![]() |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) daha yatmıycakmısın acep...ayol yatda bende yatimm bu gece seni takip etmekden kapatamıyom şurayı smil56 i |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) smil56 vallaaa yatmaya niyetim yok ben gecelerin cat56 im yahu kaptırdım gidiyorum yaradı amaliyet bana sevincli bazen böyle hiperaktif oluyorum esiyor yazıyorum açıyorum başlıkları bana hasta mıamelesi yapmayın yat yat deyip yahu cat56 hem sen değilmiydin benim hayatım pc başında geçiyor diyen yazan otur yatıp ne yapacaksın uyu uyu nereye kadar yahu dusun he bana diyor emelcim utananadam sen ben yada ali veli selami yazsın paylaşalım diye duruyor aslanlar gibi sitemiz hayata dair cat56 kelamlar |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ben sonucu merak ediyom..mutlaka bir yere yazmışsındır diye arandım bulamadım..çatlatma benide burda söyle.. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) daha almadı diye biliyorum hayal abla.. biraz daha beklicez galiba... cat22 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) cat56 ciğim özledim seni..bir bölümde boğazımı düğüm düğüm edip, diğer bölümde gülümseten içime umutlar dolduran yazılarını..yüreğim, seninle ..dualar ediyorum..sana ve sevdiklerine..şifalar gönderiyorum...ama hep bir şeyleri eksik yapıyormuşum duygusunu yaşıyorum..emel seninle iletişim halinde, haberlerini veriyor sağolsun...bir ara ondan telefonunu isteyecektim.sonra vermek isteseydin..verirdin diye düşündüm..( daha önce msn de görüştüğün bir arkadaş senin kendindeni deşifre etmekten hoşlanmadığını söylemişti belki bunun etkisi) şimdi aklıma geldi emele söyliycem önce senden izin alsın tel numaranı verip vermeyeceğine dair..sesini duyarsam daha bir rahat olacak içim..çabuk iyileş olurmu..seni seviyorum .. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) nerelerde kaldın pisicik..özledik seni...hadi gel artık..buraya birileri gelince seviniyorum..kısa da olsa gidişleri sevmiyorum..dualarımdasın.. 96 o güzel tırmalamalarını özledim..iyi olduğunu düşünüyorum..olacağını biliyorum..senin için,o çok güçlü bir kedidir dediler..öyle olduğunu biliyorum..dönüşünde aslan gibi gel emi..tılsımlı sözleri,söylemesini beceremem ama yazmasını ve düşünmesini iyi beceririm..tılsımlı sözler seni sapasağlıklı yapsınlar.. işte sözler...seni seviyorum.. cat22 |
Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) belirsizlik içinde beklemektense, seni aramızda görüp beklemeyi yeğlerim..gözümün önünden ayrılmayıııııın..hepinizi seviyorum kiss3 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 PM. |