Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   EFT HAKKINDA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/1822-eft-hakkinda.html)

heraaa 03-07-2008 01:03 PM

Ynt: EFT HAKKINDA

ben de buradan okuyup hemen kitabı sipariş ettim ve dün elime aldım. şimdilik sadece neyin ne olduğunu ve tekniğin ne şekilde işlediğini okudum. uygulamaya geçmeden önce buradaki yorumları tekrar okuyayım dedim.
ben de hayırlı haberler veririm inşallah actionsmile
bu arada son yazan arkadaşım. nerelere vurman gerektiği kitapta anlatılıyor.

McDaniel 03-07-2008 03:40 PM

Arkadaşlar daha önce verildi mi bilmiyorum ama Dr. Bülent Uran'ın sitesinde eft uygulamalarıyla ilgili çeşitli videolar mevcut.

http://www.eft-turk.com/

meraley 06-10-2008 11:16 AM

selam arkadaşlar söylediğiniz kitabı aldım kendimde uyguladım herşey çok güzel ancak benim 8 yaşında bir kızım var karanlıktan ve böceklerden korktugu için geceleri ışık yanık vaziyette uyumak istiyor.Ablasıyla aynı odayı paylaşmak zorunda olduğu için bu sorun oluyordu.(ablamız çok idare etti)Hipnozla karanlık korkusunu yenmeye çalıştık şimdi holün ışığı sabaha kadar açık böcek fobisinden hala sorunluyuz eft yöntemini öğrendikten sonra bunuda denedim yaklaşık 1 aydır gece yatmadan önce karanlık korkusuna ve böcek fobimize eft yapıyoruz ama halen sorun yaşıyoruz acaba yanlış mı yaoıyorum kitaptaki bilgileri uyguluyorum ama olmuyor sorunun kaynagı başka birşey mi acaba diyorum her 2 kızımıda aynı şekilde hiçbirşeyden korkutmadan büyüttüm hani çocuklar söz dinlesin diye korkuturlarya biz hiç korkutmadık kızlarımızı büyük kızım hiçbirşeyden korkmaz karanlığın içine dalar ama küçükle bu problemi halledemedim nerde yanlış yaptım bilemiyorum acaba eft için bir uzmandan mı yardım almalıyım 4897 lütfen bana yardım edin

yesıl 17-04-2009 07:24 PM

Cevap: Ynt: EFT HAKKINDA

skorpy nasıl indirebilirim kitabı yardımcı olurmusun

hayathan 10-09-2009 11:39 PM

Nikken Japonların ürettiği ve hebilife tarzı satışı yapılan saadet zincirivari bir sistem. Eleman ilanı ile topladıkları insanlara ürünleri sattıktan sonra işe başladınız, hadi sizde ilan verin, sizde eleman toplayın ürün paketi satıp kazanın bizi kazandırın diyenlerin oluşturduğu bir çalışma sistemi. yeşimcimcözün Networkeft ve ya eftnetwork isminde bir sitesi daha var. Orada Nikken hk.da anlattıklarından anladığım buydu..

Alıntı:

berkeberk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 15687)
cumartesi günü kitabı aldım. ayrıca yeşimcimcoz'un sitesinden kitabıda indirdim. ama daha bakamadım. bi de yeşimcımcoz'un sitesinden mail geldi.

"Yeşim Cimcoz bana adlı alıcılara
ayrıntıları görüntüle 11 Ağu (2 gün önce)

Bu e-posta 'Yeşim Cimcoz' tarafından gönderildi Mesaj: Herkese merhaba, Tatile çıkıyorum...Bodrumun güneşine, denizine, havasına teslim edeceğim kendimi...biraz dinlendikten sonra İzmir'de olacağım... İzmir'de yaşıyorsanız...Nikken hakkında bilgi almak istiyorsanız ben büyük bir olasılıkla 18 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de olacağım. İlgilenen birkaç kişi ile buluşmaya geliyorum. Sizde bizi katılmak ve Nikken hakkında bilgi edinmek isterseniz lütfen beni 0533 715 09 33'ten arayın veya yesimcimcoz@gmail.com adresine yazın. Ön bilgi için aşağıdaki link'leri izleyebilirsiniz: www.yesimcimcoz.com/Sunum/Yasam.ppt www.yesimcimcoz.com/Sunum/Kaliteliyasam.ppt www.yesimcimcoz.com sitesinin ön sayfasının altında Wellness yazan yazıya tıklayın ...oradan İngilizce bir kısa film izleyebilirsiniz. Sevgiler Yeşim "

ndeir bu nikken. izmirde oturupta ilgilenen olabilir.

hayathan 10-09-2009 11:43 PM

Alıntı:

YAZGÜLÜ_81 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 37035)
Sevgili Mustang, diz ağrından bahsetmişsin ya ," hayal mühendisliği" isimli kitabı okumanı tavsiye ederim,o kitapta bizlerin bazı olaylar karşısında , psikolojik yönden etkilenip, bunu fiziksel olarak yaşadığımız anlatılıyor , ben ilgi ve beğeniyle okudum, gerçekten güzel bir kitap, bizler içimizde neyi bastırırsak , ya da neye öfke duyup , kabullenemezsek, neye direnirsek , bu bize fiziksel rahatsızlık olarak geri dönebiliyor, sağlıklı, mutlu huzurlu günler geçirmen dileğiyle hismiley

Diz ve eklem ağrısı hayatımızda adım atmak istemediğimiz yönlere olan dirençlerimizi gösteriyor. Mesela sevmediğiniz bir işte çalışıyorsunuz ve ne yazıkki çalışmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Bu olumsu hislerinizi bilinçaltınız alıyor ve bunu alarm olarak vücudunuza gönderiyor. Hangi organla ilgili ise isteksizliğiniz ağrı ve sancı olaak size geri dönüyor. Geçmiş olsun..

hayathan 10-09-2009 11:45 PM

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 17649)
ya bu semineri videoya falan alıp siteye verseni nasıl olur izmirsel değilde sitesel bir paylaşım olur y789 hiç olmadı ses kaydı yapın bari biz de istifade edelim yahu cilgin897

Aslında online internetten seminer yapan ve/veya o seminerleri CD ye kaydedip satışa sunan organizasyonlar var. Diğer illerdeki katılımcılar böylece o seminerlerden mahrum kalmamış oluyorlar..

İyi fikir aslında.. :D

menis 30-01-2010 05:49 PM

Alıntı:

skorpy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 14443)
izumi senin adına çok sevindim değişimleri göreceksin ve bana hak vereceksin
bu yöntem gerçekten çok etkili alıp okuduğunuzda bana hak vereceksiniz benim takıntılarım vardı
aslında saçmaydı ama ben sürekli düşüğnürdüm ve bu yanlış hatırlamıyorsam 5 veya 6 cı gün hala bir kere düşünmedim kara kara tabiki eft anıları asla
silmiyor bence kötü duyguları boşaltıyor ben bile bana olanlara hala inanamıyorum muhteşem ayrıca bende panik atak ta vardı ve yok oldu gitti o korkular sanki silindi gitti mutluluğumu tarif edemem size ve atakan beye tekrar teşekkürler bize böyle güzel bir sitede yazmayı nasip ettiği için ve bir ricam atakan bey bu eft hakkında sizde birşeyler yaparsanız sevinirim

gerçekten işe yarıyor mu skorpy,burdaki telkinli mp3'ler bile o kadar hemen işe yaramıyor çünkü eski düşünceleri kırmak ve yerine yenilerini eklemek zaman alır kişiden kişiye değişir tabi ama bu kadar kısa sürede değişmen belki inançla alakalı olabilir ne dersin?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 AM.