Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/)
-   -   EFT HAKKINDA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/1822-eft-hakkinda.html)

turgay0101 08-09-2007 04:54 PM

Ynt: EFT HAKKINDA

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Hayır, haftaya!:))

ya bu semineri videoya falan alıp siteye verseni nasıl olur izmirsel değilde sitesel bir paylaşım olur y789 hiç olmadı ses kaydı yapın bari biz de istifade edelim yahu cilgin897

hayalayaz 10-09-2007 10:23 PM

turgay bunu bende düşündüm..sitede yayınlamak için değil ama sonradan bizlere tekrar olması açısından iyi olur diye düşündüm ama..evdeki cihaz pek kıytırık..bakalım elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız..sitede yayınlamak için teknik bilgi bende yok..keops, ve atakan olumlu bakarsa, vede en önemlisi yapacağımız kayıt yayınlanacak kadar kaliteli olursa neden olmasın..

alalev61 19-09-2007 12:48 PM

ARKDAŞLAR ben bu eft seminerine katılıp sertifika almak istiyorumda ta trabzondan ist gidicem ve acaba saçma bişeye mi yatırım yapıcam diye düşünüyorum ..kafam karışık int araştırma yapıyırum bazıları bunun hiçbir işe yaramadığını falan yazmış ama gitmekte istiyorum bi bileniniz varsa bi yardımcı olabilir mi acaba kafam karıştı dunk56....

hayatimdegisti 19-09-2007 01:10 PM

Alıntı:

alalev61 Nickli Üyeden Alıntı
ARKDAŞLAR ben bu eft seminerine katılıp sertifika almak istiyorumda ta trabzondan ist gidicem ve acaba saçma bişeye mi yatırım yapıcam diye düşünüyorum ..kafam karışık int araştırma yapıyırum bazıları bunun hiçbir işe yaramadığını falan yazmış ama gitmekte istiyorum bi bileniniz varsa bi yardımcı olabilir mi acaba kafam karıştı dunk56....

Her kişisel gelişim yöntemi kişiye göre farklı sonuçlar verebilir.Kimisinde işe yaramaz kimisi çok memnun kalır.Buna göre değerlendirme yapip kararinizi veriniz.
Eğer sizin için çok zahmetli ve masraflı olmayacaksa denemekte fayda vardir...

alalev61 19-09-2007 09:00 PM

haklısınız atakan bey herkese göre değişir bu tip uygulamalar..cevabınız için teşekkür ederim..biraz düşüneyim en iyisi,eft kitapları alıp denemek etkili olur mu acaba bunuda merak ediyorum ...

bubu 23-09-2007 02:30 PM

Merhaba keops peat ve precision konusunda daha fazla bilgi verebilirmisin teşekkürler

SEYHANBAS 17-10-2007 10:22 PM

merhaba... eft benim de çok ilgimi çekti. Bu sebeble uygulamalı eft eğitimi için bugün bu konuda uzman bir merkez ile görüştüm.. Min. 5 kişilik bir grup oluşturulması şartı ile kişi başı 170 ytl ye hemen bir sınıf açabilecekleri teyidini aldım...Eğitim 1 günlük...İstanbul da olan ve/veya İstanbul'a gelebilecek konu ile ilgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.

alalev61 18-10-2007 07:11 PM

bende düşünüyorum aslında eğitim verileceke yer bana uygun olursa .. bi türlü fırsat bulup gidemedim. coffe2

nrcnçkm 08-11-2007 07:54 PM

88a 88a 88a eft hakkında yaklaşık bir senedir bilgi sahibiyim 10-11 seans gördüğüm hipnozla tedavi panikatak için süresince eft de uygulandı ama maalesef halen tam anlamıyla iyileşemedim .şimdide kendim eft kitabını aldım ve bir ümitle uyguluyorum halen bir ilerleme yok bekliyorum umarım birgün bende sıkıntılardan kurtulanlar gibi sonuç alırım.

spawn 13-11-2007 12:45 AM

arkadaşlar bende alıcam bu kitabı sizin sayenizde daha önceden böyle bir mucize kitaptan haberim yoktu sizin yaşadığınız inanılmaz değişimleri görünce beynimde şimşekler çakmaya başladı benim hemen almam lazım kitabı blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM.