![]() |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) daha yatmıycakmısın acep...ayol yatda bende yatimm bu gece seni takip etmekden kapatamıyom şurayı smil56 i |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) smil56 vallaaa yatmaya niyetim yok ben gecelerin cat56 im yahu kaptırdım gidiyorum yaradı amaliyet bana sevincli bazen böyle hiperaktif oluyorum esiyor yazıyorum açıyorum başlıkları bana hasta mıamelesi yapmayın yat yat deyip yahu cat56 hem sen değilmiydin benim hayatım pc başında geçiyor diyen yazan otur yatıp ne yapacaksın uyu uyu nereye kadar yahu dusun he bana diyor emelcim utananadam sen ben yada ali veli selami yazsın paylaşalım diye duruyor aslanlar gibi sitemiz hayata dair cat56 kelamlar |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ben sonucu merak ediyom..mutlaka bir yere yazmışsındır diye arandım bulamadım..çatlatma benide burda söyle.. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) daha almadı diye biliyorum hayal abla.. biraz daha beklicez galiba... cat22 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) cat56 ciğim özledim seni..bir bölümde boğazımı düğüm düğüm edip, diğer bölümde gülümseten içime umutlar dolduran yazılarını..yüreğim, seninle ..dualar ediyorum..sana ve sevdiklerine..şifalar gönderiyorum...ama hep bir şeyleri eksik yapıyormuşum duygusunu yaşıyorum..emel seninle iletişim halinde, haberlerini veriyor sağolsun...bir ara ondan telefonunu isteyecektim.sonra vermek isteseydin..verirdin diye düşündüm..( daha önce msn de görüştüğün bir arkadaş senin kendindeni deşifre etmekten hoşlanmadığını söylemişti belki bunun etkisi) şimdi aklıma geldi emele söyliycem önce senden izin alsın tel numaranı verip vermeyeceğine dair..sesini duyarsam daha bir rahat olacak içim..çabuk iyileş olurmu..seni seviyorum .. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) nerelerde kaldın pisicik..özledik seni...hadi gel artık..buraya birileri gelince seviniyorum..kısa da olsa gidişleri sevmiyorum..dualarımdasın.. 96 o güzel tırmalamalarını özledim..iyi olduğunu düşünüyorum..olacağını biliyorum..senin için,o çok güçlü bir kedidir dediler..öyle olduğunu biliyorum..dönüşünde aslan gibi gel emi..tılsımlı sözleri,söylemesini beceremem ama yazmasını ve düşünmesini iyi beceririm..tılsımlı sözler seni sapasağlıklı yapsınlar.. işte sözler...seni seviyorum.. cat22 |
Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) belirsizlik içinde beklemektense, seni aramızda görüp beklemeyi yeğlerim..gözümün önünden ayrılmayıııııın..hepinizi seviyorum kiss3 |
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) aslan cat56 imiz kıyamam senin eline koluna... sen sakın yormayasın şimdi kendini... gerekirse sen sesini kaydet kedin gönlünden mırrr yaptıkça... biz yazarız senin yerine... ark5 geldin yanımızdasın ya merakla bekleriz de ayrıca... senin paşa gönlün yanımızda olsun yeter bize... [/b][/i][/color] cat3500 cat22 cat56 cat56 |
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Sevgili pisimbat merhaba biz daha önce tanışmadık ve hoşgeldin diyemedim lütfen kusuruma bakma utananadam Bu sevimli pisicikleri kabul edersen çok sevinirim sevgiler.... kiss3 http://img520.imageshack.us/img520/5...ilkneu2ub0.gif http://img501.imageshack.us/img501/6622/kat020ry8.gif http://content5.bigoo.ws/content/gif/cats/cats_112.gif |
önemli olan tanışmak ha önce ha sora, piscikler için teşekürler canım saol |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) |
yer yutarım ben onları cilgin897 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) feda olsun sana akvuryum ben sana daha güzellerini bulurum kiss3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) İşte şımartıyorsuunuz beni böyle yazıda yazamaz oldum bu site edebi haaytımla oynuyrrrrrrrrrrrr blook |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Özlettin kendini şımar şımarabildiğin kadar. Yanlız akvaryumdakilere dokunma Hamsi ye hamsi... 50 tkl aa34 wave cilgin897 sevincli bide bizim göz kırpan smıley'imiz nie yokki? |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) smil56 siz durun hele şu sigrt56 bi geçsin burnunuzdan getiricem koca siteyi yetr yazma artık dedirticem ks3 gelicek size benden khkh56 cat56 şaka bir yana kafam okadar şeyle doluki yazmak istediklerimi bile yazamıyor konsantre olamıyorum hele şu 2. kemoyuda alayımda allah kerim diyorum dusun |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Yarın benim için öenmli bir gün yeğenimi asker'e yolcu ediyorum erzurum'a yarın sabah havalimanına gideceğiz hepbirlikte benim aslanım asker oldu da gidiyor ben kesin ağlarım ama oğlan gittikten sonra beni alsalar ben kaç kez yapardım askerlik allah bilir blook Allah tüm asker ocağında olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun diyorum,ve en büyük asker benim yeğen diyerek bitiriyorum sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) http://web.deu.edu.tr/mate-matik/asker.gif k8908 k8908 k8908 en büyük asker bizim asker... en büyük asker bizim asker... en büyük asker bizim asker... en büyük asker bizim asker... k8908 k8908 k8908 http://img.blogcu.com/uploads/ixir_asker.gif hayırla gitsin.. hayırla dönsün inşallah.... 4 tane erkek kardeşim var ben nası beklicem yolarını.. şimdiden içim titriyo düşündükçe... tüm mehmetçiğimizi rabbim korusun... dualarımız daima onlarla... günler su gibi geçsin de biran evvel kavuşun inşallah canım... ark5 ark5 |
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) http://img530.imageshack.us/img530/3097/w80071hs5.jpg pisimbat böyledir işte yayılmıştır yatağına düşünür yazar yazar içindekileri |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Benim mırıltılarımın ortalıklara dökülmesi için bir çok unsur lazım önce sezen aksu şarkıları dinleyerek yazarım çoğunu ,geceleri yazarım çoğunluklada bazende gündüz şimdi olduğu gibi. garibim işte bu şeye benziyor sadece geceleri ve yatakta sevişilir şaşkın terbiyesiz ben benzetmeye bak oysa kelimelerle her zaman her yerde sevişe biliriz öenmli olan hissedilenleri yansıtmaksa yatak şart değil yahu fantezi üretmek lazım birazda hala terbiyesiz ben smiliyface herşeyi yazmaya kalksam türküye yerinden oynar yahu yok artık diyorsunuz biliyorum siyasi anlamda deildi zaten işte herşey yazılmıyor yazılsa bile bir köşede saklanıyor hepimizin bir gizemi vardır o gizem kutusunda durur onlar ,anlamzlar dersin kınarlar yada kızarlar dersin yazmasın yazdığını saklarsın ,neyse efm bildiğiniz üzüere haftaya kurban bayramı bir tek mezarlığa annemlere gitmek için çıkıyorum evden okdar dayanamıyorum çünki,yazmak gibi anneme gidip konuşmakta beni çok rahatlatıyor gözyaşları döksede cat56 çoçuk içimde huzur veriyor mezarlık bana annemler orda çünki onların evi orsası ve ben sırf bayram seyran değil sıkça giderim ziyarete anne ben geldim bak derim salakça hemde severim nemli toprağı bilirimki üstümüzdeki selvi ağaçlarının arasından oda benim başımı seviyor ve sıcacık KIZIIMMMM diyor ,ANNEEE diyorum doya doya orda unutmaya mahkum edildiğim o sözcük gözyaşlarımla çıkıyor boğazıma düğümleniyor ama öyle güzelki ANNEEE ANNEEEMMMM demek öyle özlemişimki o vakit anlıyorum cızzz ediyor içim ateş düşüyor içime siliyorum yaşları gözlerimden annem görüpte üzülmesin diye dua edipte ayrılma vakti gelince pisi çoçuk koşar adımlarla uzaklaşıyor yoksa biliyorki annesinin yanına o topraga yatıp sarılacak o sıcaklığı duymak ve yaşamak için kaçıyorum evet yapacaklarımdan korktuğum için . Deliyim ben normal değilim yahu biliyorum bunu blook İşte bayram geliyor anneee bekle beni geleceğim sana sarılamasamda boynuna çekemesemde kokunu hasretle içme biliyorum bekliyor olacaksın beni . seni seviyorum anneeeemmmmmmmm. |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) niye ağlıyorum bilmiyorum galiba bende deliyim.. hep diyorum senin yazıların insanı kelimelrin içine doğru çekiyor... agl34 ark5 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) 88a yahu böle diyorsun vallaa yazmaya çekiniyorum blook aslı çekim yasası benim galiba yuff abardım da abardım artık şımar boyutunuda aştım gulensmiley |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ne kadar güzel söyledin kuzucum yine... ark5 işte bunu yaşamak gerek.. 25889 çekim yasası biziz... kendimiz.. aslımız... başka yere gerek yok... kendimize dönsek doğru olarak.. herşey kendimizce kendimizde olacak... yazmaya çekinmek mi aslaa... n9598 ağladım derken hissetirebildiğinin farkında ol diye yazdım... ağladım demekki hissedebiliyorum... ne mutlu bana ve ne mutlu sana... ve tüm hisederek yaşayanlara.. şımarmak cat56 doğası zaten.. istesende istemesende şımar... niye doğana aykırı davranasın dimi ama ttli3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) y789 smil56 ehh peki çok ısrar var yazmaya devam ozaman diyorum cilgin897 bağıra çağıra şımarıkça arsızca içimdeki cat56 çoçukça insanca bu mangal yürekte savuracak daha çok kelimeler varrr gssmile 44 şaşkın 8977 ark5 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) efm 3 gün yokum ben kemo almaya gitcem istanbula bayramda burdayım gulensmiley sevincli bi kemolanıcam gelcem bekleyin özleyin benii cat56 sevgiler saygılar herkese |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) canım benim özlemezmiyiz dicem ama yamacıma doğru geliyosun... varlığını daha yakınlarımda hissetcem yani.. istanbul ve ben emrine amadeyiz... ayrıntılar msn den tarafınıza bildirilecektir pisi paşam ark5 sağlıcakla gidip daha da sağlıklı gelesin.. kiss3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) sağlıcakla git sağlıkcakla gel pisim.. yanındayiz. ark5 actionsmile |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Yaaa site bozukmuş heralde görmedim ben bu mesajını :( Bende pisim batım nerde diye düşünüyodum. Git gel hemen ösleris biz sebi :P kiss3 kiss3 kiss3 Benim helikopteri yolluyorum alsın seni getirsin buraya :P http://www.resim-yukle.com/img01/14/28606717479179.jpg |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) http://www.fotokritik.com/photos/ori...05ed06ee5a.jpg sana kedileri anlatmaya kalksam eminimki gülümsersin. onlardan öğreneceğim birseyler var derim hergün hep..hayranlıkla izlerim onları.. iyimserliklerini, hayat dolu oluşları, sevgi soluduklarını, sevgiyle beslendiklerini, tetikte,tedbirli,dikkatli,çevik,yılmaz,enerjili ve o kadarda kibar oluşlarını her gün yeniden bıkmadan hayranlıkla izliyorum. körle yatan şaşı kalkarmiş pisi khkh56 http://www.fotokritik.com/photos/ori...366ffaa173.jpg sevgiler kiss3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Ah yavrumm şunun masumluğuna güzelliğine bak ya off ya; ne kadar da şeker bişiy ya bu. Kim derki o büyüyecekte vahşi bir aslan olcak :) Yerim onu ben yavrummm benimmm kiss3 http://www.resim-yukle.com/img01/14/544326kaplan-04.jpg bu da beni yer sanırım y789 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) http://img91.imageshack.us/img91/8576/oecmo9.jpg kelimesi kelimesine katılıyorum . buda benden herkese hediye olsun http://www.youtube.com/watch?v=3GFxno_JP-4 paşam ruhun şad olsunnn |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Dün abimle alışverişe gittik ,katı meyve sıkacağı almak için (kanserim yaaa şifa yapcam havuç,elma,portakalvb.)neyse efm aldık bir tane geldim eve teyzem kutuyu görünce ne kadar büyük bu nereye koyacgız dedi (sanayi tipi aldımda abartıp yuff bana devir gücü fazla olsun istedim sağlam olsun istedim paslanmaz çelik olanlardan aldım )açtım kutuyu yıkadım falan teyzem merak etti geldi bakalım nasıl yapıyor diye sıktık havuçları içtik birer bardak şifa olsun yarasın olayı bugün ise bizim buranın pazarıdır efm öğlenden sonra pazara çıktım tüm karizmayı dağıttım ellerimde poşetlerle yahuu blook sonra cat56lerime istavrit aldım 2 kg doğru onlara pisi pisi dememe kalmadı baktım geldiğimi görenler haldır haldır koşarak beni karşılıyorlar yahhuuuu bir güzel balık ziyafeti çektim onlara ama ssamur beye ayrı ellerimle verdim balıkları torpilliii cat56 manasız bir seviç mutluluk yumağı ile kaplıyım işte sizlerle paylaşmak istedim sevgi ve saygılarımla cat56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) YARASIN cat56 ME sağlık olsun, şifa olsun..oldu bile |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ya abla ii hoşda sanayi tipi almaya ne gerek var terli345 al avuç kadar bişiy her yere sıgar ttli3 (amanda amann çok anlamış gibi bu işlerde yorumda yaparmışım bennnn sevincli ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:09 PM. |