| ||||||||||
|
Ertelemeyi Bırak erteleme alışkanlığı, erteleme alışkanlığından kurtulma, |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Ertelemeyi Bırak ben hala erteliyorum...?! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı bende de erteleme sorunu var konuya daha önceki yazdığım mesajımdaki gibi... ancak şunu keşfettim...erteleme işini halledebilmek için öncelikle kendine güvenmek , mutlu olmak ve geçmişe takılmamak ve geçmişte yapılan kendi hatalarını ve diğerlerinin hatalarını affetmek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ertelemeyi Bırak telkin cd indir izle İstanbul Ertelemeyi Bırak nerededir kimdir Ertelemeyi Bırak çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ertelemeyi Bırak hipnoz Ertelemeyi Bırak olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ertelemeyi Bırak hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ertelemeyi Bırak kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
ertelemenin en büyük nedeni kişisel problemlerden kaynaklanıyor demiştim ya...işte o kişisel problemlerin tam olarak adının kendine güvensizlik ve mükemmelliyetçilik olduğunu söyleyebilirim... dikkat ederseniz geçirdiğim süreç içinde hiç acele etmediğimi ve hazırladığım planlara uymak konusunda kendimi çok da kasmadığımı farkedeceksiniz.....insan mükemmeliyetçi olunca asla o işi mükemmel yapamayacağını düşünerek, en iyisinin bu işe hiç kalkışmamak olduğunu düşünüyor ve işini erteliyor....ancak erteledikçe o bekleyen iş kartopu gibi daha da büyüyor...ve değişmeyen mükemmeliyetçi tavrımız yüzünden aynı kısırdöngü devam ediyor..bu sefer daha da isteksiz oluyoruz... yılanın başını küçükken ezmek her zaman için iyidir.. mükemmeliyetçilik beklentisi de kendine güvenmemekten ve küçük şeylerden mutlu olmasını bilmemekten ileri geliyor.. geçirdiğim süreç ile ilgili küçük bir örnek vermek istiyorum...eskiden evim pek de o kadar temiz bir ev değildi...özellikle az oturulan odalarda yerler tozdan dolayı matlaşıcak kadar vahimdi durum....haftalık planımı, haftanın her günü evin farklı bir bölümünü temizlemek üzerine programlamıştım...uzun süre bakım görmeyen bir evi uzun aradan sonra ilk kez temizlemekle mükemmel sonuç almayacağımın farkındaydım..o yüzden temizlik işi bittikten sonra gördüğüm sonuçtan hayalkırıklığına uğramadım mükemeliyetçi tavır yerine " hiç yoktan iyidir" feslefesini benimsedim...."yerler ayna gibi parlamadı ama en azından temizlikten önceki hali gibi de toz tabakasıyla kaplı değil" diye düşünerek sevindim....tabi bunlarda telkinlerin rolu büyük....(mükemmeliyetçi tavrımı devam ettirseydim sonuçtan mutsuz olacak ve belki ikinci kez yapmaya isteğim olmayacak ve tekrar erteleyecektim) ama 3. kez o temizliği yaptığımda ise mükemmel sonuca ulaştım ve bir dahaki temizlik yapışımda da eskisi kadar yorulmayacağımı ve vakit harcamayacağımı biliyorum....daha da iyisi başka şeylere daha çok zamanım kalıcak... size tavsiyem....ilk girişimlerinizde mükemmel sonuç beklemeyin...ilerleme kaydettiğiniz en ufak gelişmeyi bile takdir edin... hiç yoktan iyidir deyin.....ama bunu kötü gönüle teselli duygularıyla değil...gerçekten takdir edin....çünkü o işe hiç başlanmasaydı olduğu gibi durmaya devam edecek ve istediğiniz mükemmeliğe HİÇ ulaşma şansınız olmayacaktı.... HİÇ başlanmayan bir işte mükemmel sonuca ulaşmak İMKANSIZdır... ve çok uzaktır... ancak başlanan bir işte mükemmel sonuca ulaşmak MÜMKÜNDÜR....ancak ilk girişimde değil belki 2. 3. veya 4. girişimde olabilir.. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Ertelemeyi Bırak ben hala erteliyorum...?! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı bende de erteleme sorunu var konuya daha önceki yazdığım mesajımdaki gibi... ancak şunu keşfettim...erteleme işini halledebilmek için öncelikle kendine güvenmek , mutlu olmak ve geçmişe takılmamak ve geçmişte yapılan kendi hatalarını ve diğerlerinin hatalarını affetmek ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ertelemeyi Bırak telkin cd indir izle İstanbul Ertelemeyi Bırak nerededir kimdir Ertelemeyi Bırak çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ertelemeyi Bırak hipnoz Ertelemeyi Bırak olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ertelemeyi Bırak hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ertelemeyi Bırak kuantum düşünce kitap haberi