Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/372455-sayisal-loto-telkin-grubumuz-hakkinda.html)

hayatimdegisti 09-08-2009 01:47 AM

Cevap: Sayısal Loto Telkin Grubumuz Hakkında

Sayısal loto ile ilgili telkinimiz hazırlanmıştır.Bu telkini durugörü grubuna üye olarak indirebilir o grupta paylaşımlarınız yapabilirsiniz.

Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Durugörü Tekniği ve Telkin ile Sayısal Grubu

arda_büyüküstün 09-08-2009 03:37 AM

merhaba bu gruba ve telkinlere nasıl ulaşabilirim

hayatimdegisti 09-08-2009 03:39 AM

Yukarıda ki mesajımda grup linkini verdim.Gruba üye olunuz.
Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Durugörü Tekniği ve Telkin ile Sayısal Grubu

alara333 10-08-2009 11:35 AM

isteyen herkes bu quruba üye olabiliyo mu?

haylaz 10-08-2009 05:01 PM

bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor bugün kayıt oldum

gokcee 19-01-2010 02:39 PM

bir ara bende rüyamda sayıları görmüş ama uyandığımda hatırlayamamıştım.sadece bi kaçını hatırladım onlarda tutmuştu.ama diğerleri doğrumuydu bilmiyorum.daha sonradan yine görmeye çalıştım ama olmadı.

lupita 19-01-2010 05:16 PM

bende katılabilrmiyim?

scouter 02-08-2010 07:02 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470925)
Burada asıl amacımız sayısal lotodan çok duru görümüzü geliştirmek.Bakalım telkinleri dinledikten sonra rakam görebilecek miyiz?Bu rakamlar ne kadar doğru olacak...
Elbette görülen bu rakamlar ile sayısal oynamak yada oynamayıp bir köşeye yazıp çekiliş ile karşılaştırmak kişinin kendi tercihidir.

Bende duru görümü geliştimek istiyorum... Sayısal veya lotoyu zaman zaman gerektiği kadar oynayan biriyim. Ben de grubunuza katılmak istiyorum...O0

bozoerkan 09-08-2010 01:59 AM

mümkünse bende katılmak isterim

smyrna1 09-08-2010 10:06 AM

verilen her türlü emek kutsaldır ama bana bu şans oyunları için telkin bilimsel olarak imkansız gibi geliyor, sermaye piyasaları için 1970 lerde hazırlanmış random walk teorisi vardır(Random walk hypothesis - Wikipedia, the free encyclopedia) bu teoriye göre borsalarda fiyatlar borsacıların düşündüğü gibi sistematik bir şekilde değil serbest tesadüfi hareketlerle olur, hayattada bu böyledir, milli piyangocuyu sokakta gördünüz, ve çektiğiniz piyangonun sayıları bellidir ama kazanacak sayılar daha sonra belli oluyor, burda çekim yasasının falan etkili olacağını sanmıyorum, kazı kazan gibi oyunlarda kazanacak kağıdın önceden belli olması sebebiyle 50-100 tane kağıdın içinden çekim yasası diyebiliriz, telepati diyebiliriz artık bir şekilde doğru kağıda yönlenebiliriz bu olabilir, bende şimdiye kadar hiç milli piyango sayısal hiç bir şey oynamadım, bilenler bilir izmir konak meydanında kazı kazancılar vardır, sadece 1 yada 2 kez kazı kazan oynadım ama nafile:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM.