![]() |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik klasik müzik çok hoşuma gitti üye olundugunda gelen linkte dosya bozuk dedi ama sitede verilen bilgiyle indirdigimde gayet rahat indirdim.şimdide şuçluluk duygusu sanat mp3 dinliyorum çokk teşekkür edrimm işallah bana da yardımcı olurr..öss'ye çalıoşmada çokk işime yarayacakkk... blissy956k |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik bana da insan sesi gelmiyor ama bu sefer cok kolay indirdim. Her zaman cok zorlaniyordum tesekkurler. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Bu siteye yeni üye oldum ve telkinli müzikler ilgimi çekti ancak indiremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Alıntı:
Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Telkinleri ilgili her konunun ilk mesajında bulabilirsiniz.. Alternatif linkler de aynı mesajın içersinde yer alıyor..Ve şu an da aktif durumdalar..actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Hoşbulduk.İlginiz için teşekkürler.Telkinlerin nerde olduğunu biliyorum alternatif linki de kullanmaya çalıştım ama olmuyo biri msnimi eklese bana bu telkinleri atsa gerçekten benim için çok iyi olucak.Lütfen yardım edin. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik bu klasik müziğin adı ne ? yani mesela ben bu müziği dinlemek istesem nette ne diye aratmam lazım... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik evt. bu klasik müziğin adı ne ? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik bu mp3 1 dk. 50 sn. mi? yoksa ben yanlış birşeymi indirdim |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik bende yeni üyeyim benim indirdiğim linkte sadece doğa ve kuş sesleri var ,herkes klasik müzikten bahsediyor,bi yanlışlık yok dimi |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.site bende çok merak uyandırdı. keşfetmeye çalışıyorum. üyeliğimi tamamladım mp3leri indirebiliyorum fakat bunları nasıl kullanacağıma dair hiçbir bilgi bulamıyorum.mailime de gelmedi.sadece dinleyecek miyim ne yapacağım hiç birşey anlayamadım.lütfen yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 AM. |