![]() |
Ynt: EFT HAKKINDA bende eğitiiminialmaya karar verdimde 300 -400 milyon sadece eğitim ücreti diyo bide bunun ulaşımı falan epey para valla..memura bi güzellik yapmazlarmı acaba cat3500 ..neyse karar verdim bende eğitimine gidecem zaten bir gün sürüyo araştırmaya devam edeyim ... |
Ynt: EFT HAKKINDA Alıntı:
|
Ynt: EFT HAKKINDA Sevgili 25 emel deep peat eğitimimi tamamladım.. ayrıca hedeflere ulaşmayı sağlayan precision eğitimi aldım bunların hepsi bir tam günde oldu 2.gün istanbulda gezdim,keyfini çıkardım meşhur eminönü balıkçısında balık ekmek yedim f678h şimdi memleketime geri döndüm.. öğrendiklerimi hergün 1 saat uygulamam gerekiyor ve sizlerle gelişmeleri paylaşacağım sağlıcakla |
Ynt: EFT HAKKINDA çoksevindim 1 günde ha onayi e iyimiş yahu sevincli bu arada istanbulu nasıl özlediğimi farkettim tütüyor buram buram lotide çay içmek akşam vakti,eminönünde...sarıyer... beşiktaş.... dolaşmak offff rt67 offff rt67 |
Ynt: EFT HAKKINDA Alıntı:
|
Ynt: EFT HAKKINDA şakası bi yana paylaşımlarını bekliyoruz hismiley |
Ynt: EFT HAKKINDA bende dünden beri turgay oğlumun ne muradı vardır acep diyordum..home stüdyo ha iyi..biz evrene bir dilek enerjisi gönderelim bakalım kabulmü .. keops tebrikler ve başarılar..paylaşımlarını bekliyoruz.. |
Ynt: EFT HAKKINDA İnşallah inşallah çok mesut olacam gerçekleşirse benim için büyük bir adım olacak gerçekten hayallerimin birinci basamağı djj sonrasından bahsetmem dudaklarınız uçuklar şaşkın |
Ynt: EFT HAKKINDA hayalleri gereçkleştirme sisteminde öğrendiğim ilk şey hedefini belirledikten sonra bir tarih koymak oldu ve precision eğtiminde hedefle ilgili sürekli yazıyorsun,yazarken negatif düşünce ve duygular ortaya çıkarsa onlarıda temizleme işleminden geçiriyorsun taaki tam inanana kadar en son yüzde 25 inandığım hedefe çalışma bittiğinde 100de 100 inanıyordum ama bunun kalıcı olması için hergün çalışmaya da devam ediyorsun ve hedefin büyüklüğüne bağlı olarak yaklaşık 3 ayla 2 sene arasında belirlediğin hedefe kesin olarak ulaşıyorsun...kesin eylem adımlarınıda çıkarmak şart... bakalım çalışmalarıma daha başlamadım sizleri haber edeceğim turgaycığım senide büyük bi hedef koyduğun için tebrik ederim hayal abla paylaşıma devam edelim elbet.sende bir reiki enerjisi gönderiver baride istekerimize çabuk ulaşalım sevincli muhabbetle |
Ynt: EFT HAKKINDA o zaman hedefin büyüklüğüne göre oranlarsak benim arzum takriben 2 sene sonra falan gerçekleşir herhalde ::) iyi ya o zaman mezun da oluyom öğretmenliğe başladıktan sonra gerçekleşmesi da zor olacaktı onayi gerçi aile engeli var ama onuda aşacam inşallah normalde ben 5 sene vermiştim hedefimin gerçekleşmesine gerçi teknik meknik olmasada ben inanıyorum hedefimin gerçekleşeceğine kaderim gibi görüyorum çünkü er ya da geç ulaşacam hih33 ama bunu kısaltacak teknik varsa da fena olmazzzz yaniiii ice1 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 PM. |