![]() |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) canım güle güle git gel inşallah sağlıcakla... http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/074.gif belki bir kahve içeriz beraber.. arraım ben seni.. kiss3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) hayırlarla git hayırlarla dön inşallah kuzum benim.şifa olsun |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) pisicik sağlıkla git sağlıkla gel canım... t678 eğer shamanla kahve içerseniz sefanız olsun...bizim içinde için...http://img155.imageshack.us/img155/1...iley289uu4.gif http://img361.imageshack.us/img361/9765/a51at.gif |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
Alıntı:
eve döndüm sağ sağlimen hınzır asi hırçın delişmen tırmıkçı geldii blook |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) http://www.resim-yukle.com/img01/18/...schoen1in2.gif hoşgeldin kuzum çok şükür şifalar olsun, bak sana şamandan çaldığım güllerle merhaba diyorum aa34 aa34 aa34 cilgin897 cilgin897 cilgin897 ama bana kızmaz o |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) amanda aman...pisimde gelmiş...hoş gelmiş sefalar getirmiş... blissy blissy canım kedicim seni öpüyorum...iyisindir inşallah... cat56 cat56 cat56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) kiss3 hoşgeldin cat56 kiss3 |
Alıntı:
Alıntı:
yaw az önce sallandık tırstım heee blook 4.8 yalova çınarcık merkezmiş blook allah yardımcımız olsun cat56 eve döndü yer sallandı yahu blook |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Pisimbat hoşgeldin ben yeni üyelerdenim yavaş yavaş eskiyorum tanışmaya vesile olması açısından herkes hoşgeldin demişken bende diyeyim dedim şifa dilerim |
güç bende artık she-raaa(he-man in kız kardeşi vardı ya o beim işte ) |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) hoşgeldiiiin pisimbatım ablacıııım tam konuşamadık valla bende bazen arıza yapıyorum :)) gitmeden konuştuk gerçi sen gene o karizmanla buraları yakmışındır .. ii gözüküosun ama burdan selam ve sevgilerr |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) hoşgeldin pisicim... blissy http://img222.imageshack.us/img222/7...wers194oc5.gif şifa olsun istanbuldan aldıkların sana.. clapping yediğin içtiğin senin olsun gördüğün su kaplumbağalarını anlat.. aa34 hayal ablam sen iste gül dökerim yollarına.. kiss3 bunlar senin için.. http://img224.imageshack.us/img224/1...emen1zygc8.gif http://img362.imageshack.us/img362/9...6213wh8gx1.gif ne o senin ekip dağılmış smil56 cat56 cim.. şovalyen arıza yapmış.. arşıdükünden hiç haber yok.. khkh56 böldüm sizi.. sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) hain shaman nalçak onnan(pisimbat oluyo) aramıza gircen demi giremezsinnn çek kılıcını ..bak gene şovalye damarım tuttu pardon :) |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) bak yaz geliyo.. karpuzlar hakkında ileri geri konuşmayın.. 44 bi şikayet ederim sizi karpuzların liderine.. bütün kelek karpuzlar masanızda biter.. sevincli koca yaz mevsimini öle geçirirsiniz hımmm... dlckrn sevincli |
karpuz o karpuz metincim çat diye çatlamış hırsından ve kıskançlığından khkh56 Alıntı:
bana metine oktya kelek karpuz satacak manav pazarcının kafasında kırarım ben o karpuzları sen meraklanma şaman blook tutmayın beni karpuz tarlasına götürürüm ben sizi khkh56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yaw kanseri yendikte şimdi sıra dişlerime geldi inanın kanserden daha zorluyor bu konu beni alt çenemde dişeti çekilmesinden dolayı 4 diş gidici eh hazır gitmişken artist dişi yaptırayım ulen hem keltoş hem dişsiz kaldım ehehheheheh bir süre diş olmayaca bakalım ama asıl yaılsında dişlerim ozaman karizma 3000 olur herhalde nasıl şımardım nasıl arsıım belli değil yahu blook |
diş ağrısını çok iyi bilirim... bir keresinde 1 kutu aspirin 2 tanede novalgini 2 saat içinde içtim azdaha tahtalı köye gidiyodum... |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yrl78 şaşkın terli345 vallaa lier cim kuyruğu sıkıltırım allah sığınıp gidiyorum işte 44 blook |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) efm bildiğiniz üzere kemoterapilerim bitti yaklaşık 1.5 ay oldu hemde cilgin897 aralık ayından bu zaman dek keltoş bir yaşam sürdürdüm birtek kısşın kafam üşümesin diye bere taktım güneşi gördüğüm andan itiberen kafam saçsız geziyorum ilaçların etkisi azalınca saçlarım daha hızlı çıkmaya başladı sevincli saçlaramıma düşen aklar ayrı bir hava (karizma) katmış öle diyor herkes zaten beyazdı epeyce şimdi daha da arttı şaşkın şakaklar bembeyaz okadar hoşuma gidiyorki hep böle olsun istemişimdir cat56ha bu yazının amacı ne amacı falan yok saçlarım çoğalıyor ve ben seviniyorum bunu yazmk istedim sadece 44 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) cat56 iiiiii ne diyosuuuuunnnn, beyaz saçlar şakaklarda ha..her zaman böyle beyazlayan saçlara bayılmışımdır..bende saçları kaybedip yeniden kazandığımdan beri boyayamıyorum ve kır saçla dolaşıyorum.. cat56 iiii iyiki toplantıya gelmiyorsun...valla yolardım saçlarını...yaaaa benim beyazlarım öyle doğal meç gibi değil..resmen kır saç dedikleri gibi bir tel beyaz bir tel kumral.. 88a ama senin kemolar bitti günden güne sağlıklı günlere ilerliyırsun ya varsın benim kır saçlar böyle kalsın ben razıyım be kuzum..daha iyi günlere inşallah hepberaber... |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) y789 smil56 geliom toplantıya bi aksilik olmazsa :)) cilgin897 yol bakalım benim saçlarımı kıyamazsın kiiiiiiiii sevincli şaka bir yana bende çok severim kır saçları allah erken nasip etti mutluyum gururluyum eehehehhe 44 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) pisiiiii...yaşasın gülüm.... blissy blissy hayal abla yolar mı severmi bilmem ama ben bi okşiycam senin pisi başını... cat56 cat56 cat56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yahu yapmayın zaten şımarık ve arsız bir cat56 yim ben iyice şımarık olcam |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ay benim sazanlığım üstümde ...ay ben atlamışım haberi...ay cat56 geliyoooooooooooooooooooooo heyt be kimin cat56 si oooooooo gel bi öpeyim kocaman... kiss3 |
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yaa güllerim bülbüllerim...konunun kendi yerine yazsaydık bunları... neyse şekerler... blook hayal abla bana özelden senin adresi yazsana gülüm...benimki akşama gelicekmiş...planımız değişti sende toplanalım yarın.... blissy ablacım kurb'yede haber versen diyorum...gelmek istermi acaba onuda görmek isterdim...sen adresi gönder şekerim...ben takılınca arıyacağım seni... kiss3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) bi kere benim dişlerim ve saçlarım seninkinden daha yok, yarışa gireriz dişsiz abla ve dişsiz cat56 . ben kazanırım |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) şaşkın eh görüşürüz bakalım kimin dişi ve saçı daha az 44 sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ayyy bizi ucube sanacaklar.. y789 korkudan gelmeyecek kimse buluşmaya.. sevincli çırpı bacaklar.. kemikler.. dişler.. saçlar.. cadılar bayramından fırlamış tariflerimiz maşallah .. aa34 hiç birimiz diğerimizden aşağı değilmişiz.. khkh56 şükür ben gördüm melek yüzlerinizide tariflere kanmıyorum.. kiss3 türkan şoray dı galiba bir filmi vardı.. kafasında kitap yürüyerek.. ben dünyanın en güzel gadınıyam diye dolaşıyodu.. blissy çalışalım arkadaşlar bir hafta var daha.. sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ben zaten bir cat56 yim sen cadısın hayali bilemiom vallaa 44 fiziksel görünüş güzellikte çirkinlikte farzi kavramlar göreceli kavramlar önemli olna kendimizi sevmek önce ben kendimi seviyırum sizi bilemicem şaman hanım |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) sayın pisi hanım cat56 khkh56 vermiş olduğunuz güzel mesajınızın içerisindeki ulvi anlamı iliklerime kadar anladım.. sevincli deneyimli farkındalığınızın artarak bizlere ışık saçması dileklerimle.. girlhaha sevgiler.. khkh56 |
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) blook şirret + ışıklı kedi.. girlhaha dlckrn |
şirret+ışıklı+zeki+şımarık+asi+hür+efsane+ cat56 khkh56 |
ölüm en derin ve yalnız bir uyku ise eğer; beni gör anne rüyanda birtek orda hasret gideriyorum sen gideli 10 yıl bitti 10 yıldır öksüz kedinim ben |
yüreğim üşümekte huzursuz bir dinginlikte yüzüyorumblook |
I just say meeaaaauuuwwwww blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 AM. |