![]() |
Ynt: EFT HAKKINDA merhabalar arkadaşlar, 2 gündür eft uyguluyorum ve çok güzel gelişmeler var. biliyosunuz, sıkıntım kıskançlıktı. ama temelinde ,geçmişte yaşadığım ailevi problemler olduğunu bildiğim için önce onu ele alayım dedim. ilginç ama geçmişteki problemleri halletmeye çalışmam sonucunda kıskançlık da kendiliğinden gerilemeye başladı. bu da eft'nin "genelleme etkisi" olsa gerek. şimdi eft kilo vermek için kullanılabilir mi bilmiyorum ama denemelere başladım, gelişmeleri 1 hafta sonra aktarıcam sonra da planımda çekim yasasını uygulayabilmek için bir süreç izlemek var. bakalım ne olacak sevgiler...... |
Ynt: EFT HAKKINDA cumartesi günü kitabı aldım. ayrıca yeşimcimcoz'un sitesinden kitabıda indirdim. ama daha bakamadım. bi de yeşimcımcoz'un sitesinden mail geldi. "Yeşim Cimcoz ................ bana adlı alıcılara ayrıntıları görüntüle 11 Ağu (2 gün önce) Bu e-posta 'Yeşim Cimcoz' tarafından gönderildi Mesaj: Herkese merhaba, Tatile çıkıyorum...Bodrumun güneşine, denizine, havasına teslim edeceğim kendimi...biraz dinlendikten sonra İzmir'de olacağım... İzmir'de yaşıyorsanız...Nikken hakkında bilgi almak istiyorsanız ben büyük bir olasılıkla 18 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de olacağım. İlgilenen birkaç kişi ile buluşmaya geliyorum. Sizde bizi katılmak ve Nikken hakkında bilgi edinmek isterseniz lütfen beni ..................arayın veya ........... adresine yazın. Ön bilgi için aşağıdaki link'leri izleyebilirsiniz: sitesinin ön sayfasının altında Wellness yazan yazıya tıklayın ...oradan İngilizce bir kısa film izleyebilirsiniz. Sevgiler Yeşim " ndeir bu nikken. izmirde oturupta ilgilenen olabilir. |
Ynt: EFT HAKKINDA arkadaşlar isteyene kitabı msn den atabilirim 1 mb boyutu zaten yalnız bu kitabı aldıktan sonra adobe acrobat readeri kurmanız gerekiyor hismiley |
Ynt: EFT HAKKINDA yazdıklarınız muhteşem yaaa uy897 hemen gidip kitabı alıp uuygulayacağım zaten atakan bey sayesinde telkinlerimde var smiliyface yeter artık karanlık günler geçmişte kalsın dimi ama blissy |
Ynt: EFT HAKKINDA arkadaşlar ben bu eft yi kendim kitaplardan öğrenmelimiyim yoksa illa eğitimini mi almalıyım ..burda yazmışsınız kitaplardan öğrendik diye..bazı yerlerde eğitimini almanız gerekli tarzı yazılar okuyorum kafam karıştı biraz...sevgilerlee......... |
Ynt: EFT HAKKINDA Eğitim alsanız daha iyi kitaplarlada olur ama detaylı bir öğrenme olmaz.... ve eğitimde sizin spesfik bir probleminiz üzerine uygulama yapılır |
Ynt: EFT HAKKINDA Evet en risksiz sağlığa kavuşma metodlarından birisi. Özellikle geçmişte yaşadığımız travmalarımızı 5-6 seanslık bir uygulamayla atabiliyoruz. Herkesin deneyebileceği bir şey. Ben yakında kursuna gideceğim. |
Ynt: EFT HAKKINDA dusun iyide ben burada nasıl kursuna gidebilirmki trabzonda yokki..ama bu kadar yararlı bişeyse kurs için ist a gidebilirm.. |
Ynt: EFT HAKKINDA Alıntı:
|
Ynt: EFT HAKKINDA istanbulda bir tam günde 100-150 milyon civarı bir ücrete eğitimleri var kitap okumaktansa uzmanıyla her türlü soruyu sorarak ve detayları öğrenerek bu eğitimi almayı tercih ederim ve ben yarın eft eğitimi almaya istanbuldayım daha doğrusu eftnin gelişmiş modeli deep peat eğitimi alacağım gelişmeleri ve değişmeleri buradan bildireceğim f678h |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 PM. |