![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ney aldımmm öğrenmekkk istiyorummmmm :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE insanlar nekkadarrr bencilll yaaa nasıl sinir oluyorum anlatamam! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çok mutlu oluorum allahım bana yardım edıo her konuda en umutsuz zamanımda yanımd abelırıo varlığını ansızın surprızlerle gosterıo bana bende oa guvenıorum..ve şukur edıorum ona.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hastayım.boğazım şiş.tuhaf tuhaf sesler cıkarıorum ama ben konuşuorum sanıorum.üfff.cok da halsızım.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE aslıdn aıcımde bırıken cok şey var ama halım olmadığındna yazmaıorum:( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE the desert sana acil şifalr diliyorum geçmiş olsun |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Hafta sonu akrabanın düğünü var ve babam gel gel diye tutturdu, geçen seneki gece elbiseme girmem için 3 kilo vermem lazım nasıl yapıcam ben biri bana akıl versin!!! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herkesin içinden gelen aynı olacak diye bişey yoq hiç gülme öyle senn duyguların yoksa ben ne yapabilirim ?? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE elektra elbiseyi terzide kendine göre bolarttır |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gecmış olsun dıleklerın ıcın cok teşekkurler elektra ve gardenrosemenekşe...hımm elektra aynı dert bende de var hadı en azındna senın elbısne var ben bulamadım bıle..kılo sorun deılde..elbıse yok ve almak ıcın vaktımde yok ne yapıcam bılemıorum hemde onumuzdekı ıkı hafta duğun mevsımi...:( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE kahrolsun israil.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE amannnnnnn ver yansın demek geldi içimden... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE israilden nefret ediyorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bende nefret edıyorum..yaızk ya sılahsız bır gemıye gırıp ateş açmak ne demek ya_hangı demorkasıde yer alıor bu hareket? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gelecekten korkuyorum, kendim icin degil... oglum icin korkuyorum.... bugun gune, teror saldirilariyla, israil saldirilariyla, trafik teroruyle merhaba dedim... yarin durum daha kotu olacak, su anda bu kadar kaos yasarken, yarin oglumun neler yasayacagini dusundukceee onun icin uzuluyorum.. sevdiklerim icin uzuluyorum... dunyamizdaki yasamin civisi cikmis... insanlik icin uzuluyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Tarihe tanıklık ediyoruz arkadaşlar Buna rağmen hiç bir şey umrumda değil Sadeece ZAYIFLAMAK istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE birşeyler duymak istiyorum.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sanırım ağlamak istiyorum.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE uyumakk istiyorum.herkese tatlı rüyalar... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Güne güzel başlamak istiyorsanız sabah televizyonu açmayın. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ailemi Çok Özledim, sağlıkla, güzel haberlerle geri dönmelerini bekliyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE israil askeri gibi sadece savunmasız insanlara gücü yetenlerden nefret ediyorum allah belalarını versin onların teröre lanet ediyorum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE her şeye rağmen dünyayı sevmek istiyorum, umutlu ve mutlu olmak istiyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ailemi sevmek ıstıorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yarıns abahı duşunmek ıstemıorum..işe gıtmek ıstemıorum.olumsuzlukalr tepemde...nefret edıyorum..şu an sarhoşum ve hastayım..napcam bılmıorum...kendımı cok garıp hıssedıroum..aslında hayatında ne kadar zorluk cıkarsa o kadar sertleşıo kabugumuz.. bu bır gercek..aannn boşverr sadece hayırlısı olsun..kassakta kendımızı ıcın ıcın yesekde herşey aynı yere varıo..salla gıtsın.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ya aceba ''ney'' öğrenmek için telkin yaptırsam mı? diye düşünmekteyim :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Sabah sabah daha tavuklar yemini yememişken sitede dolanan psikopat kimdir? Tabiki de bennnn. sevincli4'te uyandım ve bir daha uyuyamadım malesef. Çok korkunç bir geceydi. Sevdiğimin bana sarılmasına ihtiyacım vardı anca öyle uyuyabilirdim. Ama o yoktu sad456 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ARTIK MUTLU OLMAK İSTİYORUM ... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ya şu 2 ay geçsede askere itsem artık.birde akşam olsada yatsak ya :p |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Şu şarkıyı sölemek geldiiii içimdenn :)) MEvsim bahar olunca..Aşk gönüle konunca..Sevenler kavuşunca..YAŞAMAK Ne GÜZEL :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gönderdiğim üç mailime harika yanıtlar aldığımı, 32 dişim görünecek şekilde güldüğümü, kalbimin coştuğunu düşünüyorum :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hey gidi günler ah ahh..... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herkeze günaydın çevremdeki insanların hep pozitif düşünmesini istiyorum ve herkezi pozitif düşünmeye çağırıyorum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herkes iyi olsun::) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE acaba beni düşünüyor mu??? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE acaba mutlu olabılecekmıyım?acaba sorunlarım bıtecek mi?acaba sevıncten ağladım gunleri gorebılecekmıyım?acaba benı duşunen bırılerı olacakmı?acaba?acaba?acaba? acaba bu şebelek ısraıl ne zaman akılanacak?acaba evlenıp başka bı şehıre yerleşecekmıyım?acaba ruhsal problemlerım ne zaman son bulacak?acaba ..................of........................ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 PM. |