![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye arlı yolda ayağı kaydı (denizin koşarken) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Yere düştü (Deniz) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye (hep benim yüzümden) emb23 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye kalktı kaçmaya devam etti. hayattan ve ulaşılamaz sandığı aşkından kaçıyordu aslında :P (hadi bakalım toparlayın. size bir de kıyak yaptım sandığı dedim) khkh56 khkh56 dunk56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ya ağlayacağına kızı ayağa kaldır iki kere üst üste müdahale edemiyoz hikaye gereği |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aaaaa...onuda çınar yapsın canım... girlhaha |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınar bir hamlede denizi tuttu ve kaldırdı... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yahu ben kaldırdım ya okusanıza :) khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye deniz boş gözlerle baktı (hafıza kaybı arkadaşlar başını yere vurdu deniz ) |
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ya gidip yatcam şimdi siz sabaha kadar bunları evlendirir bi de üstüne 4-5 tane çocuk yaptırırsınız :P khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye İyi uykularrrrrrrrrrr Silvaraaa Tatlı rüyalar Rüyanda Denizle Çınarın ahı gelir seni bulur haberin ola. Hadi Allah Rahatlık versiinnnnnnnn kiss3 kiss3 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye pisicim aklına sağlık...çok güldüm ayol... ama deydi...sayenizde çok eğlendim ...yarına çınarla denize değişik macera düşünelim...arkadaşlar olmuyor böyle... mesela ekşın falan katsak...kötü adam falan... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye merak etme sen silvara varken kötü adama pek iş kalmass sevincli khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bakarız artık bişiler yıllardır izlediğimiz türk filmlerinden yola çıkarız ben hafıza kaybı yaşatıyorum kıza gerisi sizin |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye tamm olayı toparlayalım arkadaşlar kız bişekilde kalktı neyse artık aa34 Alıntı:
|
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Toparlama paragrafı koyalım arkadaşlar Pisimbatım sen yaparmısın? |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Çınardan kaçan deniz karlı yolda düştü hafızasını kaybetti ama kimse bilmiyor şu an için teşekkürler beyefendi dedi deniz |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 çatladım gülmekten yavuuu..yok anam sizden senarist neyim olmazmışşşşş ,,,allah esirgemiş ki olmamışsınız zati..... 96 smil56çok tatlısınız yaaaa..... neysem ben devam ediveriim 3 kelimelik,,,bu saatte birileri varsa arkamdan gelsin..... zillerim nerde diyerek--deniz-- |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ya alla alla iyi gidiyoduk hafızasını kaybetmişti deniz , bir de sen çıktın zillerim nerde zaten pamir, suzzy ve emelle uğraşıyorum burda khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 En son teşekkürler beyefendi demişti deniz. "Ne oldu bana, nerdeyim ben" dedi deniz... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye khkh56 khkh56 khkh56 inanamıyorum...harikasınız yaaa...boşverin seneryoyu falan..bunu okuyanlar nasılsa gülmekten çatlarlar.. sevincli kolay mı canım..kaç kişi birden canlı seneryo yazıyor..akıl,fikir dolu bir sürü beyin olunca böle olur..bence müthiş komik bir hikaye... ellerinize sağlık..devam edin lütfen..kimbilir daha ne komiklikler olacak..ayyy suzzcimm ara ara çizgifilm kahramanları gibi kar yağdırmaz mı...ayyy koptum yaaa...gözümde yaş yazamıyorum...siz çok yaşayın emiiiiii...pisicim aklınla çok yaşa canım benim ne iyi ettin böyle bir konu açmakla.. yanlız ara sıra senaristlerimizden birini seçsekte,konuları toparlamak için hikayeyi baştan sıralı bir şekilde yazdırsak..hani deniz ve çınar iyice kaynamadan..bunu sen yaparsan daha iyi sevgili yönetmenim(pisi) cat22 ben hepinizi ayakta alkışlıyorum 25889 komedi filmlerinde bu kadar gülmedim...teşekkür ederim hepinize.. sevincli |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zillerinin akibetini düşünmeden... s45apko zilleri sonralarda bakın nasıl da çıkaracağım ortaya......şu an hafızasını kaybetti ve şokta..... smil56 khkh56 |
Ne zili dedi çınar... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aşkın zilleriydi kulaklarında çalan... |
yıldırım aşkı bu olsa gerekti... (diye düşündü deniz) (ama ben kimim?) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye gözlerini hastahanede açtı (deniz başucunda çınar vardı ) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye açıklama:deniz düşme anında hafızasını kaybetmişti...ancak bu hafıza kaybı tıpta henüz açıklanamayan bir durumdu..öyleki hayatının sadece en acı veren anın da yaşıyordu deniz..çınar geçmişinde ona hem en güzel anları yaşatan,hemde en büyük darbeyi vuran adamdı..deniz çocukluk aşkıydı çınarın..birbirlerine çılgınca aşıklardı..peki ama ne olmuştu da deniz,çınardan durmadan kaçıyordu?işte hikayenin bu bölümünde bunları izleyeceğiz... dusun |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ne oldu bana, senin ne işin var burda? (dedi deniz) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye düştün benden kaçarken (dedi çınar) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bebegim gel artik |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Hayır asla olmaz artık (dedi deniz) (neden olmuyosa ueheuheuhe) khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ŞÖÖÖYLE BİR GİRİZGAH YAPAYIM (üç kelimeyle toparlanmaz haberiniz olsun) orta yaşlı kadın mantosunu giydi, aynaya baklarak saçını düzeltti..istanbula gidiyor..yeğeni çınarın yanına, her kes onun marmarada okuduğunu sanırken, çınarın denizle fingirdediğini dumuştu..oğlanı bir zaptu rapta almak gerek diye düşündü.. cat56 ciğim tırmalama yaa |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye alemsiniz hayal abla size herşey serbest yahu bu arada orta yaşlı kadın die birşeyi kabul etmiyorum ben ayrıca |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye imdattt pamirim yetiş!! zil bile takmışlar denize sevincli ekipp toplannnnn birde orta yaşlı kadın fırladıı Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye olayı toparlıyorum arkadaşlar : deniz esas kız çınar esas oğlan deniz evde iken kapı çaldı bakklaın yeğeni deniz geldi borcu almak için ama ayrıca çınar yılardır denize aşık çınar üniversitede okuyor ertesi gün ortaköyde karlı bir kış günü buluştular çay içeceklerdi çınar aşkını itiraf etti denize deniz şaşkın kaçtı deniz karda ayağı kaydı yere düştü hafızasını kaybetti aynı sıralarda çınarın teyzesi yola çıktı istanbula geliyordu yeğenini denize olan aşkını biliyordu onu yola sokmaya geliyordu teyzenin adı afitap tı (olurmu hayal abla ) toparlayın haydi deniz yatakta hastanede çınar baş ucunda |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye E tamam dedi ya hülyaa hafızasını kaybetme boyutuna tıp çare bulamamıstı sadece acı bir olaya geri döndü hafıza onu hatırlıyor. Yani eskiden cınar naptıysa denize o zamanı hatırlıyor işte deniz. ordan tanıdı yani :P E hadi devam edelim :) khkh56 Askım neden soğuk davranıyorsun bana böyle (dedi çınar, denizin neye kızdığını bilmiyor ya :P) (teyzeden hele hiç haberi yok) (Nası çıkcaksak işin içinden) khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye içeri dr girdi ve dediki: yarın çıkabilirsiniz deniz hnm |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye teşekkür ederim doktor bey dedi.(çınar) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 AM. |