![]() |
teşekkür ederim böle bi site için ama şarkıları dinleyemiyorum:) |
mrblar ego güven güçlendirici klasik müziği yani telkini indirdim we dinledim ama telkinin 2:30 uncu saniyesinde belirli bi ses duyuluyor ve arkasından gülme sesleri geliyor sanki çoğu kez tekrar tekrar dinledim ve insanı ürkütüyor açıkçası gülmeye benzer sesleri duymak, insanla dalgamı geçiliyor acaba die de düşündürmüyor deil yani,bu sesleri ayıran yazılımlar mevcutmuş araştırmasını yapıyorum biyerden temin edip bu sesleri ayırmayı düşünüyorum yada sizlerde mewcutsa niçin telkinlerin yanında onlarıda veripte insanların şüphe etmeden dinlemesini sağlamıyorsunuz ?? |
merhabalar pischom son ses dinliyorum şimdi ben atakan beyin telkinlerinden başka bişiy duyamıyorum. |
ego ve sucluluk telkini arkdslarr bu telkinlerde sadece müzik mi varr bi türlüü inidiremdimağla2linkler calısmıyoo sadanimyardımcı olurmusunuz....ç. |
merhaba RapidShare: Easy Filehosting linke tıklayın, free user e basın, sayma işlemi bitince çıkan download yazısına tıklayın indirme işlemi başlayacak. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri linkleri incelemenizi öneririm. bir çok sorularınızın cevabını bulacaksınız. keyifli dinlemeler Alıntı:
|
arkadaşlar işinize yarayacağını düşünerek bütün telkin müziklerini indirip upload yaptım ve hepsini gruplayarak tek sayfada verdim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html saygılar |
sadece su sesi geliyo normalmi |
Alıntı:
Doğa versiyonlarında su sesi mevcut..Diğer telkinlerde de telkinler duyulmuyor.Sadece müzik sesi duyuluyor.. Aşağıdaki konuları ve rehber bölümünü inceleyiniz.. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html Sevgiler..actionsmile |
Teşekkürler deneyeceğim...idea3 |
ego güven güçlendirici klasik müzik alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 PM. |