Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   FORUM AKTİVİTELERİ HAZİRAN AYI BAŞVURULARI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/612760-forum-aktiviteleri-haziran-ayi-basvurulari.html)

DeLiTaY21 28-05-2010 11:54 PM

Cevap: Forum Aktiviteleri Haziran Ayı Başvuruları

katılıyorum

inanhuseyin 31-05-2010 09:09 PM

Merhaba,

Benim de HayatımDeğişebilecek mi ?

Deneyeceğim

vitamin61 31-05-2010 09:12 PM

Deneyeceğiz...

doris 31-05-2010 09:15 PM

hep birlikte deniyoruz zaten.. katılıyorum bende..y789

yeni bir hayat 07-06-2010 02:00 AM

Arkadaşlar,son dönemde çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz..Forumumuzda bir hareketlilik var..Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Gündüz yoğun bir iş koşuşturmam olduğu için nete girme şansım pek yok..Ancak gece geç saatlerde mümkün oluyor..Pek paylaşım da yapamıyorum bu aralar..Bu yüzden moderatörlükten çekiliyorum..Daha müsait arkadaşlar bu görevi alabilirler.
Herşey forumun hayrına olsun..
Yeni görev verilecek arkadaşları şimdiden kutluyorum...actionsmile

Elektra 07-06-2010 11:59 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750469)
Arkadaşlar,son dönemde çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz..Forumumuzda bir hareketlilik var..Paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Gündüz yoğun bir iş koşuşturmam olduğu için nete girme şansım pek yok..Ancak gece geç saatlerde mümkün oluyor..Pek paylaşım da yapamıyorum bu aralar..Bu yüzden moderatörlükten çekiliyorum..Daha müsait arkadaşlar bu görevi alabilirler.
Herşey forumun hayrına olsun..
Yeni görev verilecek arkadaşları şimdiden kutluyorum...actionsmile

Olur mu öyle şey Gülşen Abla'm. Moderatörlük demek yalnızca paylaşım yapmak demek midir? Ben yaptığım gözlemlerle moderatörlüğü kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. Çünkü herkesin problemine hemen koşuyor, insanların sorunlarına çözüm üretiyorsun, en sıcak ve içten tavırlarınla sitedekilerle ilgileniyor onlara yol gösteriyorsun. Bu siteye ilk üye olduğumda mizahtan paylaşıma başlamıştım, paylaşılan konuları kaldıran Atakan abim benimde bir konumu kaldırdığını söylemişti, ilk muhattabım o olmuştu, sonra sen profilime geldin ve kırk yıllık sıcak bir dost edasıyla bana hoşgeldin dedin. Sana kanım o kadar ısındı ki. Sıcak kalpli, duyarlı harika bir insansın sen, üstelik çok doğalsın sana bunları daha evvelde söyledim. Moderatörlüğün vermiş olduğu hiç bir yetkiyi kullanmıyorsun, en basitinden sitede online görünerek sana ulaşabilmemize imkan sağlıyorsun,sitede yetki kullanmayan, doğal tek kişi sensin, bunun için tekrar teşekkür ediyorum. Bir problemim olduğunda ilk sana geliyorum ve hemen de yardım ediyorsun. Sen kısaca harika bir insansın ve bu sitede daima yardımcımız olmak için moderatör olarak kalmalısın. Bende Atakan abiye moderatör olmak istediğimi söyledim ama moderatör olmak için, mevcut moderatörlerin çekilmesi gerekiyorsa asla istemiyorum. Senden daha iyi bir moderatör olamayacağımdan eminim çünkü. Yine böyle kalmanı istiyor, biricik Gülşen ablama sevgilerimi sunuyorum. Çok değerli ve mükemmel bir insan olduğunu unutma. Benim için tek ve özelsin. Sevgilerimle...kiss3

gnr 07-06-2010 12:28 PM

bende varıms456
bende katılıyorumcilgin897

Belgin ∞ 07-06-2010 02:28 PM

Yeni Bir Hayat'cım, canım arkadaşım hiç olur mu öyle şey.

Hepimiz zaman zaman yoğun oluyoruz, hatta bazen tembellik yapmak istiyoruz (özellikle ben :), ya da sadece okumak ve değerlendirmek istiyoruz paylaşım yapmadan. Güzel ve faydalı bilgiler olduğuna inandığımız zaman da bunları burada ailemizle paylaşıyoruz.

Ben kesinlikle senin fikrine saygı duyuyorum. Ama burada ama özel hayatında verdiğin her kararın destekçisi olduğumu bilmeni istiyorum. Ancak bu verdiğin karar ne yazık ki tek başına alınacak bir karar değil :) Hepimiz seni burada görmekten, varlığını hissetmekten gördüğün gibi çok mutluyuz. Özellikle görev arkadaşım olarak en büyük mutluluk bana ait.

Bugünlerde paylaşım yapamıyor olman geçmişte bize kazandırdıklarını egale etmiyor görüyorsun ki. Burada 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor, çünkü yanlış olan bir şey yok. bu sadece bir dönemdir hayatında ve her ne yaşıyorsan kolaylıkla yaşamanı ve huzur içinde olmanı diliyorum kendi adıma.

Lütfen bu konu hakkında son fikrini belirtmeden önce yapılan yorumları dikkate al :)

Seni çook seviyorum ve hep bizimle omuz omuza olmanı diliyorum.

kinetix 07-06-2010 04:50 PM

Değerli moderatörümüz seni seviyoruz, umarız ayrılmazsınız. Ama nihayetinde karar vermiş olabilirsinizde. Saygı duyarız. Artık ben de yoğun iş temposuna gireceğimden dolayı forumdan çekiliyorum, moderatör değildim ama foruma katkıda bulunmaya çalıştım sonuçta, kabul ettiyseniz girlhaha Yeni mod olacak arkadaşlarımı şimdiden en içten dileklerimle kutlarım.

Sağlık, esenlik, mutlulukların daim olmasını diliyorum.
actionsmile

ddkd12 08-06-2010 12:45 AM

merhaba,bende geldim buradayım,bakalım neler değişişicek hayatımızda:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 PM.