![]() |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Malesef hala mp3leri yükleyebilmiş değilim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ adresine giriyorum. sonra "ego(Güven) güçlendiriciyi tıklıyorum. sonra mouse'u listeden 3.sünün üzerine getirince (klasik müzik seçeneği burada çünkü) bir bilgi notu çıkıyor ve sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyor, ama malesef uyguladığımda html formatlı kayıt yapıyor. anlamadım bir türlü. yani elde var koca bir "0". yardımlarınızı bekliyorum. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik merhaba umutburda alternatif linkten de indirebilirsiniz. Web Hosting - Dedicated Server linke tıklayın, geri sayma işlemi bitince DOWNLOAD demeniz yeterli. sevgiler actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Alıntı:
tekrar teşekkürler. huzurlu kal. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Merhabalar arkadaşlar ben de dün başladım "ego güven güçlendirici klasik" telkinini dinlemeye ... Birşeyi merak ediyorum şu anda dinlediğim telkinin "ego güven güçlendirici klasik" ingilizce olma ihtimali var mı ? Çünkü konuşma seslerini bazen duyabiliyorum ama hangi dil olduğunu anlayamıyorum .... Boşu boşuna ingilizce dinlemeyimde. Zihin telkinleri algılamanın yanında birde ingilizce çeviri yapmak zorunda kalmasın )) cevaplarsanız sevinirim ) |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik telkinler Türkçe'dir sevgili ısteoylebirsey rahatlıkla dinleyebilirsiniz. actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik çok teşekkürler ama müzik duyuyorum bana da insan sesi gelmedi |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik y789ben sitede yeniyim inş.faydasını görürüm tşkediyorum şimdidennnn ve müzikleri dinlemek hoşuma gidiyr heyecanlanıyorum içimden bir şeyler yapmak geliyormusic45 |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik ya bu telkinler gercekten ise yariyormu? bugun bes tanesini indirdim bi deniycem bakalim |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik klasik muzik versiyonuda guzelsmil56 |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik emeğe saygı..teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM. |