![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE kılo verıyorum.kılo verıyorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE salata yıyorum..tenıs e gıdıorum..yuruorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE can bildiğim canım olsan en çocuksu yanım olsan hasretinle her gün yansam BEN AŞKINA TÖVBELİYİM |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE özgürlüüüüükkkkk..... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ben değerliyim :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Korku zincirini kırmak istiyorum! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Değerlimi çok özledim, Ona sımsıkı sarılmak geçiyor içimden. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayatımda iyi ve yardımsever insanların olmasına seviniyorum ve şükrediyorum :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bende mutlu olduğuma ınanıorum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bi sonbahar akşamında herşeyi unutup maddiyatı bi kenara atıp yağmurun altında romantik bi yürüyüş... kimsenin olmadığı bi yer şafakta gün doğarken yaprakların üzerine düşen çiğin buram buram kokusu ve aşk kokusu imkansız hayalllerde kendimi kaybetmek ve sevgilimle yiyeceğimiz mum ışında aşk şarkısı eşlinde romantik bir yemek... içimden gelen sadece buuu.... en güzelide herşeyi unutup umuda ve 1 dakikanın 1 asır gibi geçtiği mükemmel sonsuzluk... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE :PPvay be ne güselll...ne romantik....khkh56khkh56khkh56khkh56 |
Şu an içimden gelen şeyi söyliyeyim, her ne olursa olsun daima nesnel değerlendirmeler!.. |
kesinlikle nesnel...ınanmak size kalmış..:) |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sitede 796 kişi online ve sadece 14'ü kayıtlı kullanıcı ve sorduğum sorulara cevap alamıyorum ve buda beni sinir ediyor.insanlar neden sadece bakıp geçmeyi tercih ediyorlar anlamıyorum.... |
|
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bu gün içimde tuhaf bir kııpırtı var :( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Hayatımda hiç şimdiki kadar çaresiz kalmamıştım... Hiç bukadar kolumun kanadımın kırıldığını hissetmemiştim... Direnç kırıldı |
noldu arkdaşım paylaşmak ıstermısın? |
allah razı olsun:)y789 |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE cumlemizden dıyelım ve karşılıklı jesti keselim bence:)))) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE neyse gelelım asıl mevzuuya:)) şu an ıcımden keşke aramam gereken bırısı olsaydı dıe gecıo..sabahalrı gnydn dedıgım... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ay lav dis geym |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ÇoKMuTLuLuK :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayat seninle çok daha güzell..sen bir tanesinnnn..demesini istiyorummmm :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE finallerin bittiği günü zafer haftası ilan edicem...gir gir bitmiyo.... Allahtan çoğu iyi geçiyor |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE TVS (türk vergi sistemi) offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:((((((( ((((((((((((( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Arabamı bağladılar onu bir an önce çıkarmak istiyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE natuurlijk gaan we opeens ontmoeten....956k |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE nedense bu konuya yazacak şey bulmakta zorlanıyorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Finallerin gözünü seveyim (aslında içimden bu gelmedi ha, başka şeyler geliyor) |
''Sanma ki Dert Sadece Sende Var. Sendeki Derdi Nimet Sayanlar da Var...''demiş hz.mevlana valla uygulamalı olarak görüyoruz sevinclisevinclisana başarılar arkadaşım finallerinde inşallah güzel geçer hepsiactionsmile |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Bugün bizim erkek arkadaşlara uydum ve 3 kız arkadaşla birlikte hep beraber basketbol oynadık. 2 saat durmaksızınsevincli 3 litre su içtim hala doymadım, damacanayı bitirdim, bana su tankeri lazım sevincli bir daha erkeklere uyar mıyım? uymam, onlarla basket oynar mıyım? oynamam!!! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE acaba buluşsam mı buluşmasammı:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sanırım hep seni sevecek kalbim son kez atana kadar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 PM. |