![]() |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
Alıntı:
belkide pazarda havuç suyu satarım sıkar sıkar sanayiye katkı khkh56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) smil56 bak gece gece khkh56 seni cat56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Kızım katı meyve sıkacağının sanayii tipi, ev tipi felan da mı varmış. Hepsi aynı işi yapıyo işte hangisinden sıkarsan sık da iç :P Yarasın inşallah, şifalar niyetine diyip diyip iç. Ama var ya bende bayılırım havuç suyu ile greyfurt suyu birlikte iç. Ben benim kıza yaparıdm kendim de içedim :) Bu katı meyve sıkacağında herbirşeyi sıkıyosun; katı meyveleri yani adı üstünde ya zaten. Hatta o karışıma ekleyebilirsen bi de nar ekle. Ohh nası da güzel oluyor böylee iç iç bitmez :P İçmede yanında yat felan hatta khkh56 O kadar mı lezzetli olur süper güzel, bak ağzımın suyu aktı şimdi salyalandım ueheuehuehue khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) silvara bende öyle yapıcam karışım havuç nar portakal greyfurt gibi koş mutfağa duruyorsa sıkacak gitte bir bardak sık iç gulensmiley aa34 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) cat56 çantasını hazırlar yarın için atlayacaktır otobüse istanbula yola çıkacaktır 3 gün kadar yoktur buralarda biline ister. kemolanmak zamanı gelmişse gitmek lazımdır değilmi hava ayaz istanbulda kafa kel üşür kafacığım oralarda sıkı giyinmek lazımdır diye düşünür ama güneş açma ihtimalinide unutmaz güneş gözlüklerinide alır yanına belki dostkarla bir kahve içer kadıköyde bilinirmi yüreğimde istanbul hatıraları gidiyorum istanbuluma |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Hoşgel dostum şifa olur inşallah .. Kadıköye kadar gelmişken modaya çık Bomontide iç çayını bide benim için iç emi .. Nasıl sakin nasıl huzurludur şimdi... Eski Kadıköylü Şimdiki Avrupa yakasına alışamıyor... 88a Çooookk özledim Kadıköyümü Modamı agl34 ağla |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Sitemizin cat56 bizim buralar da hava çok soğuk sıkı şeyler al kafanada sıcak tutan bere yada şapka al atkı almayı da unutma catsle Hava durumuna baktım hava yağmurlu olucakmış sanırım.Şimdiden İstanbulumuza hoşgeldin... kiss3 k8908 k8908 Alıntı:
|
saol duru kardeşim öle yapıcam mazallah üşütürüm aaa hasta hasta çekilmez istanbul blook |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Yağmurda varmış sen şemsiye al asıl kediler sevmez ıslanmayı :) SAğlıcakla git sağlıcakla gel inşallah. Yollayım benim helikopteri geçen gittiğine yollamıştım :P kiss3 kiss3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yok seviom ben otobüsleri o karmaşayı helikopterden tırsarım eheheh blook şemsiye hiç kullanmam ben sevmem kısıtlıo benisaol iyi dileklerin için silvara kardeşim |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) sağlıcakla gidip gelesin cat56 cimmm... ark5 yakalarsam istanbulda bırakmam seni mümkün değil ona göre.. blissy girlhaha |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) y789tamam bırakma elinekırmızı karanfil al khkh56 kadıköy iskelesinde bekle geliom sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) çabuk gel olurmu pisim... http://img149.imageshack.us/img149/324/tfr1a28le7st.gif sağlıkla sağlıcakla gel... 956k çabuk gel ki yeni oyunlar yarat bize... ayol insan senin yanında hiç sıkılmaz yahu...sende bu kadar oyun varken... sevincli sevincli |
|
bence de khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 hem de kadıköy iskelesinde khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ayyy ben geldim milletttt cat56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Hoşgeldin sefalar getirdin.Nasılsın nasıl geçti kemo?İyimisin sitemisin asi cat56 ciği kiss3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) hoşgeldin cat22 iyimisin diye sormayayım..iyi olduğunu hissediyorum.. kiss3 ne istersin,çay kahve mahlep şöle içelim birşeyler..çay yanında simit severdin sen değil mi?dur hemen gidip alayım marketler kapanmadan.. ttli3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) http://webs.wichita.edu/turkish/cay-simit.jpg bi koşu gittim aldım geldim..hadi afiyet olsun..cafeden gelince yersin afiyetle... smil56 |
Alıntı:
biraz uyudum yorgunluk yapıo bide ağzım zehir ötesi çok kötü o işte ama geöçecek 3-5 gne oda bakınıom sitede neler yazılmış diye off vALllaa aynısını yiyorum inanmazsın yahu |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Ohh afiyet şeker olsun. Hoşgeldin pisim, miyavım :P O soğuk ve pis istanbuldan dönmen iyi olmuş khkh56 khkh56 (lafım meclisten dışarı hesabıı) :P |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Silviracım neden öyle diyorsun bizim istanbulumuz çok güzeldir.Tamam pis yerleri de var ama Boğazımız,KIz kulemiz Adalarımız,bebek,sarıyer,istinyemiz var daha çoook güzel yerimiz var.Sevin istanbulumuzu.... ttli3 Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Kız şaka yaptım, ben 15 seneye yakın yaşadım istanbul'da güzeldir tabii, akmerkezi, bebeki, ortaköyü, nişantaşı felan bağdat caddesi felan güzeldir tabii güzel olmazmı. Ama çok büyük be yahu, çok karışık, trafiği berbat falan filan işte :) Yine de çok da sevemedim işte İstanbulu ben. ARaba sürersin sıkıştırır minibüsler, dolmuşa binersin nefes alamazsın, yolda yürürken laf atarlar oooo istanbul güzel de boğuyor insanı. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) vallaa ben istanbulun her halini yeryerini seviyorum aşkımdır benim, aşk şehrim ,aşık olduğum şehir, cat56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) biliyorum canım şaka yaptığını merak etme art56art56 haklısın aslında zorlukları var bizim istanbulumuzun ama onun suçu yok insanlar yapıyor işte... Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Bu kadar çokmu sevdin beni ,en sıkıntılı anlarımda koştun geldin rüyalarıma,sarıldın kokladın sevdin beni hepsi gerçekti biliyorum,çünki içimde hissettim seni,gidenler gitmiyor aslında hep benle ,sanki salıncaktan düşüp yanına koşarak geliyorum anneee dizim acıdı diyorum bakıyorsun korkma bişi olmaz diyorsun hadi git oyna ,salıncaktan düşmüş say beni az dizim kanıyor annee okdar korkma sen endişelenme ama ,ben koca yatakta büzüşüp uyurmaya çalışırken en güzel rüyam olup sarıyorsun şefkatinle yine beni ,ahh be annee ahhh senin bu kızınla işin zor yahu benim derdim bitmiyor ,nasıl bir güçtür nasıl bir sevgidir ki beslediğin bana herşeyi görüyor hissediyor ve geliyorsun . İçimdeki çoçuk seni çok özlüyor ben seni çok özlüyorum annee. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ahhhh....pisi içimi acıttın... emb23 canım... agl34 nasıl bir özlem ve sevgi haykırışıdır bu...insanın yüreğini yakan... |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) agl34 nasıl bir duygu bu sende ki...yüreğime işledi... seni hiç böyle yazarken görmemiştim..daha çok esprili anlarını yakaladım hep sanırım.. yazdıkların içimi acıttı.. emb23 ama biliyorum ki,hayatın güzellikleri sana akacak ve herşey istediğin gibi olacak..yaşam insanı her zaman yukarı çıkartarak yormaz..çıkarttığı her yokuştan neşeyle indirirde..gücüne ve sabrına hayranım..her ne kadar minik bir pisi olsanda..yüreğinde koca bir aslan var..içinden gelenleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim..yolun hep açık ve aydınlık olsun.. cat22 |
Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Galiba epey hassas bir dönemdeyim aslında normaldede öyleyimdir ama şimdi herşey batar oldu ,zaten herşey dokuna dokuna kanser oldum ben ,öğlenden sonra samura gittim ve diğerlerine hamsi aldım onlara dobişleri doysun diye besledim oynaştık biraz samur oğlanla sonra eve geldim baktım karnıbahar haşlamış teyzem ben kızartırım sen yorulma dedim sonrada duş alırım yemek yeriz daha sonra dedim bildiğiniz üzere saçlarım yok kel'im ama ufak ufak çıkmaya başladılar tam kızartmaya başlıcam teyzem demzmi bana saçların dökülür başını ört ben attım çatalı bir yere al kendin kızart çok biliyorsun dedim ,duşumu aldım yemeğimi yedim ama karnıbahar kızartması yemedim yemicemde ,şimdi ben şımarıkmıyım delimiyim manyakmıyım ne mokum ben yaaaa,ota moka alınırsan böle oluyyor ama dokundu işte yaaaaaa 789569 789569 şimdi size soruom aşırı tepkimi veriyorum hoş son zamanalrda biraz daha ağresifleştim sanki az sinirliydimde şidi korkudan kimse bişide yazmaz ay yazın yaaa tırmalamam korkmayın |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) canım benim kıyamam sana ben ark5 benim bu hikayeden anladığım; idea3 birincisi kel olduğunu kabul eden bir tek sensin.. teyzen seni hala sırma saçlı samuru olarak görüyor... belkide o seni saçların var olarak gördüğü için saçların ona kendini göstermek için çıkıyorlardır... olamazmı yanii.. ikincisi kızartam yemediğin iyi olmuş.. o haşlamanın üstüne yap bi limonlu zeytinyağlı sarımsaklı sos.. otur ye.. olmadı yoğurt dök üzerinede az biraz yağ yak öle ye.. kızartınca karnıbaharın baharlığımı kaldı yaw.. üçüncüsü.. o kadar kemo aldın huyun suyun değişir elbet .. biraz anlayış teyzen ve tüm yakınlarından.. sende rahat olmaya bakacaksın artık.. kafaya taktıkça sorunlarımızın çözülmediğinin farkındasın o yüzden çok fazka bıdı bıdı edip kafanı şişirmek istemem tatlım ama biliyorsun ki senin kabullenerek mücadele etiiğin bu durumu yakınların henüz kabullenememiş olabilirler ki sen bide her zaman kuyruğu havada tutan inatçı yapıya sahipsin.. cat56 senin kayıplarını bilki o da kaybetti... b456 yaşadıklarınızı dile getiremesenizde bilki yüreği seninle atıyor.. heleki gerçek teyzen den basediyorsan sen ona kardeşinin yadigarısın.. 12389 senin keltoş halini tüm dünya görse onun gözünde daima sırma saçlı hırçın kedi olarak gözükeceksin... cat22 git bi öpücük kondur yanağına.. kiss3 ama yeme karnıbahardan.. dlckrn |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) kizgin1 789569 olmaz küstüm ben ona öpemem yemedim karıbaharda yememde makarna yedim salatayla dediklerinde haklılık payı var ama işte üzüldüm yaa elimde deil şaman blook konuşmucm onla işte >:( dlckrn dlckrn dlckrn |
imza maydonoz jaunty |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) cat56 barıştık ertesi akşamüstü 44 blook |
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Bazen bir tokat yersin ayağa kalkman zor olur hayattan bazen cırcırböceği misali pür neşe geçer hayat bazense tüm dünyanın yükü omuzlarındadır attığın her adımda yıkılmamaka için çaba sarf edersin, yük nekadar ağır olsada omuzlarımda başım dik hedefim belli gidiyorum ben kendi yolumdayım . neydi bu sitemmi bilmemki öylesine bir kasvetti içimdeki diğerlerine sarmalanmış bir başka kasvet,anlamsızım ,yitik gibi ama yeni şarj olmuş misali bir garibim bir savaşım var kazanacağım tüm kılıçlarımı çektim saldırıyorum ve ben her zaman olduğum gibi ayaktayım dimdik blook |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) http://img110.yukle.tc/images/19111c...a9713b0kd3.gif kırkbir kere maşallah...ve kutlarım..hal ne olursa olsun yinede gayretle yürüdüğün için http://img116.yukle.tc/images/8504cats_112.gif |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) sevincli eee serde cat56 var haaylcim yok öle papuç bırakmak ota ... 8977 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) cat56 çantasını hazırlar pazartesi sabahı istanbul istikametine gidecek olan otobüsüne binmeye hazırdır ,alınması gereken 1 kemoterapisi vardır alıp dönecektir telaşa gerek yoktur blook yokluğum 3 gün sürecektir ilgilenenlere blook fırsat bulursa eğer cat56 ki bulur köprüde balık ekmek yemek şarttır serseridir cat56 nin ruhu içindeki cat56 çoçuk kapalıçarşı eminönü yapacaktır kesin blook görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın arkadaşlar. dlckrn blook cat56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM. |