![]() |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) şaşkın eh görüşürüz bakalım kimin dişi ve saçı daha az 44 sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ayyy bizi ucube sanacaklar.. y789 korkudan gelmeyecek kimse buluşmaya.. sevincli çırpı bacaklar.. kemikler.. dişler.. saçlar.. cadılar bayramından fırlamış tariflerimiz maşallah .. aa34 hiç birimiz diğerimizden aşağı değilmişiz.. khkh56 şükür ben gördüm melek yüzlerinizide tariflere kanmıyorum.. kiss3 türkan şoray dı galiba bir filmi vardı.. kafasında kitap yürüyerek.. ben dünyanın en güzel gadınıyam diye dolaşıyodu.. blissy çalışalım arkadaşlar bir hafta var daha.. sevincli |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) ben zaten bir cat56 yim sen cadısın hayali bilemiom vallaa 44 fiziksel görünüş güzellikte çirkinlikte farzi kavramlar göreceli kavramlar önemli olna kendimizi sevmek önce ben kendimi seviyırum sizi bilemicem şaman hanım |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) sayın pisi hanım cat56 khkh56 vermiş olduğunuz güzel mesajınızın içerisindeki ulvi anlamı iliklerime kadar anladım.. sevincli deneyimli farkındalığınızın artarak bizlere ışık saçması dileklerimle.. girlhaha sevgiler.. khkh56 |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
|
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) blook şirret + ışıklı kedi.. girlhaha dlckrn |
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri) Alıntı:
şirret+ışıklı+zeki+şımarık+asi+hür+efsane+ cat56 khkh56 |
ölüm en derin ve yalnız bir uyku ise eğer; beni gör anne rüyanda birtek orda hasret gideriyorum sen gideli 10 yıl bitti 10 yıldır öksüz kedinim ben |
yüreğim üşümekte huzursuz bir dinginlikte yüzüyorumblook |
I just say meeaaaauuuwwwww blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 AM. |