![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Gölgelerin efendisi...(bu bağırma versiyonu sonuna ne geliyordu hatırlamıyorum) Havada bulutları görünce içimden öyle seslenmek geldiy789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE İçim dışıma çıktıııııııığğğğııoesfpmşdd :D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yenii uyandım, facebookumu dondurdum azcık uzaak durmalıyımrt67 daha kahvaltımı edicem...sonra bulaşıklar beni bekliyorwave44...sonra da çay demliyip dizimi izlicem...smileydance sanırım gene yağmur yağcak gök gürüldüyo blissy başka yapcak bişey yokk... bad45 |
|
|
|
|
Geçmişe bi bakar mısın seni en mutlu eden an neydi? |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE içimden geçen bolluk içinde olmak borçsuz ve rahat, sağlıklı ve mutlu :) öyleyim zaten ama dahada çok olacağım :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sevdiğimle ayrıldıkk..:(( ama ben onula birlikte mutlu mesut huzur içinde aşk dolu bi hayat yaşamak istiyorum...ne nekdr mümkün bilmiyorum..aramızda hep bi bag olduğuna inanıyorum..geri dönecek ve biz kaldığımız yerden devam edicezz..;) pollyanamıyımm neyimm :) amann olsunnn..:) |
|
hahahaha:D:D katılıyorum valla :D:D aa tekirdağmış e trakya normal ya göçmensin ya trakyalısın dicektim:D bende bir hafta dondurdum hesabımı şimdi gene açtım ama kapıcam sıkıldım:D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE http://www.hayatimdegisti.com/forum/sad456ama beni sevdiğini söylüyor .. o askerden geldikten sonra kavgalarımız artmıştı evlendiğimizde de böyle olup ayrılırsak ozmn daha çok üzüleceğiz vs...diye ayrıldık :( ayrılmak onun kararıydı çnkü ben bunların gecici olduğunu düşünüyorumm..psikolojiside ii deiildi...yaaa bilemiyorumm ben çook ama çok üzgünümmm 1,5 ay oldu ayrılalı :(( onu çook seviyorum napiyim seviyorum işte..:(((( |
|
Bak güzelim 32 yaşında evli ve 1 çocuk annesiyim , şimdi sana zor gelen şeylere yıllar geçtikçe gülüp geçeceksin... ve hatta çok daha iyi anlaştığın daha çok sevdiğin biriyle olduğunda iyi ki bitmiş diyeceksin. Yeni ayrılmışsın ve bence yaptığın onun dengesiz davranışlarına bahane uydurmak ve onunla yaşadığınız hep güzel anıları hatırlayarak kendine eziyet etmek ... Beyninde bir ses sürekli konuşuyor değil mi? Hatta onun kelimeleriyle , çoğunlukla senin sesinden yaşadığınız , mutlu olduğunuz anları söylüyor değil mi? İşte o egonun sesi , farkında ol lütfen. Kimse üzülmek istemez... Bir tavsiye ayrıldığın sevgilin aklına geldiğinde tartışmalarınızı ve olumsuzluklarını hatırla ... O zaman daha kolay atlatırsın ve daha iyi ilişkilere yelken açarsın... art56art56 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ne diyeceğimi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorrumm...bildiğim tek şey hiiçç bişeyy bilmediğim...aynenn durum bundan ibaret...:( |
bakalım ben ne kadar kapalı tutucam face imi 12389 çok sıkldım ama faceten bad45 kilo almam lazım yaaa smil56 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE uykum yok neutrali5 canıııımmmm sıkılıyorr :S |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE değişiyorum ve bundan haz duyuyorum,daha mutluyum daha huzurluyum, Everything is very good and will be perfect!!!wave44 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bu günün her kes için güzel bir gün olacağını hissediyorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Günaydınnn :zpzp: |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE 10 dk geç kaldım ...kalkamamk pc nin başından :S bunun bile huzur vermesi :)) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yaşamak çok güzel |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Neşeliyim :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sıkılıyorum :(:( |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ya benim pek aram yok :S Unuttum okey oynamayı :( |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE offfffffffffffffff!!! herşey üstüme üstüme geliyorrrr |
Bu arada Sibel'cim içimdeki aptal düşünceyi attım, bir daha da gelemez, çünkü önüne kocaman, yıkılmaz bir engel koydum ;) Desteğin için teşekkür ediyorum ttli3 |
ya ben birçok dizi izliorum :) desperate housewives, hope&faith, gossip girl bunları tv den takip ediorum.. the 4400 die bi dizi var abimler indirmişler onu izliorm pc den y789 nette gezin gezin nereye kadar wave44 buarada rahatlamana çook sevindim canım alk78 teşekkür ederim Allah'ım babama yardım ettiğin için ve duamı kabul ettiğin için..teşekkürler evren meleğim actionsmile |
|
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ................................ |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ii o zmn faceden okey oynadınmı blmiorum :S müdavimlere gel sibel bn bu arada y789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE imzana bayildim demin paylasmistim facede :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM. |