![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Maşallah :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hay ben bu tesmerindeee türmobundaaaa |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE acayip uykum yok... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE aklı sıra beni kıskandırıp snirlerimi bozacak.. 2600 tuh788 ya ne yapmaya çalışıo bu kadar sorumsuz olamazsınn.2600 ommm ommmm kendimi mutlu hissediyorum mutluyum-huzurluyum ommm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yaşıyorum ve su an burdayım. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Sadece konuşmak istiyorum sad456 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ilişkisi varmış :( |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yaz tatili gelse. |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Bileğim acıyor, ama 1-2 gün daha acıyacak, çoğu şeyden muafım, sevinsem mi üzülsem mi?sevincli Yok yok sevineyim ben en iyisi blissy |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE istediğim şeyin bugün olamasını istiyorum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE havalar çok kötü,canım sıkılıyor hiç bişi yapasım yok:.: |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hava bozuk olunca otomatik moralim bozulur benim:( |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE tabii düzelir yağmuruda çok severim aslında ama bozuk işte:) hava çok sıcak olmasın yazı sevmem ilkbahar daha iyi:) |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bugün sitede yazacak bir şey bulamıyorum.kafam durdu resmen... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE kendimi iyi hissediyorum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Kendimi kötü hissediyorum.. |
|
|
t678 |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herkese iyi geceler,sevgiler... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE karanlık bir odada küçük bir kafeste kilitliyim. biri beni bulup kafesi açıp beni cıkarmalı.ama kimse görmüyor, dokunmak istemiyor.herkesin kendine göre mesgulıyeti var.bu kafesten kendım cıkmalıyım ama nasıl?elim kolum bağlı,daracık kafeste kımıldayamıyorum bile.nefes almayı bile unuttum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE belki kafesi sen koydun ustune..şole elelrini kaldırsan kafes de duşecek..derın derın nefes allıp butun enerjıyı bedenınde hısset..yavaş yavaş doldur ıcınee..çekkk hanı kemek cıkar fırından mis gıbı heryer ekmek kokusuyla dolar..ve sen ıcıne cekersın aynenn ole..çek butun nefesınle enerjını....huzuru yakala....ve ustunden kafesı kaldır at.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE huzur huzur.................senı arıyorum ve bulacagım....8977897789778977897789778977 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE the_desert e katılıyorum.İnsan kafesleri kendisi oluşturuyor.Hangi psikoloji içine girmek istiyorsa bunu başarabiliyor.Ve bazıları kötülükler karşısında mutlu olmayı bazılarıda umutsuzluğu seçiyor.Kendimizi mutluluğa dahil etmenin zamanı gelmedi mi? Nekadar söz varsa düne ait,artık yeni şeyler söylemek lazım. Mevlana Celaleddin Rumi |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE rüyamda deli gibi bir sürü kıyafet alıyodum bunun anlamını merak ediyorum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Büyük yorgunluk var üstümde.keşke bugün 31 temmuz olsada askerlik için ayrılsam işte... |
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ben rüya tabirlerine inanmıyorum ışık elçinin yorumlarına inanıyorum cnm. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bu gün haziran ayında yağmur yağıyor istanbulda hem de şakır şakır ben de bu yağmurda dışarı çıktım yürüdüm bütün elbiselerim yıkanmış gibi sırılsıklam oldu.Artık anı yaşıyorum çok mutluyum.Bu sitede emeği olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınız... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE dışarı çıkmam gerekiyor ama çıkmak istemiyorum :( |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:34 AM. |