Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   EFT HAKKINDA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/1822-eft-hakkinda.html)

kadirayvaz 07-08-2007 05:24 PM

Ynt: EFT HAKKINDA

kitabı bulamadım.Sipariş verdim.cumartesi gelecek.arkadaşlar eft çok ilgimi çekti.Bu konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.Bu konuya adamakıllı bir eğilelim bence.deneyenler mucizeden bahsediyor.Bende internette inceledim.Gerçekten bir mucize.

pakguc 07-08-2007 09:28 PM

bugün alnımda çıkan benimsi şey için doktora gittim arkadaşlar...
doç.dr.'a "EFT yapıyorum acaba hızlı mı vurdum dedim" kadıncağız anlamadı ama ben çok eylendim khkh56

YAZGÜLÜ_81 07-08-2007 09:31 PM

y789 khkh56 khkh56

skorpy 09-08-2007 11:24 AM

ben hala telkinlere ve eft ye devam ediyorum eft mükemmel bende eft yaptıktan sonra büyük bir rahatlama oluyor yani eft deki gibi kendimi tümden ve derinden olduğum gibi kabul ediyorum özellikle gamut prosedürü çok ilginç sanki beyni aldatıyor yada bana öyle geliyor ama şundan eminim çok uğraşılmış ve eft de hiçbirşey gözardı edilmemiş mürüvvet murat eft nin yazarı onada çok teşekkürler çünkü çok sade bir dille analatılmış herşey herkesin kolayca anlayabileceği
tarzda kısaca tekniğe devam ediyorum ve halen yararını görüyorum yapan arkadaşlarında burada fikirlerini yazmasını isterim çünkü eğer bende işe yaradıysa belki sizdede işe yarar bir insanın bile bizim sayemizde mutlu olması gerçekten çook mutluluk verici herkese sevgiler saygılar
music45

keops 09-08-2007 11:33 AM

Eft güzel bir teknik ama işin inceliklerini bilmek lazım...
sorunun kökenine inebilmek için biraz ustalık gerektiriyor
şunu söylemek gerekir ki faydalı bir teknik
özellikle geçmişteki negatif anılara eft uygulaması yaparsanız
ve gün içinde hissettiğiniz duygulara eft yaparsanız telkinlerle birlikte çok faydasını görürsünüz
mürüvvet hanımın kitabını bende tavsiye ederim actionsmile

pakguc 09-08-2007 11:39 AM

arkadaşlar,

müvürrev murat 7 kez vurun demiş ama internette vuruşlar daha uzun..
siz nasıl yapıyorsunuz..
ben 3 kere tekrarlama yapıyorum, o sirece vuruşlar yapıyorum, yanlış mı acaba?
gerçi işe yarıyor bence ama dusun

skorpy 09-08-2007 11:49 AM

bence burda vuruş adedi çok önemli değil zaten üzerinde çalıştığın şeyi söyleyerek yaptığın için sayamıyorsun ama ben saymıyorum belki 10 kere oluyor belki 14 kere her neyse önemli olan tekniği sırasına göre doğru olarak yapmak ve en önemlisi de gamut prosedürü bence vuruş adedi pek fazla önemli değil ama 7den fazla vurduğuna emin ol hee bide unutmadan sabah kalktığında hemen yaparsan daha fazla yararını görüyorsun en azından bu bende böyle oluyor vuruş sertliğide çok önemli değil bence çünkü vurduğumuz yerler vücuttaki meridyenlerin yüzeye en yakın yerleri herşeyde olduğu gibi bu tekniktede belki en önemli şey tekrar ve süreklilik sevgiler izumi

keops 09-08-2007 11:55 AM

eft dokunarak ya da ovalayarakta yapılabiliyor aslında ama skorpyninde dediği gibi sayısı çok önemli değil 7den az olmasında sayıya odaklanırsan bu sefer duyguya ve konuya odaklanamazsın

pakguc 09-08-2007 11:57 AM

teşekkürler,
ben de zaten sayıya odaklandığım için sayı kısmını bıraktım sevincli

cnb 09-08-2007 01:27 PM

bi şey sorcam,
eft uygulamayı öğrenmek için illa ki kitap almak şart mı,mesela internetteki
bilgiler yetmez mi, 4897 4897
çünkü öyle bir yerde oturuyorum ki, maalesef sanki mahrumiyet bölgesi sadanim sadanim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 PM.