![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çok mutluyum ,hislerim çok güçlü, her düşündüğüm oluyorrr :D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
Alıntı:
evet nerden başlıoruz kitapın adı belli " HAYATIMIZDAKİ FRENEMYLERkizgin1n959812389uy897" 4897sad456 Ama bir isim de bulmak lazım:D 3müzün isimlerde sağlam bari bi kısaltma yapalımy789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Şu kredi kartını bi kapatsam Huzur dolacağım amaaa bende bu kafa var kenn nerdeeee |
kitabın adı çok uygun canım 956k956k956k |
ama bu suratları da koyalım canım kapağa tam onları tanımlıyor , herşeyi olumsuz düşün,kizgin1 dostunun moralini boz,n9598 dedikodu yap,12389 üz ve oynauy897 frenemysiz hayatkhkh56 frenemyli hayatsigrt56 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE mutluyum içim kıpır kıpır onu gördüm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE uff biktim hic istek yok dirilteyim diye ugrasiyorum ama tik yok! haziranin 22si ben haaala ders basindayim zzzzzzzzzz |
khkh56 khkh56 khkh56 Süpper ya :D Şimdi yazar adı bulalımm :) Hımm,, bakalım. . lupita maviinci mendeseva19 meluma khkh56 khkh56 nasıll happy6 Evet,, simgemiz de bu olsunn: happy6 3 kişiyiz :D Slogan zaten belli: Hepimiz Aynı Kanepede Zıplıyoruz khkh56 khkh56 İyi yaa, köşeyi döndüüükk blissy blissy blissy |
ya valla süper olmuş bayanlar happy6 koltuktakiler de sırayla biziz meluma sevincli napsak ciddi cddi çıkarsak mı y789 |
Alıntı:
ben düşünüyorumki önce bi dolu küfürle başayalım frenemylere sonrada bunları nasıl anlarız 1.bölüm nasıl kurtuluruz 2.bölüm yapalım:D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE uçmuşsunuz.................................neyse arkadaşlar... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE noluo be .. :s |
bence bölüm bölüm ayırmak çok mantıklı tek başlık altında olan kitaplar sıkar insanı bad45 en azından beni sıkıyor girlhaha GİRİŞ olarak frenemylere karşı kinimizi küfürle ya da alaycı bir dille onları sabotaj ederiz. Mesela bir bakıma arkadaşı tarafından sırtından bıçaklanan Sezar’in söyledigi gibi “Et tu, Brute“(Sen de mi Brutus) tabi brutus yerine frenemy in ismini yazıcaz ve onunla başımızdan geçeni anlatıcaz 3 başlıkta; k8908 1. mendeseva'nın frenemy tecrübesi :zpzp: 2. lupita'nın frenemy tecrübesi :zpzp: 3.maviinci'nin frenemy tecrübesi :zpzp: Gerçeklik payı olan kitaplar daha çok satar o yüzden kitapta kendi tecrübelerimizde yer almalı y789 bundan sonra 2 bölüm olcak ; 1.Hayatımızdaki frenemyleri nasıl anlarız ? 4897 2.Onlardan nasıl kurtulurz ? 8977 kapak resmimiz de happy6 buolur biz zıplayarak zaferimizi kutluor oluruz kanepenin arkasında da kafasından asılmış frenemyler olur khkh56khkh56khkh56 |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Hava yağmurlu, şiddetli yağsa da süper 956k Umarım bütün yaz yağmur yağar smil56 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayatım çok monoton belki hasta olduğumdandır neyse buda geçer:) |
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE her düşündüğüm şeyin olmasına şaşırıyorum ve mutlu oluyorum:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yuppi korkularımdan kurtuluyorum iyi ki bu site karşıma çıktı teşekkür ederim Allah'ım.. |
kastetmişlerdi tam anlamadım ama şüphelendim dedm galiba maviinci erkek sevincli emin olamadım baktım sende yorum yapmamıştın bayanlar konusunda ta ki şu saate kadar44a üzgünüm cnm ya blmiordum 4897 nese düzeltirim o hatamı y789 |
|
|
|
evet küfür başta müthiiişşş etkilicek o rahatlıkla o stresi atmışlıkla rahat rahat yazarız khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56 |
y789y789y789y789y789 y789y789 demekki herkesin başında bol bu frenemyler:D daha iyi oldu bu bak daha geniş kapsamlı olucaz erkeklere de hitap ediyoruz:D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ağla2Ya ben aşkı özledim artık hasretinde kalmak istemiyorummm... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Dolu yağmur yağıyor ..Kendim ve herkes için ..dolu dolu mutluluklar diledim...yağmur gibi...sevgi, aşk, bolluk , bereket , başarı, sağlık yağsın üstümüze :) ..hepimiz için |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Allah aileme şifa versin onlar benim için çok değerli.Benim üzerimde büyük emekleri var Allah Razı olsun Onlardan.Amin. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bir umutsa mutlulukkk eyy umuttt artııkkk benii bulll.. ıstedıgın sabırsaa gosterdımm o sabrıı ...yorgunumm yorgunn ilcım mutlulukk |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE keşke uzaklarda olsaydım. . |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sanırım cok yanlızım |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE iyiliğin gözü kör olsun emi niye ben böylesi bi şeyi kabul edebiliyorum ki üffff. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE keşke çok uzaklara gidebilseydim Trabzon senden çok sıkıldımmmmm. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ............. |
almanyayat678 |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE cumaya kadar vakit nasılgeçecek |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Anne olmak istiyorum,bu ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum,sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık............ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 AM. |