![]() |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum şimdi değil de... doğumdan sonra ihtiyacım olacak sanırım benim de:) gerçi 6 aylık hamileliğe 4 kilonun az olduğunu söyledi doktor ama bebeğin kilosu iymiş önemli olan o değil mi?? şimdilik bu konuyla doğumdan sonra ilgileneceğim hem de çok yakındany789 |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum İmkansız aşk ters tepkide yapıyor benim gibilerde çünkü ben üzüldüğüm zaman yiyecek birşeyler ararım. |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum hep acılardan da besleneceğiz, hep acı şeyler mi bize bir şey yaptıracak, o zaman üzülmeyi bekleyeceğiz, duygularımızın karşılıksız kalmasını... benim teorim şu yanlış da olabilir, bir bina yapıyorsunuz, o binanın temelleri sağlam olmalı, olumsuz kaynaklardan beslenmemeli, merkezde sevgi olmalı... aşk acısı çekeceğine, hazyallerinde olana insanla birlikte, birbirinizi destekleyerek kilo vermek daha güzel olmaz mı, nasıl olsa herkesin bir kaç kilo fazlası vardır... sevgi, bağlılık, destekle, hayat tarzını değiştirerek yani sağlıklı beslenen insanlarla xdolu çevrede yaşayarak daha güzel olmaz mıydı? aşk acısı ayrıca psikiyatrida tedavilik bir durum, takıntılar artıyor, acaba şimdi beni arayacak mı, şimdi ne yapıyor diye düşüne düşüne bilinçaltını mahvediyoruz ve sonra da zayıf ama duygusuz, mutsuz oluyoruz. ben de kilolu bir insanım, zaman zaman zayıflamak istiyorum ama zayıfladığımda herşey çok mu güzel olacak, birdenb,re, sevilmenin veya güzel olmanın tek şartı zayıflık mıdır, olsa olsa sağlığın birinci şartıdır. hayatımda 34 beden olduğum zamanlarda hep 38 beden olmayı düşlemiştim... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Benim de kilo problemim var. 65 kiloydum. 1,5 ayda diyet yapmadan, sadece zayıfladığımı düşünerek 4 kilo verdim. Hala 9 kilo fazlam var. Bugün diyete başladım. İnşallah iyi gider. |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum inşallah canım...actionsmile |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Bütün diyet listelerinde et ve domates olmak zorunda mı? En sevmediğim iki besin kaynağı :( |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ama et yemezsen yeterince B grubu vitaminlerinden alamazsın ve benim gibi olarsın Allah muhafaza! dl78 yok ciddiyim, hafızan zayıf olur, depresyona yatkın olursun, halsiz, tembel teneke bişiy olursun valla... domatesin naptığını tam bilemiyorum ama bence cildi güzelleştiribilitesi mevcut...dl78 güzel arkideşim bence diyet yapmadan da zayıflarsın sen..bak kendin söyledin sadece düşünce gücüyle 4 kilo vermişsin..boşveeeerrr eziyet etme kendine şu 5 günlük dünyada! |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Alıntı:
Domateste yüksek oranda C vitamini var diye biliyorum. C vitamini de günlük alınması gerekenlerden ikincisi :) Zaten ikisi var bildiğim. Hmm ağzından bal damlıyooo :) Bırakayım mı diyeti yoksa? Yok ama yaa ayıp olur. Söz verdim ben. |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ama fıstığım, ekmek işlenirken birçok vitaminini, şeysini kaybediyor benim bildiğim..kalıyor sana kupkuru bi nişasta! e onu da vücuda almasan daha kardasın bence... benim suç kanalında cinayet filmisi başlıyor, gitmem lazım şimdi...ama bence bütüüüünnn diyetler insanı mutsuz etmek için yazıldı! yetersiz hissettirebilmek için... boşveeeerrr, bak B vitamini sarımsakta da var, söylemeyi unuttum, o da çok faydalı, yeminlen... et sevmiyorsan balık ye mutlaka! feci faydalı, hem kilo da aldırmaz galiba... amaaaannn sallaaaa, sen böyle de güzelsin... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Yaa öyle mi düşünüyorsun gerçekten? Haklısın aslında. Ne zaman diyet yapsam zombi gibi oluyorum zaten. Sarımsak çok güzel ama kokuyooo :( Balık mı? :S et, balık, tavuk, hindi... benim için hepsi aynı. Hepsi hayvan eti :S Tuhaf hissediyorum gördüğümde |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:01 PM. |