![]() |
FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI Sitemizi ziyaret eden kullanıcı sayısı oldukça yüksek.Şu an hitlerimiz günlük 17.000 lere yakın. Bununla birlikte aktif olan katılmcıların sayısı az...Hitlerimiz çok yüksek olmasına rağmen paylaşım az.Sitemize üyelik mecburi değil.Tüm konular açık bu nedenle sadece ziyaretçi olarak takip eden hiç bir katılımda bulunmayan çok kişi var. Forumumuzu daha aktif hale getirmek için çeşitli aktiviteler düzenleme planımız var. Haziran Ayı Seçimleri Sonuçları Haziran Ayının 15'inde açıklanacaktır. Değerlendirme Kriterleri... *Üyelerin forumda aktiflikleri ve paylaşmış olduğu konular *Burada amaç kopyala yapıştır şeklinde ard arda çok sayıda konu paylaşmak değildir.Gerçekten forumda paylaşmaya değer gördüğünüz makaleleri özellikle kişisel gelişimle ilgili olanları paylaşınız. *Mutlaka paylaştığınız konu ile ilgil olarak başına kendi düşüncenizi yorumunuzu yazınız. *Foruma gelen yeni üyelerin soruları genelde benzer olmaktadır.Bu konularda yanıt yazmak da ayrıca değerlendirilecektir. *Paylaştığınız konuyu resimlerle yada video ile süslemek ve daha okunulur hale getirmeniz de ayrıca değerlendirilir. *Başka bir yerden paylaşım yapmak yerine kendi kendinize bir konuyu tartışmaya açmanız aklınıza gelen bir konuyu yazmanızda önemlidir. Bu kriterler ışığında yapılan değerlendirme sonucunda yapılacak seçimlerle 3 kişiye Hayatım Değişti Telkin CD www.telkincd.com dan istediği herhangi 1 cd ismine özel olarak hazırlanıp gönderilecektir. Ayrıca paylaşımlarını beğendiğimiz üyelerimizden bazılarını ileride sitemizde moderatorlük için değerlendirebiliriz. Haziran aylarında yeni mod alımlarımız olacak ayrıca yönetim kadromuzda bazı değişiklikler yapacağız. Şimdiden tüm katılımcılara yapacakları paylaşımlar için teşekkür ediyorum. Bu konu altından katılımcılar katılmak istediklerini belirtebilirler.Konu altına katiliyorum yazmanız yeterlidir. Umuyorum ki bu paylaşımlar ile forumumuz çok daha aktif ve keyifli olacaktır.12389 |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları merhabalrr atakan bey (umarım ismi yanlış hatırlamıyorumdur ttli3) şimdi hani '' *Burada amaç kopyala yapıştır şeklinde ard arda çok sayıda konu paylaşmak değildir.Gerçekten forumda paylaşmaya değer gördüğünüz makaleleri özellikle kişisel gelişimle ilgili olanları paylaşınız.'' demişsiniz ya kişisel gelişim dışında çok alakasız konular açan biri olaraktan şunu sölemek istiyorumsevinclişimdi googledan insanlar ilgi çekiçi şeyler araştırırlar ya , genelde açtığım konular da , mesela deniz altından geçen köprü vs...:D google yazınca bu sitenin çıkmasını sağlar die düşünmüştüm :D yani bir nevi reklam amaçlısevinclisevinclihani insanlar hiç beklemedikleri bir şekilde belki bu paylaşımlar sayesinde siteyle tanışırlırlar diyesevinclisevincli...ama bundan sonra bende kişisel gelişimle ilgili şeyler paylaşmaya ve kopyala yapıştır yapmamaya çalışırım956kama bölede benden pek malzeme çıkmaz ki daha yolun başındayım hayat yolunun sevinclisevincli ondan kopyala yapıştır yaptığım konulara yorum yapmaya çalışırımderty |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Tabii ki alıntı paylaşımlar yapilacak.Ancak başına en azından neden o konuyu paylaştiğinizi neden ilginizi çektiğini yazabilirsiniz.Böylece google da daha fazla çıkar. Google başka sitelerde paylaşılmış konuları listelemiyor.Ancak eğer sizin başında yorumunuz varsa bu konuyu orjinal olarak ekleyip arşivine aliyor. Kişisel gelişim,meditasyon,çekim yasası,çeşitli ilgi çekici makaleler,videolar paylaşabilirsiniz.actionsmile |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Ben katılıyorum tabikii |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Bende katılıyorum BaCaKsıZ sız olurmu hiç :))) |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Alıntı:
|
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları kahvesmileyrahatlamak için dinnlemek istiyorum ama bir türlü başaramadım |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları bende katılıyorummhttp://images.bigoo.ws/content/glitt...artoon_105.gif |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları korkulardan arınmak,kendimi daha sevecen hissetmek,daha dik durmak,ailemde sözü dinlenir olmak,kendimle daha barışık olamak istiyorum,bu nedenle sitenize üye olarak destek almak istiyorum,en derin saygılarımla...leyla |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Yok mu başka katılan.Bu kadar mı :) |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları katılıyorum |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Merhaba, Benim de HayatımDeğişebilecek mi ? Deneyeceğim |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Deneyeceğiz... |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları hep birlikte deniyoruz zaten.. katılıyorum bende..y789 |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Arkadaşlar,son dönemde çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz..Forumumuzda bir hareketlilik var..Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Gündüz yoğun bir iş koşuşturmam olduğu için nete girme şansım pek yok..Ancak gece geç saatlerde mümkün oluyor..Pek paylaşım da yapamıyorum bu aralar..Bu yüzden moderatörlükten çekiliyorum..Daha müsait arkadaşlar bu görevi alabilirler. Herşey forumun hayrına olsun.. Yeni görev verilecek arkadaşları şimdiden kutluyorum...actionsmile |
|
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları bende varıms456 bende katılıyorumcilgin897 |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Yeni Bir Hayat'cım, canım arkadaşım hiç olur mu öyle şey. Hepimiz zaman zaman yoğun oluyoruz, hatta bazen tembellik yapmak istiyoruz (özellikle ben :), ya da sadece okumak ve değerlendirmek istiyoruz paylaşım yapmadan. Güzel ve faydalı bilgiler olduğuna inandığımız zaman da bunları burada ailemizle paylaşıyoruz. Ben kesinlikle senin fikrine saygı duyuyorum. Ama burada ama özel hayatında verdiğin her kararın destekçisi olduğumu bilmeni istiyorum. Ancak bu verdiğin karar ne yazık ki tek başına alınacak bir karar değil :) Hepimiz seni burada görmekten, varlığını hissetmekten gördüğün gibi çok mutluyuz. Özellikle görev arkadaşım olarak en büyük mutluluk bana ait. Bugünlerde paylaşım yapamıyor olman geçmişte bize kazandırdıklarını egale etmiyor görüyorsun ki. Burada 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor, çünkü yanlış olan bir şey yok. bu sadece bir dönemdir hayatında ve her ne yaşıyorsan kolaylıkla yaşamanı ve huzur içinde olmanı diliyorum kendi adıma. Lütfen bu konu hakkında son fikrini belirtmeden önce yapılan yorumları dikkate al :) Seni çook seviyorum ve hep bizimle omuz omuza olmanı diliyorum. |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Değerli moderatörümüz seni seviyoruz, umarız ayrılmazsınız. Ama nihayetinde karar vermiş olabilirsinizde. Saygı duyarız. Artık ben de yoğun iş temposuna gireceğimden dolayı forumdan çekiliyorum, moderatör değildim ama foruma katkıda bulunmaya çalıştım sonuçta, kabul ettiyseniz girlhaha Yeni mod olacak arkadaşlarımı şimdiden en içten dileklerimle kutlarım. Sağlık, esenlik, mutlulukların daim olmasını diliyorum.actionsmile |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları merhaba,bende geldim buradayım,bakalım neler değişişicek hayatımızda:)) |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları kendime eşime ve oğluma daha güzel bir gelecek maddi imkansızlıkatan kurtulup hem kültürel hemde maddi rahatlık istiyorum. kendi işimi kurup insanlarla iletişimimi artırarak çevremi de genişletmek istiyorum. |
|
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları normal bi hayatim var ve hersey gayet monoton devam ediyor.is guc cocuklar esim.devamli ugras icindeyim.sanki nefes almama izin verilmeyen biri gibiyim.su sira kendimi ustune agirlik yuklenmis ve bunu tasimak zorunda gibihissediyorum.icimden hep ciglik atmak geliyor.uykumdan bile uyaniyorum.kendimi susturmaya calisiyorum.hic iyi degilim.nolur biri bana yardim etsin. |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları yeni üye olarak ben de katılıyorum :) |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları arkadaşlar merhaba siteye yeni katıldım mp3 leri indirmek iztiyorum fakat indiremiyorum bu okuda bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkrüler |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları tabiki büyük bir zevkle bende katılıyorum...956k |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Katılıyorum:) hpm2 |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Bu konuya katilanlar ile ilgili değerlendirme devam ediyor.Bir kaç güne sonucu bildirip bir sonra ki ay için yeni bir konu acilacaktir. |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Bende katılıyorum . |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Merhaba arkadaşlar, Herkese başarılar diliyorum öncelikle. girlhaha Ay sonunda sonuçları duyuracağız. Ancak, katılımı az buldum. Tüm üyelerin istatistiklerini tek tek incelemek zor olacağı için konu içinde katıldığınızı belirtirseniz değerlendirmeye alınacaksınız. Sevgiler. sapkal89 |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları slm arkadaşlar.aranıza yeni katıldım...inşallah benimde hayatım sizlerin yardımıyla değişir.. |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Hoşgeldin Cankız, Mutlu paylaşımlarını bekleriz. Sevgiler. sapkal89 |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları çok teşekkür edrim...girlhaha |
merhabalar siteye bayıldım kişisel gelişim yazılarına bayıldım |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI s456merhaba çanakkale de bir etkinliğiniz olursa kaçırmam. NOT: merak ettim ne zaman rütbemde artış olacak. |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI Bu size bağlı. Sevgiler superxy |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI Katılıyorum... |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI Elimden geldiğince foruma bişeyler katmaya çalışıyorum.Dahada yararlı olurum inşallah bu konuda size.Bende Katılıyorum. Kalın Sağlıcakla |
Cevap: FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI Merhaba arkadaşlar, Bu ayın duyurusunda sonuçların 15'inde açıklanacağını belirtmiş Atakan bey. O nedenle değerlendirmemiz o zamana kadar ki paylaşımlar ağırlıklı tutularak yapıldı. Bu değerlendirmeye göre kazanan arkadaşlarımız: >pckopat<, Ezeli_Nur ve Kumsal1980 Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Paylaşımlarının devamını diliyorum. Konuyla ilgili olarak benimle iletişime geçerseniz sevinirim. Bu ayın kazananlarının Temmuz ayı içinde değerlendirmeye alınmayacağını da hatırlatayım. Ek olarak, bu ay 15'inden sonra ağırlıklı olarak paylaşım yapan arkadaşlarımız için şunu söyleyeyim. Paylaşımlarınız Temmuz ayı içinde değerlendirmeye alınacaktır. Kimsenin emeklerini yok saymayacağız. Size ve diğer katılımcı arkadaşlarımıza da teşekkürler. Paylaşımlarınızın devamını dileriz. Sevgilerimle. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM. |