![]() |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yrl78 şaşkın terli345 vallaa lier cim kuyruğu sıkıltırım allah sığınıp gidiyorum işte 44 blook |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) efm bildiğiniz üzere kemoterapilerim bitti yaklaşık 1.5 ay oldu hemde cilgin897 aralık ayından bu zaman dek keltoş bir yaşam sürdürdüm birtek kısşın kafam üşümesin diye bere taktım güneşi gördüğüm andan itiberen kafam saçsız geziyorum ilaçların etkisi azalınca saçlarım daha hızlı çıkmaya başladı sevincli saçlaramıma düşen aklar ayrı bir hava (karizma) katmış öle diyor herkes zaten beyazdı epeyce şimdi daha da arttı şaşkın şakaklar bembeyaz okadar hoşuma gidiyorki hep böle olsun istemişimdir cat56ha bu yazının amacı ne amacı falan yok saçlarım çoğalıyor ve ben seviniyorum bunu yazmk istedim sadece 44 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) cat56 iiiiii ne diyosuuuuunnnn, beyaz saçlar şakaklarda ha..her zaman böyle beyazlayan saçlara bayılmışımdır..bende saçları kaybedip yeniden kazandığımdan beri boyayamıyorum ve kır saçla dolaşıyorum.. cat56 iiii iyiki toplantıya gelmiyorsun...valla yolardım saçlarını...yaaaa benim beyazlarım öyle doğal meç gibi değil..resmen kır saç dedikleri gibi bir tel beyaz bir tel kumral.. 88a ama senin kemolar bitti günden güne sağlıklı günlere ilerliyırsun ya varsın benim kır saçlar böyle kalsın ben razıyım be kuzum..daha iyi günlere inşallah hepberaber... |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) y789 smil56 geliom toplantıya bi aksilik olmazsa :)) cilgin897 yol bakalım benim saçlarımı kıyamazsın kiiiiiiiii sevincli şaka bir yana bende çok severim kır saçları allah erken nasip etti mutluyum gururluyum eehehehhe 44 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) pisiiiii...yaşasın gülüm.... blissy blissy hayal abla yolar mı severmi bilmem ama ben bi okşiycam senin pisi başını... cat56 cat56 cat56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yahu yapmayın zaten şımarık ve arsız bir cat56 yim ben iyice şımarık olcam |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ay benim sazanlığım üstümde ...ay ben atlamışım haberi...ay cat56 geliyoooooooooooooooooooooo heyt be kimin cat56 si oooooooo gel bi öpeyim kocaman... kiss3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) yaa güllerim bülbüllerim...konunun kendi yerine yazsaydık bunları... neyse şekerler... blook hayal abla bana özelden senin adresi yazsana gülüm...benimki akşama gelicekmiş...planımız değişti sende toplanalım yarın.... blissy ablacım kurb'yede haber versen diyorum...gelmek istermi acaba onuda görmek isterdim...sen adresi gönder şekerim...ben takılınca arıyacağım seni... kiss3 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) bi kere benim dişlerim ve saçlarım seninkinden daha yok, yarışa gireriz dişsiz abla ve dişsiz cat56 . ben kazanırım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 AM. |