Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   EFT HAKKINDA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/1822-eft-hakkinda.html)

cnb 13-08-2007 09:31 AM

Ynt: EFT HAKKINDA

merhabalar arkadaşlar,
2 gündür eft uyguluyorum ve çok güzel gelişmeler var.
biliyosunuz, sıkıntım kıskançlıktı.
ama temelinde ,geçmişte yaşadığım ailevi problemler olduğunu bildiğim için önce onu ele
alayım dedim.
ilginç ama geçmişteki problemleri halletmeye çalışmam sonucunda kıskançlık da kendiliğinden gerilemeye başladı.
bu da eft'nin "genelleme etkisi" olsa gerek.

şimdi eft kilo vermek için kullanılabilir mi bilmiyorum ama denemelere başladım, gelişmeleri 1 hafta sonra aktarıcam
sonra da planımda çekim yasasını uygulayabilmek için bir süreç izlemek var.
bakalım ne olacak
sevgiler......

berkeberk 13-08-2007 02:15 PM

cumartesi günü kitabı aldım. ayrıca yeşimcimcoz'un sitesinden kitabıda indirdim. ama daha bakamadım. bi de yeşimcımcoz'un sitesinden mail geldi.

"Yeşim Cimcoz ................ bana adlı alıcılara
ayrıntıları görüntüle 11 Ağu (2 gün önce)

Bu e-posta 'Yeşim Cimcoz' tarafından gönderildi Mesaj: Herkese merhaba, Tatile çıkıyorum...Bodrumun güneşine, denizine, havasına teslim edeceğim kendimi...biraz dinlendikten sonra İzmir'de olacağım... İzmir'de yaşıyorsanız...Nikken hakkında bilgi almak istiyorsanız ben büyük bir olasılıkla 18 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de olacağım. İlgilenen birkaç kişi ile buluşmaya geliyorum. Sizde bizi katılmak ve Nikken hakkında bilgi edinmek isterseniz lütfen beni ..................arayın veya ........... adresine yazın. Ön bilgi için aşağıdaki link'leri izleyebilirsiniz: sitesinin ön sayfasının altında Wellness yazan yazıya tıklayın ...oradan İngilizce bir kısa film izleyebilirsiniz. Sevgiler Yeşim "

ndeir bu nikken. izmirde oturupta ilgilenen olabilir.

skorpy 17-08-2007 01:11 PM

arkadaşlar isteyene kitabı msn den atabilirim 1 mb boyutu zaten yalnız bu kitabı aldıktan sonra adobe acrobat readeri kurmanız gerekiyor hismiley

alalev61 23-08-2007 06:47 PM

yazdıklarınız muhteşem yaaa uy897 hemen gidip kitabı alıp uuygulayacağım zaten atakan bey sayesinde telkinlerimde var smiliyface yeter artık karanlık günler geçmişte kalsın dimi ama blissy

alalev61 29-08-2007 07:28 PM

arkadaşlar ben bu eft yi kendim kitaplardan öğrenmelimiyim yoksa illa eğitimini mi almalıyım ..burda yazmışsınız kitaplardan öğrendik diye..bazı yerlerde eğitimini almanız gerekli tarzı yazılar okuyorum kafam karıştı biraz...sevgilerlee.........

keops 29-08-2007 10:50 PM

Eğitim alsanız daha iyi kitaplarlada olur ama detaylı bir öğrenme olmaz.... ve eğitimde sizin spesfik bir probleminiz üzerine uygulama yapılır

serencam 30-08-2007 11:14 PM

Evet en risksiz sağlığa kavuşma metodlarından birisi. Özellikle geçmişte yaşadığımız travmalarımızı 5-6 seanslık bir uygulamayla atabiliyoruz. Herkesin deneyebileceği bir şey. Ben yakında kursuna gideceğim.

alalev61 31-08-2007 10:21 AM

dusun iyide ben burada nasıl kursuna gidebilirmki trabzonda yokki..ama bu kadar yararlı bişeyse kurs için ist a gidebilirm..

dost78 31-08-2007 10:36 AM

Alıntı:

alalev61 Nickli Üyeden Alıntı
dusun iyide ben burada nasıl kursuna gidebilirmki trabzonda yokki..ama bu kadar yararlı bişeyse kurs için ist a gidebilirm..

internette araştırmak lazım bence online destek olabilir belki..artık devir online eğitim devri

keops 31-08-2007 10:45 AM

istanbulda bir tam günde 100-150 milyon civarı bir ücrete eğitimleri var
kitap okumaktansa uzmanıyla her türlü soruyu sorarak ve detayları öğrenerek bu eğitimi almayı tercih ederim ve
ben yarın eft eğitimi almaya istanbuldayım
daha doğrusu eftnin gelişmiş modeli deep peat eğitimi alacağım
gelişmeleri ve değişmeleri buradan bildireceğim f678h

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 PM.