bi hayat yaşamak istiyorum...ne nekdr mümkün bilmiyorum..aramızda hep bi bag olduğuna inanıyorum..geri dönecek ve biz kaldığımız yerden devam edicezz..;) pollyanamıyımm neyimm :) amann olsunnn..:)

Nasıl mutluysan öyle ama geri dönecek diye beklememeni tavsiye ederim. Hayal kırıklığına uğramanı istemem , geçmiş güzellikleriyle yaşandı ve bitti. Bu kadar basite indirgersen daha kolay atlatırsın... art56art56

lupita 30-06-2010 05:19 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755177)
ilk önce kendi kendinle konuş kendinin psikoloğu ol canım sonra içindekileri gözyaşlarınla boşalt sonra balkona çık temiz havayı içine çek blmiorum orda hava nasıl burda yağmur yağdı miiiss gbi bi hava var utananadam eminim gülmeye başlıcaksın ya bn nie kendime işkence ediomşum ki hayat bana güzel, kimse beni üzemez...hangi düşüncelerdi yaa atamadığım kim ki onlar? sonra açıcaksın bi roman havası ohhh dökceksin kurtlarını sonra çayını yudumlarken beni hatrlıcaksın girlhaha teşekkür edeceksin actionsmile

hahahaha:D:D katılıyorum valla :D:D aa tekirdağmış e trakya normal ya göçmensin ya trakyalısın dicektim:D bende bir hafta dondurdum hesabımı şimdi gene açtım ama kapıcam sıkıldım:D

aliss 30-06-2010 05:20 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/sad456ama beni sevdiğini söylüyor .. o askerden geldikten sonra kavgalarımız artmıştı evlendiğimizde de böyle olup ayrılırsak ozmn daha çok üzüleceğiz vs...diye ayrıldık :( ayrılmak onun kararıydı çnkü ben bunların gecici olduğunu düşünüyorumm..psikolojiside ii deiildi...yaaa bilemiyorumm ben çook ama çok üzgünümmm 1,5 ay oldu ayrılalı :(( onu çook seviyorum napiyim seviyorum işte..:((((

lupita 30-06-2010 05:25 PM

Alıntı:

aliss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755202)
http://www.hayatimdegisti.com/forum/sad456ama beni sevdiğini söylüyor .. o askerden geldikten sonra kavgalarımız artmıştı evlendiğimizde de böyle olup ayrılırsak ozmn daha çok üzüleceğiz vs...diye ayrıldık :( ayrılmak onun kararıydı çnkü ben bunların gecici olduğunu düşünüyorumm..psikolojiside ii deiildi...yaaa bilemiyorumm ben çook ama çok üzgünümmm 1,5 ay oldu ayrılalı :(( onu çook seviyorum napiyim seviyorum işte..:((((

canım seviosa döner zaten asker dönüşü böle erkek çok oluo merak etme herşey yoluna girer bişeklde, kendini alıştır onsuzluğa da ama çünkü askerden sonra çok değişio erkkler..

bigokyanus 30-06-2010 05:32 PM

Alıntı:

aliss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755202)

Bak güzelim 32 yaşında evli ve 1 çocuk annesiyim , şimdi sana zor gelen şeylere yıllar geçtikçe gülüp geçeceksin... ve hatta çok daha iyi anlaştığın daha çok sevdiğin biriyle olduğunda iyi ki bitmiş diyeceksin.

Yeni ayrılmışsın ve bence yaptığın onun dengesiz davranışlarına bahane uydurmak ve onunla yaşadığınız hep güzel anıları hatırlayarak kendine eziyet etmek ...

Beyninde bir ses sürekli konuşuyor değil mi? Hatta onun kelimeleriyle , çoğunlukla senin sesinden yaşadığınız , mutlu olduğunuz anları söylüyor değil mi? İşte o egonun sesi , farkında ol lütfen. Kimse üzülmek istemez...

Bir tavsiye ayrıldığın sevgilin aklına geldiğinde tartışmalarınızı ve olumsuzluklarını hatırla ... O zaman daha kolay atlatırsın ve daha iyi ilişkilere yelken açarsın... art56art56

aliss 30-06-2010 06:05 PM

ne diyeceğimi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorrumm...bildiğim tek şey hiiçç bişeyy bilmediğim...aynenn durum bundan ibaret...:(

mendeseva19 30-06-2010 06:18 PM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755201)
hahahaha:D:D katılıyorum valla :D:D aa tekirdağmış e trakya normal ya göçmensin ya trakyalısın dicektim:D bende bir hafta dondurdum hesabımı şimdi gene açtım ama kapıcam sıkıldım:D

kendimi bildim bileli tekirdağdayım :D yani göçmen değilim ama trakyalıyım girlhaha
bakalım ben ne kadar kapalı tutucam face imi 12389 çok sıkldım ama faceten bad45 kilo almam lazım yaaa smil56

mendeseva19 01-07-2010 01:28 AM

uykum yok neutrali5 canıııımmmm sıkılıyorr :S

7tepe 01-07-2010 03:43 AM

değişiyorum ve bundan haz duyuyorum,daha mutluyum daha huzurluyum,
Everything is very good and will be perfect!!!wave44

Sultan 01-07-2010 08:47 AM

bu günün her kes için güzel bir gün olacağını hissediyorum...

Işıldayan Safir 01-07-2010 08:56 AM

Günaydınnn :zpzp:

inferius 01-07-2010 11:11 AM

10 dk geç kaldım ...kalkamamk pc nin başından :S
bunun bile huzur vermesi :))

prenses1 01-07-2010 11:56 AM

yaşamak çok güzel

Bale 01-07-2010 12:07 PM

Neşeliyim :)

maviinci 01-07-2010 12:29 PM

sıkılıyorum :(:(

mendeseva19 01-07-2010 12:38 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755339)
sıkılıyorum :(:(

bende sıkılıorum okey oynayalım mı :D

maviinci 01-07-2010 12:40 PM

Ya benim pek aram yok :S Unuttum okey oynamayı :(

mendeseva19 01-07-2010 12:46 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755343)
Ya benim pek aram yok :S Unuttum okey oynamayı :(

hmm :D sağlık olsun girlhaha bnde dizimi izleyim o zmn :)))

lupita 01-07-2010 12:55 PM

offfffffffffffffff!!! herşey üstüme üstüme geliyorrrr

Elektra 01-07-2010 01:18 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755346)
hmm :D sağlık olsun girlhaha bnde dizimi izleyim o zmn :)))

Ne izliyorsun çok merak ettim ::)
Bu arada Sibel'cim içimdeki aptal düşünceyi attım, bir daha da gelemez, çünkü önüne kocaman, yıkılmaz bir engel koydum ;) Desteğin için teşekkür ediyorum ttli3

mendeseva19 01-07-2010 03:36 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755354)
Ne izliyorsun çok merak ettim ::)
Bu arada Sibel'cim içimdeki aptal düşünceyi attım, bir daha da gelemez, çünkü önüne kocaman, yıkılmaz bir engel koydum ;) Desteğin için teşekkür ediyorum ttli3

ya ben birçok dizi izliorum :) desperate housewives, hope&faith, gossip girl bunları tv den takip ediorum.. the 4400 die bi dizi var abimler indirmişler onu izliorm pc den y789 nette gezin gezin nereye kadar wave44
buarada rahatlamana çook sevindim canım alk78

teşekkür ederim Allah'ım babama yardım ettiğin için ve duamı kabul ettiğin için..teşekkürler evren meleğim actionsmile

blue jaloon 01-07-2010 07:18 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755342)
bende sıkılıorum okey oynayalım mı :D

kendine güvenen okeyci araniyorgirlhaha

mendeseva19 01-07-2010 07:25 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755460)
kendine güvenen okeyci araniyorgirlhaha

y789 ortim olcaksan varım girlhaha

blue jaloon 01-07-2010 07:30 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755462)
y789 ortim olcaksan varım girlhaha

tomom olurgirlhaha

blue jaloon 01-07-2010 07:30 PM

................................

mendeseva19 01-07-2010 07:35 PM

ii o zmn faceden okey oynadınmı blmiorum :S müdavimlere gel sibel bn bu arada y789

blue jaloon 01-07-2010 07:40 PM

imzana bayildim demin paylasmistim facede :)

mendeseva19 01-07-2010 07:43 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755467)
imzana bayildim demin paylasmistim facede :)

teşekkür ederim :) gülşen - tamamen yanılsama dinley789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM.