Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/)
-   -   pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eserekli-saatler-pisimbat-miriltilari/1544-pisimbatin-miriltilari-pati-izlerieserekli-saatleri.html)

pisimbat 17-02-2009 10:34 PM

an vardır su gibi geçer an vardır zaman durur .cat56blook

sanemce 17-02-2009 10:45 PM

özellikle sevdiklerimiz yanımızdayken, mutlu olduğumuzda zaman su gibi akıp gider...

olmak istemediğimiz bir ortamda-durumdaysak geçmek bilmez b456

pisimbat 17-02-2009 11:06 PM

sevdiğimizle birlikteyken su misali akar geçer

bir yerden gelenei beklemekteysek eğer zaman durur saniyeler gün olur blook

pisimbat 24-04-2009 03:15 AM

Cevap: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

an vardır hayata değer
hayat vardır an gibi geçer
hissedilebilen her an için
yaşamasını bilmek gerek.

pisimbat 16-06-2009 01:23 PM

yalnızlığımın kapısı açarken yüreğim bir çoçuk ürkekliğinde sarıldı hatıralarıma ,usulca yaşların süzüleceği sevgilimin omuzu ,yada annemin dizine yatsam ,bildiğim masalları anlatsa bana hiç bıkmam dinlerim ilk günki masumiyetimle .
pusular kursada yalnızlık öğrenmelisin hoyrat kırbaçlarından kurtarmayı yüreğini.
yürek hala çoçuk yürek özlemlerle usulca ağlar daima .

pisimbat 14-09-2009 11:53 AM

evet bilen bilmeyen duysun duymadık demeyin bak sonra tırmalarım y789 yaklaşık 10 gündür yoktum haaa ne çok geziyorsun diyorsunuz ama bu kez kontrollerim iiçin ankara GATA daydım hadi biraz meraklanın ne kontrolü bu diye kısa hatıurlatma olarak 2 yıl önce kanser oldum ben sonra kanseri tırmaladım şimdi tetkiklerim için ankaradayım korkmayın durun daha çok yazaarım ben sonuçlarım gayte iyi çıktı kcat56 niz bir kez daha tırmaladı kanseri yani endişe edecek bişi yok hem ben 9 canlıyım değilmi khkh56çarşamba ibibikler öter ötmez sitedeyim bekleyin özleyin beni sevgilerimle

pisimbat 24-03-2010 08:35 PM

bahar geliyor sevinclicat56 niz heycanlı guitar

Elektra 01-04-2010 01:42 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591563)
bahar geliyor sevinclicat56 niz heycanlı guitar

Bizde heyecanlıyız.956k Seni çok seviyoruz.actionsmile

Sultan 01-04-2010 01:51 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476224)
evet bilen bilmeyen duysun duymadık demeyin bak sonra tırmalarım y789 yaklaşık 10 gündür yoktum haaa ne çok geziyorsun diyorsunuz ama bu kez kontrollerim iiçin ankara GATA daydım hadi biraz meraklanın ne kontrolü bu diye kısa hatıurlatma olarak 2 yıl önce kanser oldum ben sonra kanseri tırmaladım şimdi tetkiklerim için ankaradayım korkmayın durun daha çok yazaarım ben sonuçlarım gayte iyi çıktı kcat56 niz bir kez daha tırmaladı kanseri yani endişe edecek bişi yok hem ben 9 canlıyım değilmi khkh56çarşamba ibibikler öter ötmez sitedeyim bekleyin özleyin beni sevgilerimle

geçmiş olsun sonuçların iyi çıkmasına da ayrıca sevindim......y789

Elektra 01-04-2010 01:53 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 178346)
I just say meeaaaauuuwwwww blook

Yiycem ben seni ya girlhaha Alkol alışkanlık yapmadı, sen alışkanlık yaptın bana.girlhaha

cymbella 01-04-2010 02:47 PM

çoooook geçmiş olsun pisimbat sevgiyle kalgirlhahagirlhaha

pisimbat 05-04-2010 10:53 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592738)
Yiycem ben seni ya girlhaha Alkol alışkanlık yapmadı, sen alışkanlık yaptın bana.girlhaha

cat56ler böledir blook

Alıntı:

cymbella Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592746)
çoooook geçmiş olsun pisimbat sevgiyle kalgirlhahagirlhaha

teşekkürler kanser yanlış cat56 bulaştı blooktırmalıyorum khkh56

Elektra 05-04-2010 10:56 PM

Kediler böyle değil sen böylesinnn. Alışkanlık yaptın bende o yüzde yanımdan ayrılman yasakksevincli

pisimbat 07-04-2010 09:02 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598919)
Kediler böyle değil sen böylesinnn. Alışkanlık yaptın bende o yüzde yanımdan ayrılman yasakksevincli

cat56ler sihir sahibi hayvanlardır ayrıca özgürlüklerine düşkündür kimsenin yanında kalmazlar canlarının istediğini yaparlar blookbuda ufak bir bilgi size guitar

Elektra 07-04-2010 09:07 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 603639)
cat56ler sihir sahibi hayvanlardır ayrıca özgürlüklerine düşkündür kimsenin yanında kalmazlar canlarının istediğini yaparlar blookbuda ufak bir bilgi size guitar

İyi yanımda takıl o zaman istediğin zaman gitmekte özgürsün ne dersin? girlhaha Ben seni çok seviyorum, beni bırakacak mısın? :( ağla2

Müşfik 07-04-2010 09:07 PM

Ya ben kedileri hiç sevmem kusura bakmayın, ama köpekleri çook seviyorum.

melis_88 07-04-2010 09:10 PM

çok sevimli hayat dolusun arkadaşım... geçmiş olsun walla anladığım kadarıyla sende bu kişilik olduğu sürece hastalıklar senden korkmalı 8977f678hkendine çokkk iyi bak hep mutlu ollO0

Elektra 07-04-2010 09:11 PM

Alıntı:

fener_fb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 603641)

Kedilerde seni çok seviyordu khkh56 Pisimbat'da sevmez seni o yüzden sen burdan ufak ufak tüymeye bak tırmalar valla benden söylemesi..

pisimbat 08-04-2010 08:24 PM

Alıntı:

fener_fb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 603641)

olsun köpekleri de severim bende hayvan sevgisi güzeldir sevincli

Alıntı:

melis_88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 603643)
çok sevimli hayat dolusun arkadaşım... geçmiş olsun walla anladığım kadarıyla sende bu kişilik olduğu sürece hastalıklar senden korkmalı 8977f678hkendine çokkk iyi bak hep mutlu ollO0

eh galiba öyle blook

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 603644)
Kedilerde seni çok seviyordu khkh56 Pisimbat'da sevmez seni o yüzden sen burdan ufak ufak tüymeye bak tırmalar valla benden söylemesi..

doğru tehşiş vallahi khkh56

Müşfik 08-04-2010 09:12 PM

Pisimbat bozuşmadık umarım :)

pisimbat 08-04-2010 09:19 PM

ah be canım bu teferruat için bozuşurmu insan bak ben gs lıyım ben kedi severim sen fb lisin köpek seviyorsun pekte güzel anlaşıyoruz değilmi sevincli

Müşfik 08-04-2010 09:24 PM

Bencede çok iyi anlaştık valla 956kben kedilerin yavrularına bayılıyorum ama büyükleri çok sinsi geliyor bana o yüzden sevmiyorum yani ,tabii bunun sizinle bi alakası yok insanları severim smil56

pisimbat 08-04-2010 09:30 PM

Alıntı:

fener_fb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608273)
Bencede çok iyi anlaştık valla 956kben kedilerin yavrularına bayılıyorum ama büyükleri çok sinsi geliyor bana o yüzden sevmiyorum yani ,tabii bunun sizinle bi alakası yok insanları severim smil56

herşeyin yawrusu güzel değilmi büyüynce masumiyetini kaybediyorlar ister hayvan ister insan şartlar karşısında hırçınlaşıyoruz hepimiz tüm mahluklar blook

Elektra 08-04-2010 09:36 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608336)
herşeyin yawrusu güzel değilmi büyüynce masumiyetini kaybediyorlar ister hayvan ister insan şartlar karşısında hırçınlaşıyoruz hepimiz tüm mahluklar blook

Ama kediler büyüyünce daha sadık olmuyorlar mı pisim? Gerçi sen bana sadık değilsin tırmalıyorsun o ayrı ama diğerleri büyüdükçe sadıklaşıyorlar...sevincli

Müşfik 08-04-2010 09:37 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 608336)

Çook doğruu,::)krzm67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 PM.