![]() |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik telkinler bi yana sadece bu müzikleri dinlesek bile bi nevi üstümüzde pozitif enerji yapmazmı? insana huzur veriyor ney'in bir kere sağlığa müthiş yararları var |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik merhabalar .. müziğin iyileştirici gücü elbette yadsınamaz.. eski kabilelerden yeni kültürlere kadar pek çok alanda müziğin şifalandırıcı gücü kullanılmıştır.. kullanılmayada devam etmektedir.. müzik bir bütünün sadece bir parçasıdır.. telkinler hazırlanırken müzik seçimlerinde de bu sebeple mümkün olduğunca hassas davranılmıştır.. burada aslolan ise müziklerden ziyade telkinler ile yaşamımızı yönlendiren bilinçaltımıza doğru mesajları vermektir.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik arkadaşlar bunda sadece müzik war ses yok |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik merhaba emree20 hoşgeldin yanımıza.. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri vaktin olduğunda yukarıdaki linkleri incelemeni öneririm. sevgiler actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik arkadaşlar şu telkinlerden bahsediyosunuzda ben sadece kuş ve su sesi olanı dinledim hangileri bu klasik müzik olanla r nasıl dinleyeceğiz yardım edinde bizde faydalanalım.....TEŞEKKÜRLER |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik ya ben her gün klasik müzik versiyonu dinliyorum da sürekli dinlemenin sakıcası var mı? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik nereden indiriyorum arkadaşlar göremedim |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik ya biliyorum saçma bir soru olacak ama eminmisiniz bunların içinde sözler olduğundan.. hiç duymuyor olmam normalmi?? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Alıntı:
müzik zevkimize uygun olan herhangi versiyonu seçip dinleyebiliriz. hiç bir sakıncası yoktur. Alıntı:
istediğiniz telkinin istediğiniz versiyonunu indirip dinleyebilirsiniz. Alıntı:
Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Alıntı:
her telkin başlığının altında klasik müzik versiyonunu da bulabilirsiniz. actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik ben klasik müzikle bi açılış yaptım şu anda da dinliyorum. ritim yükselince sanki bende yükseliyorum:) su sesi gündüz ii gelmedi ama gece acık bırakıp uyle uyuyacam.. mp3 ü tabii:P |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:53 AM. |