![]() |
an vardır su gibi geçer an vardır zaman durur .cat56blook |
özellikle sevdiklerimiz yanımızdayken, mutlu olduğumuzda zaman su gibi akıp gider... olmak istemediğimiz bir ortamda-durumdaysak geçmek bilmez b456 |
sevdiğimizle birlikteyken su misali akar geçer bir yerden gelenei beklemekteysek eğer zaman durur saniyeler gün olur blook |
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) an vardır hayata değer hayat vardır an gibi geçer hissedilebilen her an için yaşamasını bilmek gerek. |
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yalnızlığımın kapısı açarken yüreğim bir çoçuk ürkekliğinde sarıldı hatıralarıma ,usulca yaşların süzüleceği sevgilimin omuzu ,yada annemin dizine yatsam ,bildiğim masalları anlatsa bana hiç bıkmam dinlerim ilk günki masumiyetimle . pusular kursada yalnızlık öğrenmelisin hoyrat kırbaçlarından kurtarmayı yüreğini. yürek hala çoçuk yürek özlemlerle usulca ağlar daima . |
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) evet bilen bilmeyen duysun duymadık demeyin bak sonra tırmalarım y789 yaklaşık 10 gündür yoktum haaa ne çok geziyorsun diyorsunuz ama bu kez kontrollerim iiçin ankara GATA daydım hadi biraz meraklanın ne kontrolü bu diye kısa hatıurlatma olarak 2 yıl önce kanser oldum ben sonra kanseri tırmaladım şimdi tetkiklerim için ankaradayım korkmayın durun daha çok yazaarım ben sonuçlarım gayte iyi çıktı kcat56 niz bir kez daha tırmaladı kanseri yani endişe edecek bişi yok hem ben 9 canlıyım değilmi khkh56çarşamba ibibikler öter ötmez sitedeyim bekleyin özleyin beni sevgilerimle |
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) bahar geliyor sevinclicat56 niz heycanlı guitar |
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
|
|
|
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) çoooook geçmiş olsun pisimbat sevgiyle kalgirlhahagirlhaha |
Alıntı:
|
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Kediler böyle değil sen böylesinnn. Alışkanlık yaptın bende o yüzde yanımdan ayrılman yasakksevincli |
|
|
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Ya ben kedileri hiç sevmem kusura bakmayın, ama köpekleri çook seviyorum. |
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) çok sevimli hayat dolusun arkadaşım... geçmiş olsun walla anladığım kadarıyla sende bu kişilik olduğu sürece hastalıklar senden korkmalı 8977f678hkendine çokkk iyi bak hep mutlu ollO0 |
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Pisimbat bozuşmadık umarım :) |
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ah be canım bu teferruat için bozuşurmu insan bak ben gs lıyım ben kedi severim sen fb lisin köpek seviyorsun pekte güzel anlaşıyoruz değilmi sevincli |
Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Bencede çok iyi anlaştık valla 956kben kedilerin yavrularına bayılıyorum ama büyükleri çok sinsi geliyor bana o yüzden sevmiyorum yani ,tabii bunun sizinle bi alakası yok insanları severim smil56 |
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 PM. |