![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye kapı açıldı pat diye |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ilaç uykusunu getirdi denizin |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye cınar solugu doktorun yanında aldı ( şimdi neymiş bu denizin hastalıgı yaf bir öğrenelim sevincli biraz durgun gidiyor ya nese artık karışıklıgı çözelim gelir gerisi nasıl olsa f678h ) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ağır duygusal travma sonrası bölgesel hafıza kaybı dedi doktor. (biraz uzun bir teşhis oldu ama :P) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye (gözleri doldu çınarın )peki neyapacağız şimdi |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye geçmişte yaşadığı olay neydi?(diye sordu dr.çınara) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Çınar daldı gitti geçmişe... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ona hediye ettiğim bir zil vardı,,(deniz bu zili ne zaman tıngırdatsa,,anında çınar a malum olur ve deniz i düşünmeye başlardı.....-mış yani öyleydi bunların geçmişi- ohhh zil tekrar gündemde.....hadi bAKALIM f678h s45apksmil56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 hadiii noooluuuur zilin konusuna devammmmmm |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Denizin en değerli eşyası olmuştu o zil. khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınar bu zilden dr a bahsetti ve dr dedi ki.... s456 wave |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bir zil bulalım |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zilli zarifeden alabiliriz dedi çınar.... khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarife kim çınar (dedi dr.) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çok zarif bir şahıstır (dedi çınar) khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye denizin kızkardeşidir zarife blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Zarife küsmüştür deniz'e |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarife çınara aşıktı (eskiden çınar ise denizi seviyordu ) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Deniz kızkardeşi ile aynı kişiye aşık olmuştu... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zili de aslında çınar a zarife hediye etmişti---ama o hediyeyi hediye etti .insafsız-- khkh56 khkh56 music45 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bakalım kim önce çıldıracakkkkkk........ khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 hpm1 skan67 derty idea3 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zilli zarife ya ondan hediye etmiştir ueheuheueh khkh56 khkh56 e tabii deniz de bozulmuş bu durumda biliyor kardeşinin zili olduğunu onun hah buldummm evrekaaaa :P khkh56 khkh56 Çınar o zamanlar bilmiyordu kardeş olduklarını... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aşık oldum abla (demişti zarife ablası denize zamanında çınardan adını vermeden bahsetmişti) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye afitap öfkeden kuduruyordu, neler yapmışlardı bu iki zilli, yeğeninede söyleyecek bir çift lafı vardı tabii..doymamıştı iki zillinin kendisini parmaklarında oynatmasına..bende afitapsam bu iş burada biter dedi.içinden ..kaç baharın otunu yemiş afitapla iki yeni yetme zillisi başedebilirmiydi? |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye helal olsun afitap'a 25889 konu dışı olsamda olsun canımız sağ olsun cilgin897 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ince ince düşünmeye başladı afitap..onları ,onların silahıyla vurmalıydı....... blook 3 kelime hak getireeee.....kısmett artık y789 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye deniz sevinmişti bitanecik kızkardeşi aşıktı. (tanışmalıydı kardeşinin kalbini çalan şanslı kişiyle) Yahu bi dursun 2 dakka afitap. khkh56 khkh56 Önce bi ortalığı karıştıralım :P |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ah güzel kardeşiim ben mesuudd olamadım umarım sen olursun dedi deniz (zilli zarifeye) Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
25 emelciiimm ohooooooo..dur bakalım daha sidikli raziye var sırada.... khkh56.durbakalım ortalık karışacak...devam devam..... "yaşasın ablam beni çok seviyormuş demek ki"...-diye geçirdi içinden zarife...ablam,,canım ablam,,yiğit ablam,,çilekeş ablam,,,dertli ablam...... smil56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Kardeşinin aşkıyla tanışma zamanı gelmişti denizin. (çok heyecanlıydı, kendi aşkına ulaşamamıştı ama kardeşi ve sevdiği adam arasında kimse yoktu diye düşünüyordu) Off amma 3 kelime oldu :P khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye e hadi devam edin cık cık cık olmadı durdunuz :P görevlerinizi ihmal etmeyin pls. Yönetmenin bunlar işlerini ihmal ediyorlar pişttt yönetmenimmmmmmm şikayetçiyim ueheuheuhueh khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye buluşma noktasına gitmeden önce şööle bi güzel taktı takıştırdı .tam evden çıkıyor du ki.... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye "Nasıl olmuşum apla" dedi zarife. Çok heyecanlıydı. y789 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Yönetmenim şikayetçiyim, yarı yolda bıraktılar hikayeyi :P khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye sevgili silvaracığım,yönetmen bu filmin çekimi hakkında görüşme yapmak için istanbula gitti..3 gün kadar kalıcak sanırım..yakında gelir..siz devam edin..yönetmen geldiğinde çekimler başlayacak.. sevincli |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye cat56 yönetmen geldi blook devam millet gayet iyi gidiyoruz şaşkın khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye e hadi devam edin en son ben yazdım yazamıyorum :P |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çok güzelsin zarife dedi deniz 3 kelime 1 hikyeden çıktık zaten yahu blook sevincli sınırlamayın yazın yahuuu |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarife bu gazla attı kendini sokaga girlhaha |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yolda rastladığı ilk dilenciye bir miktar para verdi.... ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 PM. |