![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Memati evden çıkarken yanlışlıkla su tabancasını almanın verdiği şaşkınlık ve köpeğin raksa başlamasıyla beraber duyduğu utançla Polat a baktı.Polatsa 9-8 oynayan köpeği büyük bir heyecanla alkışlıyordu.Ceketini çıkardı ve beline taktı. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye khkh56 khkh56 khkh56 Ve kıvırmaya başladı, öyle güzel kıvırıyordu ki herkes onu izliyordu, köpek bile dans etmeyi bırakmıştı, memati 100 dolar yapıştırdı alnına, sonra hepsi birden durdular,peki bu müzik sesi nereden geliyordu? Hayırdı, olamazdı, orada karanlığın tam ortasında yeni bir silüet belirmişti!!! wave |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yaff..nerde bunun 3 kelimesi 1 hikayesi... blook ayol destanlar yazmışsınız maaşallah... sevincli neyse bende geri kalmayayım barii... hih33 oda oynamaya başladı... rt67 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Valla suzzy ben 3 kelimeye sadık kalıyorum ama learning i durdurabilmek imkansız. khkh56 Siluet yavaş yavaş yanaştı ve davul zurnasını yere bıraktı.Öyle yüce bir şahsiyetti ki hem davulu hem zurnayı aynı anda çalabiliyordu.Ve ''merhaba yandaki siluet pazarından geldim daha benden orada çoook var''dedi.... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aa34 aa34 aa34 biz kelimeyi cümle diye anlamışız pardon. aa34 şimdi fark ettim. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 Herkes boşboş birbirine bakıyordu, demek yanda bir silüet pazarı vardı, bakalım daha kimler gelecekti, ''bari gelirlerken biraz yiyecek birşeyler getirseler'' dedi yogi ''böyle davulla zurnayla,silahla sopayla nereye kadar''... Oysa mematinin yemek düşünecek hali yoktu, bu yeni silüet kimdi kafası ona takılmıştı, ve birden daha belirgin hale gelen silüet karşısında herkes şaşkına dönmüştü..... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Evet gelen Muroydu.Herkese tek tek baktı ''Çetin yok mu aranızda'' dedi.Yogi birden bire üzerindeki kamuflajı sıyırıp attı ve ''burdayım agam'' dedi |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ''Başkanım diyeceksin oğlum Çeto'' diye kükredi Muro, Bu dobralıktan çok hoşlanan köpekde üzerindeki kamuflajdan sıyrıldı ve o da ne!!!!! Şimdide herkesin öldü sandığı Laz Ziya bütün haşmetiyle orada duruyordu. Kedicik iyice afallamıştı, nasıl bir hikayeydi bu, nasıl başlamıştı ve ne hale gelmişti, yoksa bunlar bir rüyamıydı, kendini çimdikledi ve ciyakladı. Canı acımıştı,o halde bu bir rüya olamazdı. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Kedi ciyaklıyınca tılsım bozuldu.Polat silkelendi ve kendine geldi.''Benim ne işim var bu fabl ın içinde ben sete gidiyorum'' dedi ve ürkek adımlarla geri geri yürümeye başladı. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Memati,çeto ve muroda onunla gittiler. Laz ziya ise setlere dönemezdi,zaten o laz ziya fln da değildi, tekrar kamuflajını çıkarıp bir böceğe dönüştü, kedi kediliğini hatırladı ve böceği yakalamak için hoplayıp zıplamaya başladı. cat3500 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye kedi sıcak havaları çok sevmezdi küçüklüğünden beri... sıcak havada çıkan bu böcekleride kovalardı ve bundan garip bir zevk alırdı... durakladı bir an ve kendini sorgulamaya başladı; - |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ben kimim ve neyim, burada işim ne diye yüksek sesle düşündü. ''Sen kedisin'' dedi böcek ''buradaki işin burayı kazıp çıkacak bir yol bulmak, ancak önce doğana uymalı ve ben burada fıldır fıldır gezerken,düşünmek yerine beni yakalamaya çalışmalısın''. Kedi şaşırdı.... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Böcek haklıydı.Şimdi hareket zamanıydı.Kedi pençelerini çıkardı sinsi sinsi böceğe baktı ve ani bir harktle böceğin üzerine atladı. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye böcek bir kafa attı kediye, kedinin kafasının üstünde yıldızlar dönüyordu, neye uğradığını şaşırmıştı. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye güneş yavaş yavaş kendini göstermeye başlamıştı.kedi böcekle baş edemeyeceğini anladı.ve kahvaltılık birşeyler bulmak için çöplüğün yolunu tuttu.bu arada mematiyi kafasından çıkaramıyordu dusun |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye kedi çöplükte başka bir böcekle karşılaştı " -yahu bu günde amma talihsizim dedi " kedi tam kendi kendine kahrolurken birden bir ses memati diye seslendi kedi dönüp arkasına baktı veee.......... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye blook ana hikaye ne hale gelmiş yahu blook polatla memeti tarnsfer olmuş yuf yaw 44 blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye kedi döndü ve -efendim abi?dedi. polat: -yürü gidiyoruz! dedi. |
ve gittiler...........:))) |
polat kim be memati kim ben asi cat56 yim şaman nerdesin dedi tırmalarken kurtlar vadisi fiğürlerini y789 |
cat56kedicik burdayım diye acı acı miyavladı:)) |
Cevap: 3 Kelime 1 hikaye çaydanlıktan çıkan buhar |
Cevap: 3 Kelime 1 hikaye kedinin canını sıkmıştı |
Cevap: 3 Kelime 1 hikaye düşünceleriydi sıkkınlık veren |
Cevap: 3 Kelime 1 hikaye bisiler yemek istedi |
Cevap: 3 Kelime 1 hikaye ancak oruç tutuyordu |
Cevap: 3 Kelime 1 hikaye iftara az kalmisti:)) |
Cevap: 3 Kelime 1 hikaye yemeğe davet edilmişti... |
Cevap: 3 Kelime 1 hikaye kedinin karnı guruul gurul ötüyordu açlıktan ve Allahtan sabır istiyordu.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 PM. |