![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye hahhh bir dilencimiz eksikti oda geldi aa34 dilencii saol aplaaa dedi aa34 aa34 aa34 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
çok yaşa emi emel :) ahhahahahaha |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye khkh56 adımlarını ,,seviyor,,sevmiyoor,,seviyor,,sevmiyor...... diyerek atıyordu...amacı buluştuğu son noktadaki adımının ne olduğunu öğrenmekti...(bu durum konunun gidişatını değiştirmez...sadece içsel bi olay,,,siz görmüyosunuz ama bu kız fena halde metafizik e adamış kendini...azcıkta paranoyak smil56..... y789 idea3 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yanından geliyordu deniz. (e kızlar zarife denizi sevgilisiyle tanıştırıyodu ya orda kalmıştık tam kapıdalardı alal al adenizi bıraktılar zarifeyle uğraşıyor.) khkh56 khkh56 |
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Valla ya çınar adına yakışır sekilde ağaç olmuş artık kafenin orda kocaman bir çınar ağacı olmuş zarifeyi beklerken hatta kökleri salmış bide üstüne aşkını beklerken kök saldı diye caput neyin bağlıyomuş genç kızlar khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 |
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Allahım ya terettiniz bizim çınar ile afitapı ve denizi amanin bir de afitap halayı. Hadi devam en son afitap yoldaydı yeğenini zillilerden kurtarmaya geliyodu. Bu arada deniz hastahanedeydi ve zil lazımdı (nedense) Çınarda doktora zarifeden bahsetmişti. doktorda zilleri ondan al demişti Bizde geçmişe gitmiştik zarife çınara aşıktı ve ablası denize söylemişti ama deniz bilmiyordu çınarı sevdiğini tam tanışmaya gidiyorlardı. işte orda kalmıştık hadi devam :P |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınar gözlerine inanamadı (karşıdan deniz ve zarife geliyor ) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Hayatı boyunca açılamadığı aşkı denizin yanında kendisine aşık olduğunu söyleyen zarifeyle ne işi vardı? (Oh bea sonunda :)) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Deniz kalp krizinden ölür Çınar dayanamaz ve r eder Zarife kendini Bayırlara kırlara verir yitirir aklı selametini En son kadıköy sahilinde şarap şişesiyle konuşurken görülmüştür. HAZİN SONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN pamir film pamir böyle hayal etti ben müdahale ettim bu film mutlu sonla bitsin istedim ben kimiyim pisi pisimbat blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye pamir olmaz öle şey bitemez deiştir yazdıklarını çabukkkkk şaşkın dusun |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye tamam tamam ama ben değiştiremiom ben sadece kıdemli üyeyim başka bi meziyetim yok senin yetkin varsa sil yoksa el mecbur Shamanımı yada Atakan kardeşimizi beklicez |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yok silmedim ekleme yaptım pamircim :) 44 sen devam et hikayeye kardeşim |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Sağol bacım Pamir kabus görmüştü. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınar elini uzatttıı ablam dedi deniz buda çınar dedi ablasına |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye istanbula kar yağıyordu khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye o sırada yandaki okulun zilleri çaldı zır zır zırrrrrrrrrrrrrrrrrrr(olan olmuştu zarifenin zil sesine karşı krkusu vardı kaçmaya başladı denizle çınar başbaşa kaldı ) devamm.. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye deniz in ilk şoku böyle başlamıştı...zil sesi eşliğinde ablasıyla ayrılan yollar.....--tabii ki zarifenin okula gidip o zili elde etme fikrinden habersizdi---- khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Deniz şaşırmıştı, sevdiği adam şimdi kardeşinin sevdiği adamdı. (Bu bir kabus olmalıydı) khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınar bune açıklarmısın dedi deniz 789569 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ne demişti Deniz? |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Deniz en son gördüğüm kadarıyla "Çınar bu ne açıklar mısın" dedi. Hani reklamlarda cem yılmaz vardı ya "doktor bu ne?" o misal yani khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Çınar Denize bönbön baktı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye valaha asıl sen söyle piyango gibi çıktın ne bu hal zarifenin yanında aa34 aa34 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarife benim kardeşim asıl senin onla ne işin var çınar 789569 blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınar şimdi çuvallamıştı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye "Benim zarife ile işim yok. Bana benle bulıuş lütfen sana çok ihtiyacım var dedi geldim. Ama Zarife ile bir ilişkim yok"dedi çınar. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye tabii bunların hepsi koca bir yalandı. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınar ağlamaya başladı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye nedir bu çınarın çilesi... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yandı gülüm keten helva . Çınar nasıl kıvıracağını bilemedi...... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Deniz açıklama bekliyordu |
valaha cınara ne dedirtsem aklımada bişiy gelmiyorı ki girlhaha ya bu açıklama bölümünü sitenin erkek evlatları yazsa hani hem cinslerinin kıvırma yöntemlerini bilirler ya o bakımdan aa34 aa34 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Çınar denize dediki....... Seni seviyorum.ama ondada vazgeçemediğim bişeyler var.... (her halde buna yakın bişeyler söylerdi değilmi erkekler..... dl67 ) |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ama senin için ondanda vazgeçerim deedii çınar blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye tam bu sırada bir cat3500 miyav dedi http://www.zurna.com/uploads/picture...9/DSCF0014.JPG |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınar cat56 kucağına aldı öptü ve denize uzattı bu benden sana hediye olsun deniz güldü |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye galiba birşeyler değişmeye başlamıştı. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bu zarifenin kaybolan kedisi dedi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 AM. |