Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/567-ego-guven-guclendirici-klasik-muzik.html)

PoYRaZ_z 14-09-2009 09:38 PM

Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik

klasik müzik çok hoşuma gitti üye olundugunda gelen linkte dosya bozuk dedi ama sitede verilen bilgiyle indirdigimde gayet rahat indirdim.şimdide şuçluluk duygusu sanat mp3 dinliyorum çokk teşekkür edrimm işallah bana da yardımcı olurr..öss'ye çalıoşmada çokk işime yarayacakkk... blissy956k

gurbetci 14-09-2009 10:23 PM

bana da insan sesi gelmiyor ama bu sefer cok kolay indirdim.
Her zaman cok zorlaniyordum tesekkurler.

Selm_A 08-10-2009 03:42 PM

Bu siteye yeni üye oldum ve telkinli müzikler ilgimi çekti ancak indiremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

yeni bir hayat 08-10-2009 06:05 PM

Alıntı:

Selm_A Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 524019)
Bu siteye yeni üye oldum ve telkinli müzikler ilgimi çekti ancak indiremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar Selm_A,

Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz..vien1

Telkinleri ilgili her konunun ilk mesajında bulabilirsiniz..

Alternatif linkler de aynı mesajın içersinde yer alıyor..Ve şu an da aktif durumdalar..actionsmile

Selm_A 08-10-2009 08:39 PM

Hoşbulduk.İlginiz için teşekkürler.Telkinlerin nerde olduğunu biliyorum alternatif linki de kullanmaya çalıştım ama olmuyo biri msnimi eklese bana bu telkinleri atsa gerçekten benim için çok iyi olucak.Lütfen yardım edin.

macnacarta 20-10-2009 11:34 PM

bu klasik müziğin adı ne ? yani mesela ben bu müziği dinlemek istesem nette ne diye aratmam lazım...

pardonistemedenoldu 23-10-2009 10:18 PM

evt. bu klasik müziğin adı ne ?

ferhatyus 25-10-2009 12:30 AM

bu mp3 1 dk. 50 sn. mi? yoksa ben yanlış birşeymi indirdim

gulumser 26-10-2009 01:35 PM

bende yeni üyeyim benim indirdiğim linkte sadece doğa ve kuş sesleri var ,herkes klasik müzikten bahsediyor,bi yanlışlık yok dimi

paradigmshift 17-11-2009 05:24 PM

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.site bende çok merak uyandırdı. keşfetmeye çalışıyorum. üyeliğimi tamamladım mp3leri indirebiliyorum fakat bunları nasıl kullanacağıma dair hiçbir bilgi bulamıyorum.mailime de gelmedi.sadece dinleyecek miyim ne yapacağım hiç birşey anlayamadım.lütfen yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 AM.