| ||||||||||
|
Kilo Verme ve Diyetler 3 Günde 3 Kilo Verin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 3 günde 3 kilo vermek için 21.000 Cal yağ yakmamız lazım 21.000 CAL yağ yakmak 3 günde imkansızdır. yani 3 gün hiç birşey yemeyip günde 4000 CAL antreman yapmak gerekir. bunu 1 saat yüksek tempo koşu 2 saat ağırlık çalışması ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diyetler telkin cd indir izle İstanbul Diyetler nerededir kimdir Diyetler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diyetler hipnoz Diyetler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diyetler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diyetler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Guest
| ![]() 3 günde 3 kilo vermek için 21.000 Cal yağ yakmamız lazım 21.000 CAL yağ yakmak 3 günde imkansızdır. yani 3 gün hiç birşey yemeyip günde 4000 CAL antreman yapmak gerekir. bunu 1 saat yüksek tempo koşu 2 saat ağırlık çalışması ile mümkün olur. ben body building yapıyorum. bu kaolriyi harcasam ayakta kalamam Şimdi biz günde ort 2500 - 3000 cal harcarız... 1000 Cal spor yaparsak bu 4000 olur hadi 1000 Cal yemek yedik günde max 3000 kal harcarsın 3. gün 1 kiloyu anca verirsin... diyet listesinde gözüme çarpan greyfurt suyu ve çay... Bunlar vucuttan su atmaya yardımcı besinler. 3 gün sonunda 3 kilo vermişinşz gibi gelebilir. ama bunun 2 litresi sudur ama bunları içmediğiniz anda o iki kilo yarım günde geri gelir. |
![]() |
Bookmarks |
| |
Kilo Verme ve Diyetler 3 Günde 3 Kilo Verin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 3 günde 3 kilo vermek için 21.000 Cal yağ yakmamız lazım 21.000 CAL yağ yakmak 3 günde imkansızdır. yani 3 gün hiç birşey yemeyip günde 4000 CAL antreman yapmak gerekir. bunu 1 saat yüksek tempo koşu 2 saat ağırlık çalışması ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diyetler telkin cd indir izle İstanbul Diyetler nerededir kimdir Diyetler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diyetler hipnoz Diyetler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diyetler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diyetler kuantum düşünce kitap haberi