![]() |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım...inşallah benimde hayatım sizlerin yardımıyla değişir.. |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Hoşgeldin Cankız, Mutlu paylaşımlarını bekleriz. Sevgiler. sapkal89 |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları çok teşekkür edrim...girlhaha |
merhabalar siteye bayıldım kişisel gelişim yazılarına bayıldım |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI s456merhaba çanakkale de bir etkinliğiniz olursa kaçırmam. NOT: merak ettim ne zaman rütbemde artış olacak. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI Bu size bağlı. Sevgiler superxy |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI Katılıyorum... |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI Elimden geldiğince foruma bişeyler katmaya çalışıyorum.Dahada yararlı olurum inşallah bu konuda size.Bende Katılıyorum. Kalın Sağlıcakla |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI Merhaba arkadaşlar, Bu ayın duyurusunda sonuçların 15'inde açıklanacağını belirtmiş Atakan bey. O nedenle değerlendirmemiz o zamana kadar ki paylaşımlar ağırlıklı tutularak yapıldı. Bu değerlendirmeye göre kazanan arkadaşlarımız: >pckopat<, Ezeli_Nur ve Kumsal1980 Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Paylaşımlarının devamını diliyorum. Konuyla ilgili olarak benimle iletişime geçerseniz sevinirim. Bu ayın kazananlarının Temmuz ayı içinde değerlendirmeye alınmayacağını da hatırlatayım. Ek olarak, bu ay 15'inden sonra ağırlıklı olarak paylaşım yapan arkadaşlarımız için şunu söyleyeyim. Paylaşımlarınız Temmuz ayı içinde değerlendirmeye alınacaktır. Kimsenin emeklerini yok saymayacağız. Size ve diğer katılımcı arkadaşlarımıza da teşekkürler. Paylaşımlarınızın devamını dileriz. Sevgilerimle. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:01 AM. |