![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye birgün bu şekilde haykırmayı çok istiyordu... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ansızın boğazında bir keskin bıçak hissetti dondu kaldı cat56 şaman ilerliyordu önde farkında deildi blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye http://img339.imageshack.us/img339/9187/anicatzj7.gifkedi şamanın hala birşeylerden bi haber olduğunu sanarken... http://www.juanna.ch/gifsammlung/gif/hexe15.gif şaman kıs kıs güldü.. girlhaha aklını okuyorum ama farkında değilsin.. http://img253.imageshack.us/img253/3771/cadiez3.gif yakında .. çok yakında.. öğreneceksin... http://www.juanna.ch/gifsammlung/gif/hexe18.gif http://img146.imageshack.us/img146/6263/n02sa1.gif |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye y789 aklımı okuduğu sanan şaman az sonra arkasındaki adamın bıçak saplıcanıda okusun bakalım ne olacak blook ama şaman fırt diye zıpladı adamı alt etti kedi bıçak boğazında zor nefes alırken BI BI BI dedi şaman şaman demekti ahhh dedi boğazından bir damla kan damladı yere . içinden pis pis güldü sahte pisimbat şaman hala onu pisimbat sanıyordu rolüne iyi çalışmıştı şimdi hedefe ulaşmak üzereydi şifreleri alacaktı saf şamandan |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye birden sicrayi verdi |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye hava bulutluydu, deniz bütün kızgınlığıyla kıyıya vuruyordu. kadın sahildeki banklarda onca yılın vermiş olduğu yorgunlukla, boşa geçip giden zamanı düşünüyordu. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aslında hepsi rüyaymış |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yine televizyon açık kalmış... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye günes isiklarini pencereden iceri vurunca , |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye uyandı, etrafına baktı, kuş sesleri geliyordu dışarıdan. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye keçke rüya olsaydı dedi içinden asıl pisimbat şaman arkadaşının düştüğü duruma üzülürken sahte pisimbatın foyasını ortaya çıkarmalıydı ama önce tıkıldığı mahsenden çıkmalıydı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Pisimpat basladi kara kara düsünmeye , bunun bir yolu olmaliydi... |
evet buldum dedi keskintırnakları ile fare dediğini kazmaya başladı mahsendeki |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bir süre kazdıktan sonra gözüne birşey takıldı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye O da ne orada bir köpek vardı!! |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye köpek pisiciğin üstüne üstüne geliyordu -hırrr, hırrr |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Kedicik geri kalırmıydı hiç hemen tüylerini dikti ve....... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye aslan gibi miyavladı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye köpekle kedi birbirlerine girdiler, kedicik bir tokat attı köpeğe, köpek ağlamaya başladı. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Tam o sırada karanlıkların içinden bir ayı çıktı ve duruuuuun diye bağırdı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bu ayı yogiydi çizgi filmden hikayeye transfer olmuştu. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 çizgi filimde çok iyi ve sevimli gözüken yogi şimdi hiçde öyle gözükmüyordu, kaşlarını çatmış, kurnazca sırıtıyordu |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye bana cevap verin ben buraya niçin gönderildim dedi |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye sen sanırım bizim oturan boğamızsın, bizim kavgamızı ayıracak, bizi barıştıracaksın dediler ağız birliği içinde kediyle köpek. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Yogi bu oturan boğa lafına bozulmuş gibiydi, bu kadar haşmetli bir görüntüsü olmamalıydı, 1 aydır, kilo verme güven telkinini dinliyor rejim yapıyordu ve bu onun hassas noktasıydı sevincli |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye görmeyeli kilo vermişsin, fit olmuşsun dedi pisicik. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yogi düşündü yoksa bunlar illüzyon muydu yoksa kendisi matrixte boğa olarak mı gözüküyodu |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yogiye kırmızı hap mı, mavi hap mı dediler. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Yogi radikal bir ayıydı, pembe hapı seçmek istediğini söyledi, pembe ona göre aşkın rengiydi ve yogi kediye aşık olmuştu |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ve birden herşeyi başlatan pisimbatı hatırladı |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Bu nasıl bir hikayeydi böyle, pişimbat acilen gelip olaya el koymalıydı yoksa işler çığırından çıkacaktı, çünkü karanlığın içinden bir silüet gözüküyordu ve bu galiba polat alemdar dı, neler oluyordu burada dusun |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye polat alemdar da kediye aşıktı, noluyor ulen burda sen ne diye sırnaşıyon layn benim kıza yogi dedi. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Kedi adamakıllı sinirlenmişti, Polat zaten hep kıskanç bir erkek olmuştu, oysa o hep kelebek gibi bir erkek hayal etmişti, kibar ve zarif, bunları düşünürken birden arkasından biri sırtına dokundu, hızla döndü, o da ne..... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye o gelmişti.acaba o kimdi? bu hikayede ki 'the secret'ı çözebilecek miydi? |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye ewet yanılmamıştı polatın sağ kolu MEMATİ gelmişti. aa34 wave |
khkh56 khkh56 khkh56 Alıntı:
|
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Yogi polat ve mematiyi biraz süzdükten sonra,elini yavaşça ceketinin içine doğru götürdü, memati hemen silaha davrandı, polat ise kediyi korumaya almak için öne doğru yürüdü, evet her şey açık ve netti, artık silahlar konuşacaktı... Ancak o da ne yogi silahını çekmemişti,zaten oldum olası şiddete karşıydı, sadece ceketinin içindeki etiket onu rahatsız etmişti ve biraz kaşınmıştı hepsi bu... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Memati silahı eline aldı ve tetiğe bastı.Namludan çıkan sular yogi nin yüzüne fışkırdı.Polat Mematiye 3 numaralı bakışıyla baktı ve... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Ve ''o suyun silahın içinde ne işi var?'' diye sordu memoşa. Uzun zamandır sessiz kalıp onları izleyen köpek artık tahammül sınırının sonlarına gelmişti, kızgın ve saldırgan bir şekilde ortaya atıldı ve yogiye doğru ilerledi, artık burun buruna gelmişlerdi, korkudan ne yapacağını şaşıran yogi bir iki adım geriledi. Köpek iki ayağının üzerinde yavaşça doğruldu, artık yoginin kalp atışları dışarıdan duyulur hale gelmişti...Herkes ne olacak şimdi diye beklerken köpek birden dans etmeye başladı uy897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 AM. |