![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hadi sevgili para gel bana dogru:D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
http://wsclick.infospace.com/clickse...D&_IceUrl=true |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ...................... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ben en pembesini alayım.:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE 4.000 tl çıkardım ben bu yöntemle... planner & zahiri |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Okyanus ortasına demir atmıs bir geminin güvertesinde,gökyüzünü kaplayan yıldızları seyredebilmek gecenin sessizliği eşliğinde. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bomboşum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Çok Özledim :( ve Çok Merak ediyorum :( Ağlamak istemiyorummmmmmM!!!!!!!!! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yaşam deneyimlemek ve keyif almaktır, deneyimliyorum ve keyif alıyorumskan67 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bugün güzel olucak.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ben nerdeyim, sen nerdeeee.... Artık zorlamasan diyorum!!!!!!!! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Süperim uçuyorum (acaba Süperman Ben'miyim ? ) sevincli skan67 |
Süppersin Namaste, Süper hisset ve süper hissettir. Daha süper ne olabilir ki???krzm67 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Güzel birşeyler olacak :) içimde bir ses öyle diyor :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE allahım kızım VESPA 'sını satsa ,bi de evlense ne güzel olurdu. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Allah'ım kızım Vespa'sını satsa.Bi de evlense.Ne güzel olurdu. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Burda oturcağıma keşke dışarıda rüzgarı hissetsem.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Hayat çok zor, bir o kadar da kolay. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE anda yaşıyorum mutluyum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayrett:) içimde bi mutluluk varr :))) yolunu kaybetti sanırımm..:)))) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE mutluyum çooook... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Canını sıkmak istemiyorsan oraya sakın gitme... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE nereye..... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Yüreğinin Götürdüğü Yere (Git) :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE t678iyimisin? önce gitme dedin sonrada git?? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Gitme dediğim yer, gittiğimde üzüleceğim bir yerdi. İkinci dediğim ise Susanna Tamaro'nun bir kitabının ismi. Sen "nereye" diyince aklıma geldi.:) Yani ilk dediğim kendime idi, ikincisi ortaya.y789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hımm..anladım..zaten bir yere gittiğim yok evdeyim şuan :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Okumayı bırak uygulamaya geç artık!!! (zamanı geldi lütfen üstüne alınma. Lafımın hiç kimseyle uzaktan yakından alakası yoktur.) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bazen kimse beni sevmiyor gibi hissediyorum:( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ders saatleri karışınca işte boyle olursunn |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE şuan çok mutluyum ya anlatamam....bugün bütünleme sınav sonuçları açıklandı.sadece çalışamadığım bir dersten kalmışım diğer ikisinden geçtim....yani ikinci sınıfa geçtim çok mutluyum günlerdir bu sonucu bekliyorum.....allahıma şükürler olsunnnn |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ne hisettiğimi bilmiyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE otomatik bi mutluluk kapladı içimi, mutluluktan uçmak üzereyimmmmmgulensmiley |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ayva tatlısı yapmak çok kolaymış sevincli |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Asla “ben böyleyim ne yapayım” demeyin. “Ben buyum ve böyleyim” diyerek kendinize güvenin. Çünkü kendiniz olarak kendinize zarar veremezsiniz. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Erken kalktım. Çok işim vardı sabah ve yoruldum. Uyumak dinlenmek istiyorum. Amapek öğlenleri uyuma alışkanlığım yok. Bakalım bugün bu mümkün olacak mı? |
|
:):):) Hayat nasıl kendi kendine zehir edilir alıştırma no:1.:) |
..............rt67 |
Var bende bugün bir negatif enerji.:) Hayırdır inşallah, hayırdır inşallah.:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:47 AM. |