![]() |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında arkadaşlar bu oyunların bilimsel bir yolu varmı bilmiyorum ama bi işler olduğu kesin... Ama ben sayısal lotoya falan pek güvenmiyorum benim için en mantıklısı on numara geliyor, çünkü en azından yorum yapabiliyorum en azından tahminlerim oluyorum ve en azından verdiğim parayı karşılıyor.. Ne dersiniz haksız mıyım? Ama bildiğiniz, inandığınız bir yöntem varsa sonuna kadar desteklerim arkadaşlar, denemeye değer derim : ))) |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Sayısal Loto telkin grubu diye bir şey grup varsa, hemmen dahil olmak istiyorum. Beni de alın, beni de, beni de.... hehe |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Belirtilen linki tıkladığımda hata veriyor... |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında bu günlerde işlerim az yine başladım sayısal loto yu formüle dökmeye8977 eski çalışmalarımı çıkardım başladım kafa yormaya aynı 24 rakam ve ilk 3 haftadan sonra 4-5-6 bulma var gelecek 17 hafta içerisinde ne yaptıysam düşüremedim 260024 rakamı ah diyorum ah 10 yıl önce eşime verdiğim rakamları adam gibi oynasaydı çıkmıştı o ne yaptı 2 kolon oynamış gelmiş 12 rakamı ayarlayıp oynayacaktı sonuç ne oldu 3 yukarda 3 aşağıda ki kolonda çıktı zaten bıraktım ondan sonra ii bir şoktuooo67 benim için gerçi cancazım bişey diyemediydi gördüğünede aman bir de dedim ne bu kafayımı yicen kızım boşver ne formülü buldun 12 rakamı ne oldu dedim bırakmıştım şimdi 24 rakamı indirgesem bile 12 ye 6 haftaya bir çıkma ihtimali var zaten 24 rakamda en az 5 tutuyor tabi 7 hafta boyuncada o 24 rakamı oynamam gerek o da baya masraf şimdilerde işlerimin azlığı beni yine loto ya yöneltti ha bire uğraşıyorum idea3 böyle çalışmaları olan arkadaşlarımız varmı yani rüyada rakam görme falan değil bu konuda hislerle hareket değil bir çalışması olan arkadaşlarımız varm ı varsa paylaşımlar yaparlarsa sevinirim sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında telkin grubuna bende katılmak isterim ama konu uzun zamandır aktif değil?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM. |