![]() |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları kendime eşime ve oğluma daha güzel bir gelecek maddi imkansızlıkatan kurtulup hem kültürel hemde maddi rahatlık istiyorum. kendi işimi kurup insanlarla iletişimimi artırarak çevremi de genişletmek istiyorum. |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Alıntı:
|
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları normal bi hayatim var ve hersey gayet monoton devam ediyor.is guc cocuklar esim.devamli ugras icindeyim.sanki nefes almama izin verilmeyen biri gibiyim.su sira kendimi ustune agirlik yuklenmis ve bunu tasimak zorunda gibihissediyorum.icimden hep ciglik atmak geliyor.uykumdan bile uyaniyorum.kendimi susturmaya calisiyorum.hic iyi degilim.nolur biri bana yardim etsin. |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları yeni üye olarak ben de katılıyorum :) |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları arkadaşlar merhaba siteye yeni katıldım mp3 leri indirmek iztiyorum fakat indiremiyorum bu okuda bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkrüler |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları tabiki büyük bir zevkle bende katılıyorum...956k |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Katılıyorum:) hpm2 |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Bu konuya katilanlar ile ilgili değerlendirme devam ediyor.Bir kaç güne sonucu bildirip bir sonra ki ay için yeni bir konu acilacaktir. |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Bende katılıyorum . |
Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları Merhaba arkadaşlar, Herkese başarılar diliyorum öncelikle. girlhaha Ay sonunda sonuçları duyuracağız. Ancak, katılımı az buldum. Tüm üyelerin istatistiklerini tek tek incelemek zor olacağı için konu içinde katıldığınızı belirtirseniz değerlendirmeye alınacaksınız. Sevgiler. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 AM. |