![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ne çok kayboluş yaşandı dedi deniz |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye önemli olan kayıpların bulunması dedi çınar |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye anaaaa hala çınar ve deniz desiniz.......ne zamandır bakmıyodum bu sayfaya ,,bi son sayfaya bakiim neler oluyor dedim aaaa bide baktım çınar ve deniz ismi halaaa sürüyoooo ,,bu ne istikrar yaaaa,,,deniz çınar ı öldürmedi demekkkkk hikaye bitmedi anlaşılan---hemen dönüp okuyorum , khkh56en son bıraktığım yerden okuycam şimdi--- |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye khkh56 khkh56 evet önemli olan kayıpların bulunması...o halde hadi aplamı bulmaya gidelim dedi deniz..... sung66 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye sevincli evet ihmal etmişiz biz devam edelim masalımıza kaldığımız yerden arabaya atlayıp eve doğru yola çıktılar çınarla deniz cat56 yanlarında zarifeye gidiyorlardı ama !!!! blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarifeye gidiyorlardı ama zarife onların gelecegini önceden haber almıs ve ordan uzaklasmıstı.. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Zarife uzaklaşa dursun Çınar Denizin gözlerine baktı ve... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye baktı baktı baktı...ve agzından su cümleler döküldü............... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ayaklarım zemine değince, düşünceler zihnimi meşgul edecek yine... Kanatlarım varken ayaklar niye? |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye deniz buglu gözlerle baktı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınarı öptü ansızın deniz wave |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bir anda telefon çaldı romantizm uçtu gitti |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarife ablaaaaaaaaaaaaaaaaa yetiş dedi ve tel kesildi(aksiyon katalım yok öle evlenmek cup diye ) blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye haber baya önemliydii |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çabuk dedi çınara denz çıkıyoruz zarifenin başı dertte |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ya denizim boşveerr!!... yav ne olacak zarifeye...manyak dolu her bi yan ama zarifeye bulaşacak kadar manyak yk dünyada bence.... aa34 nerde kalmıştık f678h aa34 aa34 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye 789569 olmaz kardeşim o benim yürü çıkıyoruz 44 dusun |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yüregindeki hırçınlık korku bedenine yansımış hışımla bakmaktayken |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye birlikte zarife için elele verdiler, hemen zarifenin yanına gitmek için çıktılar |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye arabaya atladılar deniz arabayı çok hızlı kulanıyordu yavaşla biraz dedi çınar |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye deniz çınarı duymuyordu aklı sadece |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarifedeydi tam o sırada acı bir fren sesiyle kendine geldi coffe2 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bir araba zarifeye çarpmıştı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Kafasından kan akıyordu |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye olduğu yere yığıldı deniz çınar sa şokta .... |
|
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bir an gırtlağına sarıldığını hayal etti zarifenin belamıydı neydi bu kız yahu smil56 |
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye kaderine lanet etti ama aşk işte kaptırmıştı kalbini deniz için bu melanete katlanacaktı sigrt56 |
ben devam ediyom smil56 ambulansda kafasındaki türlü düşüncelerle bogusurken cınar,zarifenin solunumu,kalp atışları alınamaz oldu.calışan hastayı kaybediyoruz diye tek nara attı... partysmiley partysmiley |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarife ölüme direniyordu kalp masajı ile hayata dönmiştü blook çınar denizin elini tutuyordu ansızın deniz kendini kaybetti nefesi kesildi |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye küp beklerken kavanoz gidiyor dedi çınar denizim kurban olayım dayan zarife sen öl huzura erelim artık dedi çınar |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yaradana sığınıp çaktırmadan serumları kapatmaya başladı .... |
bune ya türk filimlerini ne çok seyretmişiz yeter olumlu bir senaryo yazın arkadaşlar siteye yakışmıyo ruhum sıkıldı ya deniz cie korkuttum degilm i dedi khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye 3 ay sonra: zarife ablası denizle birlikte gelinlik bakmaya gidiyordu ablası çınarla evleniyordu 1 hafta sonra içi acıyordu zarifenin ama ablasının mutluluğunu gölgelememk için çine attı çınar sevdasını (oldumu) khkh56 |
harikasın siteye yakıştı şimdi alk78 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM. |