![]() |
pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) sung66 yahu baktım bir günlük furyası var sitemizde ehh ben eksik kalırsam olmaz çat diye çatlarım sevgili 'hayatım değişti üyeleri' siirokul koca sitedeki tek kedi olmam vede şımarık arsız hırçın müssübet kıskanç bir pisi olmam sebebi ile benimde günlüğüm olsun istedim bakalım hayırlısı u859 f678h ehh pati yazısınıda yazmaya başladım artık sırtım yere gelmez hoş şimdiye dek hiç gelmedi ya öyle bir özelliğim var bilirsiniz ayrıca 9 tane canım vardır kıskanmayın ayy yakan top oynasakta birkaç tane daha canım olsa şaşkın hani birkez dediniz ya yazdıklarını beğeniyoruz diye hayatınızın hatasıydı bu ama geç kaldınız musallat oldum işte başınıza blook artık kah neşeli kah çoçuksu,kah hüzünlü, gün içindeki hayatın içindeki debeleşmelerimi sizlere aktaracağım clapping yazılarımın sezen aksu eşliğinde okursanız pek bir güzel olur diyorum ben derty yu89 idea3 işte sizlere ilk pisimbat mırıltıları pati izleri ( günlük ) gssmile 44 sapkal89 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) çocuğum sen yaz ya..ama sevinçli ol..hayatına güzel şeyleri çek..bunu yerden göğe kadar hak ettiğine inanıyorum..seni hem takdir ediyorum hemde benimsedim kızım, napayım seviyorum.. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
ama canın ne istiyorsa içinden ne geçiyorsa öyle seslen sen bana sung66 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) valla herkes günlük diyor benim ki ise anlık olacak galiba zaten adı benim gibi acayip pisimbatın mırıltıları pati izleri şu an şu andan kastım nefes alıp verdiğim andır yani insani olarak saat dilimi eklersek ki 21:08 diyor benim pc(pi si) 8977illaki bir kedilik yapıcam yahu pes artık sen kalk pc yi pi-si diye oku yuff bana teyzemle balkonda oturmaktayız o inatla haydar haydar diyor haydar rüzgar efendinin adıdır bilmeyenlere efm sodamı içiyorum candan erçetin dinliyorum siteyi karıştırıyorum anlık günlük kedice catçe kelimeler işte sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) hahahah kıskançlık tavana vurmuş bakıyorum khkh56 ben kedim Papiye söyliyeyimde o da kendine günlük açsın 44 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yaw bilmemzmisin biz kediler oldum olası kıskanç varlıklarızdır tabi yaaa ne eksiği var kedin papide açsın hem o hızlı yazar yahu gulensmiley |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) uyanınca sana bi kendini gösterecekmiş beklesin şimdi şekerleme yapıyorum dedi blissy |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) en hırçın hali budur 44 http://img405.imageshack.us/img405/2549/resim568pr9.jpg |
kedi bumudur bumudur BUDUR smiliyface |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ehh kilomuz yok aslında çok hafifiz tüy yumağı sıpa 2 yaşında ablası allah uzun ömürler versin |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yaw ben resim eklemeyi becersem benim samur beyinde resmini gösterirdim beceremiyorum yahu safmıyım ben saf pisi ben şaşkın çok şeker allah uzun ömürler versin paşama (kızıma ) |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ben sana 9 yıl fark atıyorum (ablamın rivayetine göre 8) ben senden büyüğüm kızım çocuğum dememde ablalığı kimseciklere kaptırmam..şaka şakaaa siz beni neye layık görürseniz oyum..bakma sen buradaki anketa göre yaş ortalaması 25_30 ya eh bende anaç olduğum için hemen analığı benimseyiverdim..ben biraz daha gayret etseydim çocuğum 30 yaşında olurdu..bilinçli tembellik ettim..yaa ben ablam hakkında yazmasam iyi olur..kendisi yeni üyelerimizden olacak nasipse ilk iki girişimi başarısız oldu..sistemdeki benim aklımın ermediği herhangi bir şeyden dolayı...valla bir odada o bir odada ben pc başındayız..bide bakıyosunuz biz her şeyi forum üzerinden hallediyoruz..hayaaal kahve yaparmısııın..ablaaa bu gün ne yiyeliiim..hadi bakalım hayırlısı. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) etraf pati izleriyle dolmuş. geçtiği yerde iz bırakan pisilerden birine ait bu pati izleri galiba sanırsam. |
Alıntı:
ahh be berkeberk öyle oldu işte sızdım siteye heryerede benim pati izlerim burasınıda özel tasardadım gel buyur istediğinde wave |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yahu ben nasıl resim eklicem yaa çıldırıcam zaten sıvaktan eridi beynim benim birisi bana yardım etsin kedimin resmini koyucam yahu burcu ,hayal lerzan, yetişin bacılar ne olur yalın bir dille anlatın ben teknoloji sorunluyum acık sadanim |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Bugün hayata nasıl pati izlerimi bıraktım onu anlatayım bari zaman geçsin okuyan çıkar elbet wave öğeln 11 de uyanan pisicik (ben oluyorum kazık kadar pisi) 44az bir kahvaltıdan sonra tamm öğlen sıcağının dışarda hüküm sürdüğü saatler olan 14:00 da samur oğlumun yanına gitmek üzre yola çıktım erimeden asfalta yapışmadan vardım orası şöyle bir yerdir : çimenler üzerinde piknik alanlarının bulunduğu deniz kenar sakin huzurlu bir ortamdır ehh aklını yiyip o saate giden 3-5 kişiden biriside bendim ,kendime ayran aldım bir bank(banka değil )oturulacak ağaçtan yapılmış üstü tahta ile kapatılmış insanlar piknik yapsın diye masa konmuş (odad tahtadan) oturdum efm ,benim haydut ki adı samur bey dir mawww mawwww ede ede koştu ağaç altında uyuyordu oysa kokumu almıştı anlaşılan ona evden hazırladığım yemeği verdim su koydum önce kucağıma geldi oynaştık biraz sonra yemek faslı sonra çimenlere devrildik oynadık gölgede sonra deniz kenarına indim kayaların oraya samurda peşimdebu arada oğlum gelme diyorum bide sana ne der gibi maww maww ediyor denize ayaklarımı soktum ,ellerimi kolarımı yıkadım başıma su serptim ıslandım yani atlıcaktım son anada samur yapma dedi durdum tekrra ölgeye geldik müzik dinledik samurla baktım saat 5 olmuşş ehh dedim tam çay saati samurla vedalaştık ordan çay bahçesine gittim bir büyük bardak çayı lüplettikten sonra keyfim yerine geldi ,mahalledeki bakkala uğradım bir iki alınacak şey vardı onalrı aldım eve geldim velhasıl günü böyle yaşadım huzurlu sakin kedili mutlu şekilde pisimbattan mırıltılar pati izleri velhasıl eserekli saatler böyleydi ama gün bitmedi daha bakalım hayırlı şeyler olsunda yazayım bende yoksa öle içim kararıor pek çekilmez oluyorum duygusal olunca şaşkın |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) pisim çok güzel gün geçirmişsin bu samuru merak ettim bir ara resmini çekip gönderir misin birde çok merak ettim nerede yaşıyorsun yazdıklarından kafamda canlandırma yaptımda offf diyebilirim mükemmel olduğu kesin s456 |
ben bir sanayi kentinin kasabasında yaşıyorum sahil kasabasıdır ama pek denize girilmesede eski günlere dönüyor yavaş yavaş benim çoçukluğum gençliği burda geçti sakin ve huzurluyum burda babam memur olmasından buraya yerleşmiş bizimkiler bende onları (mezarları burda) terk edip gitmiyorum bir yere belki ilere kim bilir hayırlısı herşeyin ama mutluyum burda önemli olan bu |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) siirokul sevincli evet evet geldim eserekli saatler pisimbatın mırıltıları hayyatta bırktığı pati izleri evet dün gece sabah ezanından sonra kapanna gözlerim mahalledeki çal çene komşular yüzünden 07:30 yüzünden hışım ile açıldı yataktan fırt diye kalkmam ve balkona bir adımda çıkmma ve komşu teyzelere yahu neden balkondan balkona konuşuyorsunuz bağıra çağıra demem ve onların ayy kızım seninde kulağın bizde uyuyyorsun pişkinliği ile gelen cevaba karşı sinir bastı ama lütfen bağrışmayın dedimkıkırdadılar her zaman ki gibi iyi günler dedim yatağa süzüldüm yine yaa sabır çektim uykuya döndüm zorda olsa öğlene doğru gerinerek uyanmaya başladım saate baktım açılan tek gözümle hımm 11:15 ti eh kalkmam lazım dedim u859yüzüme vurduğum soğuksu iyice beni uyandırdı aygazın üstünde tıngırdayan çaydanlıktan bir bardak çay aldım ufak tefek peynir ekmek ikilisi ile kahvaltımı yaptım bilğisayarımdan gazeteleri okudum,.Hava kapalıydı telefonum çaldı sesi kadar yüreğide çok güzel olan bir dostum aradı uzun sohbet ettik,samur ve diğer kedilerim geldi aklıma üstümü değiştirdim kapalı olmasına rağmen şortumu giydim birde t-shirt yallah sokak kendimi sokaklarda özgür hissediyorum ,çarşıya dek bir sürü esnafla selamlaşarak yürüdüm ufak yerde yaşamnın güzellikleri alış veriş faslından sonra pisilerime ve mahalledeki pisilere yiyecek bir şeyler aldım ,yağmur başladı hiç istifimi bozmadan ağır aır yürüdüm eve doğru aldıklarımı bıraktım.Bu kez istikamet öncelikle mahalledeki kedicikleri doyurdum sonra piknik alanındaki samur bey ve diğer arkaşlarını doyurdum zaten beni bir görseniz beni gören tüm kediler peşimde vallaaa seçimlere girsem catland teki ve türkiyedki tüm kediler bana oy veriri eminim thumbsanim devam eden yağmur eşliğinde çayımı yudumladım mis gibi toptrak kokuyor denizin yosun kokusuna karışıyordu birde kargalar peydah oldu onlarada verdim bişiler artıklarıda çimenlerde yerleşmiş olan karınca kolonisi süpürdü.yağmur dindi güneş saklandığı bulutların arkasından önce deniz'e vurdu martılar sevinçle havalandı ,samur kucağımda keyif yapıyordu ben dilimde tarkanın dudu şarkısını mırıldanıyordum,açan güneşle birlikte samurla birlikte deniz kenarındaki taşların üstüne serildik ellerime deniz suyu aldım yüzümü kollarımı serinlettimabartıp ayakkabilarımı çıkarıp ayaklarımıda soktum samur şaşakın şaşkın beni izliyordu havanın açması ile balık tutmaya gelenler çoğaldı ellerinde oltaalrı çoçuk çoçuk doluştular hımm dedim burası kalabalıklaştı saate baktım 7 e geliyordu hadi samur ben gidiyorum dedim maawww dedi bir süre peşimden geldi baktı ki gidiyorum en hüzünlü başışını takınarak gözlerimin içine baktı yarın gelicem oğlum dedim mırrr dedi eve döndüm kahvemi aldım ve yazıyorum işte . |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) pisim anlattıklarını okurken resmen yaşadım ya harika bir insansın hayatın tadını çıkarabiliyorsun |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) maaaaaaaaawwwwwwwwwww miiiiiyyyaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvv mııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmaaaaaaaaaaauuuuuuu uuwwwwwwwwwwwwwwwwwww dusun |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Pisim istersen ben resimleri adına ekliyeyim yada sana tarif ederek msn den yardımcı olayım seve seve |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) bu beyefendi benim SAMUR isimli oğlumdur sevincli http://img68.imageshack.us/img68/9638/000038bi1ha6.jpg |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) pisim bu da çok kocaman olmuş ya ortalabilmen mümkün mü 44 tabi ki mümkün bizim yapamadığımız birşey yok değil mi blissy |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) hpm2 yahu hayal meyal hatırlıyrum (hayal seni kast etmiyorum canım )70 yıllarda istanbula gittiğimizde 'hippi' denen turistlerle karşılaşırdım ben ufacıktım ama çok severdim onları var içimde bir aykırılık yahu taa ozamandan belli yanılmıyorsam beatles top olduğu zamanlardı diyom ya bebektim yahu bir yerlerde okudum sanırım tekrar hippi akımı başlamışmı başlayacakmıymış bilen varmı hippi kedi olucam sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Ben hep 60 / 70 yılların müziklerini dinlerim Janis Japlin The Doors Queen umay umay Led Zeppelin vs.... gider daha |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Ya cok sirinsin pisimbatcim, cok sevdim bu hippi kediyi, hayal ettim hippi kediyi olmaz boyle sevimlilik ol tabi hippi kedi ol off ya cok tatlisinn khkh56 |
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) pisim çok büyüktü resim biraz ortalamay çalıştım daha iyisi olmadı ama samur böyle daha net super |
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yakışıklı samur nasıl peki şu aralar park hikayelerini okuyamadım |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) işte ben eserekli bir cat3500 biliyorsunuz artık estimi soldan soldan yada poyrazdan yüreğimin kelimeleri dökülür olduğu gibi sanki bir kediyi seversin cümlelerimde kah tırmık yersin ansızın samur efendiden bende haayt gibiyim karman çorman iyice karışmam gerekir kelimelr dizilmesi için ama yakındır gelir hikayecikler pisicikten blook |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) bekliyoruz pisim |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) hadi, hadi, hadi, hadi, hadiiiiiiiiiiiii, |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ayyy ilahi yahu dün 2 tane yazı ekledim yaartıcı yazarlar ve edbiyat bölümüne 'ait değilim! ve pencere' adlı sıcacık yazı bi göz atın derim ben cat22 karlı çıkarsınız kızlar sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) boğdun kızım sen beni..boğazım düğüm düğüm okudum...hele birde ne yapacağımızı nasıl anne olacağımızı değilde ne yapmayacağımızı nasıl bir anne olmamamız gerektiğine örnek annelerimizi hatırlayınca...40 yıl nefret aşkıyla sevdiğim annemi düşününce senin yinede şanslı olduğunu düşünüyorum..neyse allah benimkine tez zamanda şifa ve hayırlı ömür versin...onunla birbirimizi asla anlayamamaış olsakta..yinede gölgesi yetiyor...ona bir şey olacak diye içim titriyor...ve artık seni nerede bulacağımı biliyorum..yüreğine gönlüne sağlık...sen bize aitsin...yerin bizim yüreğimiz.. |
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) eve kapanmadan önce gidiyordum çocuk esirgeme kurumuna...götürdüğümüz şekerlerin, bir çocuk için hazine olan çukulataların yüzüne bakmadan önce bize kendini okşatan sevdiren...çocukların yanısıra yanımıza sokulmadan uzaktan içi titreyerek bakan çocuklar vardı...ben çocuklar konusunda çok hassasım...kıyamam onlara...benim hayatım sokakta kalmış kızları evime almak...başkalarının değil ama kendi akrabamın çocuğuna bakmak gibi hikayelerle dolu...bana birisi derdini anlatsın o, anlatır unutur...ben ona çare üretmek için kafa patlatırım...beş altı yıl önce koruyucu aile olarak bir çocuk almak istedim...hatta...nasıl edinebileceğimi öğrenmek için çocuk esirgemenin bürosuna düştü yolum girdim sordum...bir araştırma yapıyoruz...uygun görünce hemen veriyoruz dediler...o gece rüya gördüm..bekle çocuk sana geliyor dedi bir ses...bir kaç ay sonra umutcan geldi...allah hiç bir çocuğu dört gözden ayırmasın...bizim anne babamızda ayrıldılar..boynu bükük büyüdük...ama bu aynı şey değil...biz var olduklarını ve nerede olduklarını biliyorduk..ve canımız hangisini isterse onun yanına gidiyorduk...çocuklara kıyamamak lazım...onlara saygı göstermek lazım...onlara sevgi vermek lazım..bunu onlara sağlayan herkesten allah razı olsun... |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) hastahaneye gittim koku adlı yazımı yazdım ve ilk gelen şarkı aklıma şu oldu Kapkara Bir kor kuyu Çıkıyorsa eğilme koynuna Her bir gölge bir anda sen olursun Karanlığında kaybolursun Kapkara, yarınlara Çıkıyorsa yenilme korkuna Kendi ayak Sesinden yorulursun Gecenden de kovulursun Alışmadan yalnızlığa Affetmeyi öğren, vakit varken Geç kalmadan kaybetmeli Zaferlere ödül yalnızlıktır,yalnızlık ve yine bir başka candan erçetin şarkısı geldi Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna Hiddetin neye yarar ki yalnız kalmaktan başka Neden yar neden Bilinmez acı çekmeden Neden can neden Görülmez günü gelmeden Neden cimridir insan anlatırken minnetini Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini Neden sevinir insan zafer kazandığında Kazanmak neye yarar ki kaybeden olduğunda Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna Savaşlar neye yarar ki vakit kaybından başka |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 PM. |