![]() |
Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Dünyada özellikle şans oyunları ile ilgili telkinler yapılmaktadır.Hatta bu tür telkinler ile ilgili yorumlarda bulunmaktadır.Dinleyenler ne kadar kazandıklarını belirtmekteler. Öncelikle hayatımdeğişti sitesi olarak kumar'a karşı olduğumuzu belirttik. Ancak şans oyunlarının belli bir ölçüde eğlence amaçlı oynanması limit aşılmadığı ve kişi kendini bildiği sürece kabul edilebilir. Kendi hayatımda çok fazla şans oyunu oynadğımı söyleyemem.Hatta sayısal oynamışlığım senede 1 kereyi bile geçmez. Bununla birlikte 1995 yılında daha önce sitede anlattığım üzere kazı kazan'da ikinci büyük ikramiyeyi kazanmıştım.Nasıl kazandığımın hikayesi bu konuda anlatıldı.Özellikle farkında olmadan yapmış olduğum serbest bırakmanın etkili olduğunu düşünüyorum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-ne-kazan.html Şans oyunları söz konusu olduğunda matematiksel görüş bir kişinin büyük ikramiye kazanma şansının 0 olduğu yönündedir. 500.000 de 1 hatta 1.000.000 da 1 gibi ihtimaller matematik'de ihmal edilir. Oysa şans diye bir şeyin olduğu gerçektir.Aynı kişiye birden fazla kere büyük ikramiyelerin çıkması söz konusu olmaktadır.. Telkin olarak şans oyunları telkinleri ile ilgili bir çok metin elimizde bulunmaktadır. Bu metin sayısal loto telkini olarak hazırlanacaktır.Metin içeriğinde sizi sayısalın çekildiği güne gitmenizi televizyonu izlemenizi ve çıkan rakamları kayıt etmenizi telkin eder. 1-Bu telkini neden sadece kendime hazırlamıyorum Bu tür telkinlerde etki aynı zamanda kişinin yeteneği ile ilgildiri.Durugörü daha fazla olan kişiler bu telkinden daha fazla verim alabilirler bu nedenle grup çalışması yapacağız. Grup çalışmasına katılan kişiler telkini uyurken dinleyecekler ve gördükleri numaraları uyanır uyanmaz kaydedecekler... Elbette bu çalışma sonucunda loto kesinlikle kazanılır diye bir şey yok. En azından denemiş olacağız... Eğlenceli olacağı kesin bakalım neler olacak... s456 Bu hazırlayacağımız gruba sınırlı sayıda kişi kabul edilecektir...Daha çok sitemizde aktif paylaşımda bulunan belli başlı üyelerimiz bu grupta yer alacak. Telkin hazır olduğunda gruba üye davet etmeye başlayacağım. Telkin içeriğimizin sonundan bir kaç cümle... Programı sunan kişiye bak - söylenen tüm kelime ve müzikleri dinle - zaman ilerliyor - şimdi çekiliş zamanı ve çekiliş toplarının döndüğünü görebiliyorsun ve toplar rastgele seçilirken üzerlerindeki numaraları görüyorsun - ya da onları gerçekten göremiyorsan - öyleyse numaralar zihninde belirecek. And the first ball is here - what is the number? Ve işte ilk top - numarası ne? (Wait for response) - good that's the first number - now the second ball - what is the number? (Yanıtı bekle) - güzel, bu ilk numara - şimdi işte ikinci top - numarası ne? (Make a note of each number and repeat the above until all the balls and numbers have appeared). (Herbir numarayı not et ve tüm toplar ve numaralar belirene kadar yukarıdakileri tekrar et). |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında çok ilginç ve harika bir fikir şans oyunları ile hiç aram yoktur ama şans oyunları ile ilgili telkin olması gerçekten çok ilginç. |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında şu ana kadar hiç sayısal loto oynamadım,belki bu tarz şeyler ilgimi çekmediği için.. Fakat bu grupta yer almak istiyorum.. |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Burada her türlü düşünce özgürce belli bir uslup dairesinde söylenebilir zannından hareketle sayısal loto ve sayısal loto telkini hakkında birşeyler söylemek istiyorum.. Öncelikle atakan abi emeklerinize saygı gösteriyorum. Gerçekten de yaptığınız telkinleri böyle bir platformda ücretsiz sunmanız takdire şayan bir durum! Çok hayırlı ve güzel bir iş yapıyorsunuz. Size bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayısal loto meselesine gelirsek, ben hayatımda hiç sayısal loto oynamadım. Oynamamamın sebebi bu tür talih oyunlarında "emek-ter" olmadan kazancın gelmesi.. Bu tip (kolay yoldan kazanılan) talih oyunlarından kazanılan paraların hayır getirmeyeceğini, sonucunun hüsran olacağını düşünüyorum. Milli piyango ve buna benzer talih oyunu oynayıp büyük ikramiye kazanan bir kişinin örneğini vermek istiyorum “70 milyonun âhı var” Evli ve 3 çocuk babası olan Nusrettin Çınar’a da Turhal’da Milli Piyango’dan 6 milyar lira çıktı. Önce yurt dışına giden Çınar, otobüs alarak Turhal’a şehirlerarası otobüs şirketi kurdu. İşleri iyi gitmeyen Çınar, 1995 yılında iflas etti. Çınar yaşadığı olayları şöyle anlatıyor: “Sefa kısa sürdü. 70 milyon kişinin verdiği biletlerden bir iki kişi yararlanırsa böyle olur. Hepsinin âhı var üstünde, hayrı olmaz. Sonradan araştırdım, kimseye hayır getirmemiş.” Şimdi işsiz olan ve emekliliğinin planlarını yapan Çınar, artık Milli Piyango bileti satın almıyor. Bunun gibi sayısız örnekler var.. Bir örnekte eskiden verelim: Cahiliye devrinde müşrik Arapların da bu günkü piyangoya benzeyen bir kumarları vardı ki bununla övünç duyarlardı. Mesela: Bir deve keser, 28 hisseye ayırırlardı. İştirakçiler devenin parasını verir ve aralarında çekiliş yapıldı. On tane okları vardı. Bunlardan üçü boş, yedisi dolu idi. Bu oklar bir torbaya doldurulur ve güvenilir bir kişi her iştirakçi namına bir kura çeker, boş çıkanlar hisse alamaz, dolu çıkanlar da hisselerini fakirlere verirlerdi. Dinimiz bunu kumar sayarak yasaklamıştır. Ha şu da vardır. Herkes istediğini davranışı sergilemekte serbesttir. Allah insanlara iradey-i cüziye vermiştir. İstediğini tercih etme hakkı. Hatta bu hakkı öylesine sınırısz bi hale getirmiştir ki Allah, insana kendisini inkar etme hakkı bile tanımıştır. Ben sizleri sevdiğim için bu tür oyunların hayır getirmeyeceğini, bunlarla uğraşarak hayatımızı boş yere geçirmememiz gerektiğini düşünüyorum.. Hayır getirmez.. Acizane düşüncelerim bu.. Tabiki bu tip bir telkinin etki edip etmeyeceği de ayrı bir tartışma konusu Sevgi ve saygılarımla.. |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Evet bence de ilginç bir fikir bu konudaki telkin fikri. Bakalım ne sonuç verecek? |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında arada bir sayısal loto oynayan biri olarak ben de grupta yer almak isterim doğrusu y789 |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında eskiden piyango biletlerimiz vardı...rt67 arada piyango çekerdik tkl.puanlarımızla...bankamız,hayvanımız falan vardı...birden sayısal loto başlığını görünce şöyle bir eskiye gittim.... atakan bey bilmem bu size bir şeyler ifade ettimi..y789duyrulur efenim... şöyle forum içersine tekrar eski günledeki gibi değişiklikler katsakmı...utananadam sevgilerimle...actionsmile |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Burada asıl amacımız sayısal lotodan çok duru görümüzü geliştirmek.Bakalım telkinleri dinledikten sonra rakam görebilecek miyiz?Bu rakamlar ne kadar doğru olacak... Elbette görülen bu rakamlar ile sayısal oynamak yada oynamayıp bir köşeye yazıp çekiliş ile karşılaştırmak kişinin kendi tercihidir. |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Alıntı:
|
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında teşekkürler...bu arada sayısal loto grubuna bende katılmak istiyorum....super bu aralar duru görümü geliştirme ile ilgili kitaplar okuyordum...bu iyi bir çalışma olabilir benim için...neseli56 |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Ben de kabul edilirsem guruba çok sevinirim.. s456 |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında merhaba sevgili suzzy.. durugörüyle ilgili okuduğun kitaplar nelerdir biraz bahsedermisin.. benimde ilgimi çeken bir konu duru görü.. teşekkürler... |
4 anahtar mesela hem şifacılıkta hem de spritüel gelişmenizde oldukça etkili olabilicek bir kitap... spritüellik nedir ve nasıl kullanılır...sevgili müminin önerdiği harika bir kitap...kesinlikle tavsiye ederim.... ben size kitap bölümümüzün linkini vereyim orda bir çok kişisel ve ruhsal gelişimden örnekler bulabilirsiniz...sevgiler...actionsmile Kitaplar - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Evet benim de bu kısmı ilgimi çok çekti..Duru görüyü kendi kendimize bu şekilde geliştirebiliyormuyuz bunu analliz etmemiz lazım,çok guzel bir fikir Atakan bey,çok ilginc sevincli ve heyecan verici u859 |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında bende sayısal loto telkin grubuna katılmak istiyorummm |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Buraya yazmadan geçemeyeceğim. Yaklaşık 1 yıl önce maddi olarak çok bunaldığım bir dönemde - henüz rahatlamış değilim- çok alışkanlığım olmasa da şans oyunu oynamaya karar verdim. O dönemde Olasılıksız kitabını okumuş acaba istediğim sayıları çıkarabilir miyim diye deneme yapmak istedim. Çekilişten 1 saat kadar önce evin sessiz ve sakin bir yerinde oturdum, beynimin içinde seçtiğim rakamları (bir tam kupon oynamıştım ve içlerinden beni en çok çeken sırayı seçtim) döndürerek sanki onlar çıkmış gibi topları döndürdüm. Sonra ses oldu ve dikkatim dağıldı. O gece çekilişte seçtiğim rakamlardan 3'ü çıktı ve ben çok şaşırdım, tesadüf mü değil mi emin olamadım, sonra iki üç kez daha denedim olmayınca saçma sapan şeylerle uğraşıyorum diyerek konuyu kapattım. Şimdi burada yazılanları görünce aklıma geldi ve paylaşmak istedim. |
|
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Ben bir de şunu merak etmekteyim.. Duru görü zaten var mdır ve sadece ortaya mı çıkarılır yoksa sonradan edinebilinir mi? Özel çaba ve çalışma ile.. Benim sadece bu konulara ilgim ve inancım var.. Ve çok isterim duru görü yeteneğim olsun yada var ise ortaya çıkarmak.. Teşekkür ederim. |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında aslında bizler yani insan varlıklar sınırsız güçve yeteneğe sahibizdir... ve bu güç ve yetenekler bizde yani özümüzde var....bununla ilgili oldukça bilgi var nette araştırabilirsiniz...bizler 3. boyut varlıklarıyız... biliç düzeyimiz 3. boyutta...tabiki bir takım çalışmalarla bilincimizi bir üst seviyeye yükseltebiliriz... bu sabır ve özveri gerektiren çalışmalar sonucunda ortaya çıkar....bir önceki mesajımda önerdiğim kitaplarda bu konu hakkında detaylı bilgiler bulunmakta... bende meraklıyım bu konulara...ve henüz öğrenme aşamasındayım..sprütüel alem sınırsızdır... okadar çok çalışma var ki bu konuda...inanılmaz...ve ben bu konuda okuduğum her yazıda daha bir heyecanlanıyorum... umarım sizde bu konudaki merak ettiklerinizi forum içerisinde bulacaksınızdır...yinede bir kaç link vermek isterim size... sevgiler...actionsmile http://www.hayatimdegisti.com/forum/alternatif-kisisel-gelisim/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/gizemli-konular/ bu iki linkte aradığınız tüm konuları bulabilirsiniz... |
|
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE çok güzel ve çok ciddi bir çalışma olacaktı. Somut deliller elde edecek, kazanımlara sahip olacaktık. yaklaşık 3 aydır bu konu üzerine çalışıyorum bazı gelişmeler kaydettim ama henüz olmadı çalışma ne durumda vazmı geçtiniz |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Herkeste durugörü yeteneği vardır. Önemli olan bunu kontrol edebilmektir. Gözlerinizi kapadığınız zaman aniden zihninizde beliren resim, şekil yahut görüntüler ait olduğunuz kontrolsüz durugörünün izidir. Durugörüyü geliştirmek daha başka ve çok çeşitli yollar da vardır. İllaki sayısal loto üzerinden geliştirmeye gerek yoktur. Ki Türkiye de sırf bu amaçlı bazı gruplar vardır. Çoğunluğuda gizlidir. Çalışmaları genellikle internet üzerinden haberleşerek seçtikleri eşyanın niteliklerini bulumalarıyla yapılır. Örneğin soruyu yöneltecek kişi eline bir şey alır ve imajinize eder ve sorar bu nedir diye. cevaplayacak kişiler ise imajinize edilmiş eşyanın niteliklerini ortaya dökerler; kare, sarı renkli, yumuşak birşey şeklinde..........Mesela bu bir silgidir. Böyle bir grup böyle bir amacın haricinde bence şu şekilde yararlı olabilir; Bedelini ödeyeceksen. Evet Gerçekten bu parayla bencil isteklerin yoksa ,azami Ne kadar çok başkalarına yardım edebilirsen, bu parayı kendine değil toplum için işlersen bence bu şekilde çok daha yararlı olacağına inanıyorum. Onun haricinde böyle bir paranın kişi için faso fiso olmadaktan ileriye gideceğini sanmıyorum....................Bu durum ise çok daha fazla eksiklikeleri karşımıza çıkartıyor farklı yöntemleri denemenin daha olumlu olacağı kanaatine vardırtıyor........ |
|
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında merhabalar , şubat ayından bu yana tanışıyorum siteyle çok keyifli bir site. ilk gördüğümde keşke daha önce karşılaşsaymışız sizlerle diye geçirdim içimden.farkındalığım arttıkça doğru an kavramını yaşadığımı anladım.bir çok şeyle ilgili artık sürekli böyle şeyler hissediyorum.bu günde öyle oldu bazı sebeplerden dolayı sıkıntılarım var ve bu zinciri kır (bir yerde yanlış var),kırmazsan aynı döngüyü sürekli yaşayacaksın diyordum kendime çok değil 2-3 saat önce. uzun zamandır bilgisayar başında zaman geçiremiyordum (yorgunluktan uyuyakalıyordum) ama yaklaşık 14 saattir hem fiziksel hem beynen çalışıyorum ve yorgun değilim!!!!!!!!! çünkü paylaşımda bulunmam gerekiyormuş 4,5 ay sonra ! okuduğum,öğrendiğim,sorguladığım şeylerden sonra işte ben buna çoğunun dediği gibi tesadüf diyemiyorum artık sevgi ile kalın. (sayısal loto tekin gurubunda olmak isterim katkım olursa mutluluk duyarım ) |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Nasıl bir çalışma olacak. program hakkında bilgilendirirmisin. Ben iki yöntem denedim biri çıkmasını istediğim sayıları belirleyip konsantre olmak zaman tutmadı ama sayılar tuttu bide 3 banko belirledim tuttu ama gerisi yoktu. Grupta mutlka olmak istiyorum. |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Atakan bey benide bu guruba alırsanız sevinirim.... daha önce bu sitede okuduğum uygulamayı yapmıştım ertesi gün ve hiç bu zamana kadar çıkmamasına rağmen bana ,süper lotodan 4 rakamı tutturdum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-ve-oldu.html |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Tabii ki alırız.Zaten bu gruba sitede uzun zaman aktif olanlar ve bu gibi konularda sizin gibi deneyimleri olanları alacağız. |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında y789Sitenin yeni üyesiyim.Grubunuzu çok beğendim.Ben kova burcuyum 2009 kovaların yılı.Geçenlerde rüyamda 9 rakamını gördüm ama gerisini göremedim k8908Diğer 5 numarayı bekliyorum rüyalarıma 12389 |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında güzel bir uygulama umarım yaralı olur işalalh bende ilerde katılmak isterim |
Bir keresinde de banko sayılar gördüm ama malesef uyandığımda sayıların birkısmını hatırlayamadım. Bu guruba üye olanlar kimler? Ve özel bi çalışma yapılacak mı? Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler, |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Sayısal loto ile ilgili telkinimiz hazırlanmıştır.Bu telkini durugörü grubuna üye olarak indirebilir o grupta paylaşımlarınız yapabilirsiniz. Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Durugörü Tekniği ve Telkin ile Sayısal Grubu |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında merhaba bu gruba ve telkinlere nasıl ulaşabilirim |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında Yukarıda ki mesajımda grup linkini verdim.Gruba üye olunuz. Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Durugörü Tekniği ve Telkin ile Sayısal Grubu |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında isteyen herkes bu quruba üye olabiliyo mu? |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor bugün kayıt oldum |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında bir ara bende rüyamda sayıları görmüş ama uyandığımda hatırlayamamıştım.sadece bi kaçını hatırladım onlarda tutmuştu.ama diğerleri doğrumuydu bilmiyorum.daha sonradan yine görmeye çalıştım ama olmadı. |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında bende katılabilrmiyim? |
|
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında mümkünse bende katılmak isterim |
Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında verilen her türlü emek kutsaldır ama bana bu şans oyunları için telkin bilimsel olarak imkansız gibi geliyor, sermaye piyasaları için 1970 lerde hazırlanmış random walk teorisi vardır(Random walk hypothesis - Wikipedia, the free encyclopedia) bu teoriye göre borsalarda fiyatlar borsacıların düşündüğü gibi sistematik bir şekilde değil serbest tesadüfi hareketlerle olur, hayattada bu böyledir, milli piyangocuyu sokakta gördünüz, ve çektiğiniz piyangonun sayıları bellidir ama kazanacak sayılar daha sonra belli oluyor, burda çekim yasasının falan etkili olacağını sanmıyorum, kazı kazan gibi oyunlarda kazanacak kağıdın önceden belli olması sebebiyle 50-100 tane kağıdın içinden çekim yasası diyebiliriz, telepati diyebiliriz artık bir şekilde doğru kağıda yönlenebiliriz bu olabilir, bende şimdiye kadar hiç milli piyango sayısal hiç bir şey oynamadım, bilenler bilir izmir konak meydanında kazı kazancılar vardır, sadece 1 yada 2 kez kazı kazan oynadım ama nafile:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:40 PM. |