![]() |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Yarın benim için öenmli bir gün yeğenimi asker'e yolcu ediyorum erzurum'a yarın sabah havalimanına gideceğiz hepbirlikte benim aslanım asker oldu da gidiyor ben kesin ağlarım ama oğlan gittikten sonra beni alsalar ben kaç kez yapardım askerlik allah bilir blook Allah tüm asker ocağında olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun diyorum,ve en büyük asker benim yeğen diyerek bitiriyorum sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) http://web.deu.edu.tr/mate-matik/asker.gif k8908 k8908 k8908 en büyük asker bizim asker... en büyük asker bizim asker... en büyük asker bizim asker... en büyük asker bizim asker... k8908 k8908 k8908 http://img.blogcu.com/uploads/ixir_asker.gif hayırla gitsin.. hayırla dönsün inşallah.... 4 tane erkek kardeşim var ben nası beklicem yolarını.. şimdiden içim titriyo düşündükçe... tüm mehmetçiğimizi rabbim korusun... dualarımız daima onlarla... günler su gibi geçsin de biran evvel kavuşun inşallah canım... ark5 ark5 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) http://img530.imageshack.us/img530/3097/w80071hs5.jpg pisimbat böyledir işte yayılmıştır yatağına düşünür yazar yazar içindekileri |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Benim mırıltılarımın ortalıklara dökülmesi için bir çok unsur lazım önce sezen aksu şarkıları dinleyerek yazarım çoğunu ,geceleri yazarım çoğunluklada bazende gündüz şimdi olduğu gibi. garibim işte bu şeye benziyor sadece geceleri ve yatakta sevişilir şaşkın terbiyesiz ben benzetmeye bak oysa kelimelerle her zaman her yerde sevişe biliriz öenmli olan hissedilenleri yansıtmaksa yatak şart değil yahu fantezi üretmek lazım birazda hala terbiyesiz ben smiliyface herşeyi yazmaya kalksam türküye yerinden oynar yahu yok artık diyorsunuz biliyorum siyasi anlamda deildi zaten işte herşey yazılmıyor yazılsa bile bir köşede saklanıyor hepimizin bir gizemi vardır o gizem kutusunda durur onlar ,anlamzlar dersin kınarlar yada kızarlar dersin yazmasın yazdığını saklarsın ,neyse efm bildiğiniz üzüere haftaya kurban bayramı bir tek mezarlığa annemlere gitmek için çıkıyorum evden okdar dayanamıyorum çünki,yazmak gibi anneme gidip konuşmakta beni çok rahatlatıyor gözyaşları döksede cat56 çoçuk içimde huzur veriyor mezarlık bana annemler orda çünki onların evi orsası ve ben sırf bayram seyran değil sıkça giderim ziyarete anne ben geldim bak derim salakça hemde severim nemli toprağı bilirimki üstümüzdeki selvi ağaçlarının arasından oda benim başımı seviyor ve sıcacık KIZIIMMMM diyor ,ANNEEE diyorum doya doya orda unutmaya mahkum edildiğim o sözcük gözyaşlarımla çıkıyor boğazıma düğümleniyor ama öyle güzelki ANNEEE ANNEEEMMMM demek öyle özlemişimki o vakit anlıyorum cızzz ediyor içim ateş düşüyor içime siliyorum yaşları gözlerimden annem görüpte üzülmesin diye dua edipte ayrılma vakti gelince pisi çoçuk koşar adımlarla uzaklaşıyor yoksa biliyorki annesinin yanına o topraga yatıp sarılacak o sıcaklığı duymak ve yaşamak için kaçıyorum evet yapacaklarımdan korktuğum için . Deliyim ben normal değilim yahu biliyorum bunu blook İşte bayram geliyor anneee bekle beni geleceğim sana sarılamasamda boynuna çekemesemde kokunu hasretle içme biliyorum bekliyor olacaksın beni . seni seviyorum anneeeemmmmmmmm. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) niye ağlıyorum bilmiyorum galiba bende deliyim.. hep diyorum senin yazıların insanı kelimelrin içine doğru çekiyor... agl34 ark5 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) 88a yahu böle diyorsun vallaa yazmaya çekiniyorum blook aslı çekim yasası benim galiba yuff abardım da abardım artık şımar boyutunuda aştım gulensmiley |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ne kadar güzel söyledin kuzucum yine... ark5 işte bunu yaşamak gerek.. 25889 çekim yasası biziz... kendimiz.. aslımız... başka yere gerek yok... kendimize dönsek doğru olarak.. herşey kendimizce kendimizde olacak... yazmaya çekinmek mi aslaa... n9598 ağladım derken hissetirebildiğinin farkında ol diye yazdım... ağladım demekki hissedebiliyorum... ne mutlu bana ve ne mutlu sana... ve tüm hisederek yaşayanlara.. şımarmak cat56 doğası zaten.. istesende istemesende şımar... niye doğana aykırı davranasın dimi ama ttli3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) y789 smil56 ehh peki çok ısrar var yazmaya devam ozaman diyorum cilgin897 bağıra çağıra şımarıkça arsızca içimdeki cat56 çoçukça insanca bu mangal yürekte savuracak daha çok kelimeler varrr gssmile 44 şaşkın 8977 ark5 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) efm 3 gün yokum ben kemo almaya gitcem istanbula bayramda burdayım gulensmiley sevincli bi kemolanıcam gelcem bekleyin özleyin benii cat56 sevgiler saygılar herkese |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 PM. |