![]() |
76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ben 21 yaşında 3. sınıf psikoloji öğrencisiyim bende arkadaşlarımıza diyet pisikolojisini vermek ve yardımcı olmak istiyorum ben sadece sıcak su içerek zayıfladım yemek zamanı ve psikolojide çok önemli bende sizinleyim ben size sizde bana yardımcı olun idea3 |
Ben yardim isterim bu konuda, nasil verdin onca kiloyu çok merak ettim. Sevgimle kal |
süpeerr...tam da kilo vermeye beyinsel olarak kendimi hazırlamaya çalışıyrdum. b456 çünkü bu kez caymıycam...çok teşekkürler:) kiss3 |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ben de istiyorum hem de çookk:)) |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Sizlere şunu söylemek istiyorum..Bence en etkili diet imkansız aşk.... Ben bu sayede 3 haftada 8 kilo verdim ve 4 aydır da hiç kilo almıorum :D Nasıl yaparsınız bilmem artık ama gerçekten en etkilisi bu ;) Not: Dalga geçmiorum... Saygılar.. |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Alıntı:
Peki REYNAZ ek olarak neler yaptın zayıflamak için ? |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum valla bu imkansız aşk teorisine bende katılıyorum,erkek arkadaşımın beni yeterince sevmediğini düşünüp üzülüyorum ve daha az yiyorum hele üç gündür beni aramadı ya hep neden acaba diye düşünüyorum ve bende onu aramıyorum son üç ayda fazlalığım olan 5 kiloyu da onun sayesinde verdim ve geride almıyorum aslında gayette güzel oldum ama bu erkekleri anlamak mümkün değil ben onun yerinde olsam beni her saat arardım yahu! :)) |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum sevincli evet harika bir yol bulmuşsunuz yürekten kutluyorum sizi y789 imkansız aşk yaşayarak ya da sevilmediğinizi düşünerek zayıflayamayı başardığınız gibi iki adet nur topu gibi bilinçaltı inancınızıda kucaklamış bulunuyorsunuz.. imkanlı aşk yaşarsam ve çok sevilirsen sürekli sürekli şişmanlarım.. iç ses: allah ım su içsem yarıyorrr.. zayıfım güzelim harikayım niçin benimde tombalak arkadaşım gibi harika bir aşk hayatım yok.. iç ses: allah çirkin talihi versin.. kolay gelsin dünya güzelleri.. bunca bilginin ışığında hala bu tarz eylemlerinize devam ettiğiniz için, içinizdeki harikulade gücü keşfetmekte bu kadar zorlandığınız için gerçek anlamda kolay gelsin.. sevincli lütfen doğru beslenerek doğru düşünürek doğru eylemlerde bulunarak yapabileceklerinizin farkında olun.. kendinizi sevin sevin sevin.. blissy hareket edin edin edin.. 8977 sağlıklı beslenin.. 12389 asla diyet yapmayın... sevincli bol bol su için.. O0 telkinleri düzenli dinleyin.. duygusal açlığınızı yiyecekleriniz ile özdeşleştirmeyin.. sevgiler.. kiss3 |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum canım sana canı gönülden katılıyorum.uzun zamandan beri kilolalrımdan şikayetçiydim.tamamen düşüncelerimden yarattığımı anladım ve serbest bıraktım kendimi.her yemeğe başlarken duygusal açlığımı değilde bedenimin hücrelerimin beslendiğini düşündüm her su içtiğimde hücrelerimin arındığını temizlendiğini düşünmeye başladım ve halada böyle düşünüyorum.ve etkisi mükemmel son günlerde beni görenarkadaşlarım aaaa ne kadar kilo vermişsin diyetmi yapıyorsun diyerek sormaya başladılar.tamamen bilinç altı kalıplarıyle alakalı. sevgiler... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Shamanic Rep hakkim dolmus:) ama tum ruhumla replerim sana gelsin :D |
Bu arada ne demek istediğini anlamadım ne yani birine aşık olmamızı butür yargılar önlemeye mi çalışıp... Saygılar... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum evet aşk kilo kaybına neden oluyor. bunu bende yaşıyorum. yalnız istem dışı yani bende üzüntü çektim yalnız zayıflamak için değil. sorunlar yüzünden bu aşk veya değil sorunları düşüne düşüne girdaptan çıkamaz hale gelince zaten yeme isteği sıfırlanıyor hatta yaşama isteği ancak bu çözüm değil. hasta olduktan sonra zayıf olmanın hiçbir anlamı yok bence. teşekkürler...O0 |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Vermem gereken 15 kilo var ve hiç acelem yok.Özellikle telkinleri dinlemeye başladıktan sonra bedenimle kendimle daha barışık olmaya başladım.Sulanan bir çiçek gibi bedenim de bu düşüncelere olumlu tepkiler veriyor.Diyorum ki sadece sağlıklı beslenmeye,ıvır zıvır olan bariz olarak yararsız gıdaları tüketmemeye bir de ayağıma üşenmemeye gayret ederek hiç vermesem ayda 1 kilo veririm,1 yıl sonra hedefime ulaşmış olurum..10 yıldır kilolarından şikayetçi olup cerrahi operasyon dışında aklınıza gelicek her şeyi denemiş biri olarak söylüyorum bunları.Artık kafamı değiştirdim,soruna değil çözüme odaklanıyorum ve sonucun beni ne kadar mutlu edeceğini düşündükçe içimde güç buluyorum.(içim kıyılıp buzdolabını açıp seyretmeye başladığımda hadi bi bardak su içeyim diyorum mesela)Kendime bir hedef belirledim bu yazın sonunda 5 kilo vermiş olacağım ve gelicek yıl bu zamanlarda da hedeflediğim kiloya ulaşmış olacağım.Diyeceğim nasıl olucak bu nasıllll diye düşünüp kafayı yemek iştah açıyor :D Şaka yapmıyorum,severek yenilen şeylerden sonra duyulan vicdan azabı da cabası..Hayatımı zehir etmek için mi beslenmeme özen göstereceğim?Yoksa sağlıklı olmak için mi..Kendinizle konuşmanızı öneriyorum ben kendimden hep olumlu yanıtlar aldım.İkna olmuşum.Bu kez olucak :) |
serpil22 harikasın kandine gore cok güzel yöntemler bulmuşsun seni tebrik ederimalk78 |
Sevgiler.. |
|
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ben diyet yaparak 7 kilo verdim 3haftada sonra çok sıkı devam etmeme rağmen 3ay boyunca hiç kilo veremedim oysa gitmesi gereken 3-5 kilo daha vardı.sonra inançlarıma baktığımda anladımki kilo verme konusunda kendime koyduğum bazı engeller var.(3HAFTADA ÇOK HIZLI KİLO VERDİĞİM İÇİN VÜCUDUM KENDİNİ SIKMAYA BAŞLADI VE DENGELEMEY ÇALIŞIYOR DİYE SAÇMA SAPAN BİR İNANÇTI BU) sonra rejim yapmayı bıraktım eskiden kısa bir süre abarttığımda yani abur cubur yediğimde hemen 3-4 kilo alırdım çok kısa sürede ama 2aydır inanın canım ne isterse yiyorum çoğu zaman abartarak üstelik çikolata tatlı hiçbir kısıtlama yok ve hala kilo almadım eski inançlarım olsa 1 haftalık çikolata bana hemen kilo olarak dönerdi. şimdi yediğim ve içtiğim herşey beni daha sağlıklı ve formda kılıyor diyorum ağzıma attığım her lokmada bunu düşünüyorum su içerken moleküllerine beni daha sağlıklı yapması için emir veriyorum. aslında ben artık nerdeyse herşeyle konuşuyorum.:)yemek yerken daha sağlıklı yapması için yediklerimle, birine kızgın olduğum zaman onu affetmesi için kalbimle, dışarı çıktığımda ondan gelen enerjiyi ve sevgiyi almak için gördüğüm çiçeklerle....:) sonuçta biliyorumki herşey canlı ve herşeyde bir bilinç var. hiçbir nehir tersine akmıyorsa bu ondaki akla işarettir.her çiçek zamanında açıyorsa bu onun kodlarında mevcut bilgiyi işleyebilme zekasına işarettir...evrendeki tek canlı ben değilim sonuçta... ve kilo olayına yeniden dönecek olursak yediğim zaman kilo alıyorum inancımı yediğim herşey beni daha sağlıklı ve formda yapıyor inancıyla değiştirdim.kilo alma olayını engelledim ama hala 5 kilo fazlam var bu demek oluyorki değiştirmem gereken bazı inatçı inançlarım hala mevcut.o inançlarıda en yakın zamanda bulup tamir edicem. herkese iyi şanslar YİNE VE HERZAMAN SEVGİLER... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Sevgili shamanic harika teşhis yapmışsınız sonuna kadar sizinleyim En içten sevgilerimle |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum sevgili hiç yoktum seni tebrik ediyorum çok başarılı bir iş yapmışsın demekki sen bu işi çok güzel başardın mutluluklar seninle olsun evrendeki güzel şeyleri uzanıp rahatlıkla alabiliyorsun ne mutlu sana |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum diyet ve egzersizlerle 83,5 kilodan 66 kiloya düştüm, 3 aydır vucudumu dinlendirmek için ara vermiştim, bugün sevgili diyetime tekrar başladım |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum şimdi değil de... doğumdan sonra ihtiyacım olacak sanırım benim de:) gerçi 6 aylık hamileliğe 4 kilonun az olduğunu söyledi doktor ama bebeğin kilosu iymiş önemli olan o değil mi?? şimdilik bu konuyla doğumdan sonra ilgileneceğim hem de çok yakındany789 |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum İmkansız aşk ters tepkide yapıyor benim gibilerde çünkü ben üzüldüğüm zaman yiyecek birşeyler ararım. |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum hep acılardan da besleneceğiz, hep acı şeyler mi bize bir şey yaptıracak, o zaman üzülmeyi bekleyeceğiz, duygularımızın karşılıksız kalmasını... benim teorim şu yanlış da olabilir, bir bina yapıyorsunuz, o binanın temelleri sağlam olmalı, olumsuz kaynaklardan beslenmemeli, merkezde sevgi olmalı... aşk acısı çekeceğine, hazyallerinde olana insanla birlikte, birbirinizi destekleyerek kilo vermek daha güzel olmaz mı, nasıl olsa herkesin bir kaç kilo fazlası vardır... sevgi, bağlılık, destekle, hayat tarzını değiştirerek yani sağlıklı beslenen insanlarla xdolu çevrede yaşayarak daha güzel olmaz mıydı? aşk acısı ayrıca psikiyatrida tedavilik bir durum, takıntılar artıyor, acaba şimdi beni arayacak mı, şimdi ne yapıyor diye düşüne düşüne bilinçaltını mahvediyoruz ve sonra da zayıf ama duygusuz, mutsuz oluyoruz. ben de kilolu bir insanım, zaman zaman zayıflamak istiyorum ama zayıfladığımda herşey çok mu güzel olacak, birdenb,re, sevilmenin veya güzel olmanın tek şartı zayıflık mıdır, olsa olsa sağlığın birinci şartıdır. hayatımda 34 beden olduğum zamanlarda hep 38 beden olmayı düşlemiştim... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Benim de kilo problemim var. 65 kiloydum. 1,5 ayda diyet yapmadan, sadece zayıfladığımı düşünerek 4 kilo verdim. Hala 9 kilo fazlam var. Bugün diyete başladım. İnşallah iyi gider. |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum inşallah canım...actionsmile |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Bütün diyet listelerinde et ve domates olmak zorunda mı? En sevmediğim iki besin kaynağı :( |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ama et yemezsen yeterince B grubu vitaminlerinden alamazsın ve benim gibi olarsın Allah muhafaza! dl78 yok ciddiyim, hafızan zayıf olur, depresyona yatkın olursun, halsiz, tembel teneke bişiy olursun valla... domatesin naptığını tam bilemiyorum ama bence cildi güzelleştiribilitesi mevcut...dl78 güzel arkideşim bence diyet yapmadan da zayıflarsın sen..bak kendin söyledin sadece düşünce gücüyle 4 kilo vermişsin..boşveeeerrr eziyet etme kendine şu 5 günlük dünyada! |
Domateste yüksek oranda C vitamini var diye biliyorum. C vitamini de günlük alınması gerekenlerden ikincisi :) Zaten ikisi var bildiğim. Hmm ağzından bal damlıyooo :) Bırakayım mı diyeti yoksa? Yok ama yaa ayıp olur. Söz verdim ben. |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ama fıstığım, ekmek işlenirken birçok vitaminini, şeysini kaybediyor benim bildiğim..kalıyor sana kupkuru bi nişasta! e onu da vücuda almasan daha kardasın bence... benim suç kanalında cinayet filmisi başlıyor, gitmem lazım şimdi...ama bence bütüüüünnn diyetler insanı mutsuz etmek için yazıldı! yetersiz hissettirebilmek için... boşveeeerrr, bak B vitamini sarımsakta da var, söylemeyi unuttum, o da çok faydalı, yeminlen... et sevmiyorsan balık ye mutlaka! feci faydalı, hem kilo da aldırmaz galiba... amaaaannn sallaaaa, sen böyle de güzelsin... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Yaa öyle mi düşünüyorsun gerçekten? Haklısın aslında. Ne zaman diyet yapsam zombi gibi oluyorum zaten. Sarımsak çok güzel ama kokuyooo :( Balık mı? :S et, balık, tavuk, hindi... benim için hepsi aynı. Hepsi hayvan eti :S Tuhaf hissediyorum gördüğümde |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum tabi öyle ciğerim...madem et sevmiyorsun e boşver yeme o zaman...inan hayat mutsuz mutsuz ortalarda dolaşılacak kadar uzun değil...(ama köfte seviyorsan onu ye bari) bak bir de callanetics diye birşey var, gugıl amcana sor söylesin...çok faydalı olduğunu söylüyor deneyenler... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Evet et sevmiyorum ve yemek istemiyorum. sağlığımı bozuyor :( köfte de aynı şekilde... midemi çok ağrıtıyor. Calleneticsi biliyorum :) ben 9 yaşındayken annem öğretmeye başlamıştı. Muhteşem etkili bir şey. Ama bu aralar bir pasiflik var üzerimde :( Pilates yapıyordum onu da bıraktım. En kısa zamanda kendime gelmeliyim! |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum bişiy dikkatini çekti mi kardeş? senle benden başka renk kalmamış sitede...galiba çene gücümüzle pes ettirdik koca siteyi! helal olsun bize demi? ben daha yeni duydum callanetics şeysini...anneciğin ne kadar güzel bir anneymiş, daha sen küçücükken bir sürü şey öğretmeye başlamış...benim annem de iyidir ama bak, mesela taşla, bildiğin bilek kuvveti ve bir adet taşla kuş avlamayı öğretmiştir bana! iyi avcıymış annem genç kızken...o yüzden bana yemek yapmayı ya da dantel örmeyi öğretemedi işte! ama seferis kendisini, iyi bir annedir... sen diyet yapma, düşünce gücüyle zayıflıces biz görürsün... kahvesmiley |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Hahaha :) Çok güldürdün beni yaa. Çene gücü :D Çok tatlısın. Annelerin hepsi güzeldir di mi. Öğrettikleri, öğretmedikleri bunu hiç değiştirmezmiş. Ne güzel... Ben kuş avlamayı bilmiyorum. Annen çok tatlıymış ama... Ben diyeti bırakayım di mi? Ama verdiğim söz n'olucak? |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum uff zor bir karar! söz verince tutmak lazım tabi...napsak? hımmm, hani birşey vardır; bir gerçeği gizlemek için ille de yalan söylemen şart değildir, doğruyu söylememek de seçeneklerden biridir ve bu yalan söylemekle aynı şey değildir... tamam biraz karışık oldu ama sen anladın, gözünden belli... sözünün yerine başka bir anlaşma yap...mesela sözleştiğiniz konuyu saptır, artık diyet yapmak konusunda değil de başka yan bir konuda söz vermiş olursun...diyelim kiiiii, diyet yerine yediklerinin saatine dikkat etme konusunda söz vermiş ol...yani akşam 18:00 den sonra yeme mesela...sonuçta zayıflamayacak mısın? hüff feci güzel anlattığım için benim bile kafam karıştı! aman canım söz verdiğin vatandaş da senin mutsuz mutsuz aç aç dolaşmanı ister mi? (istiyorsa değiştir onu!) hem biz bağyan değil miyiz kıs? biiiiirrr sürüüü yöntem var daha, duygu sömürüsü, şirinlik, dalavere, öhhööö... boşfer unut sen o sözü...ihihihi...kahvesmiley |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Konuyu saptırabilirim belki... iyi fikir. Light ürünler yerim sadece. Hem light çikolata, dondurma bile var :D haha Söz verdiğim vatandaş benim ama! yani kendime söz verdim bozmıyayım diye. Değiştirmeye çalışıyorum zaten onu hihih Haha ayrıca çok güzel anlattın. Seviyorum seni :) |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ben de seni sefüom renkdaşım...yalnız sen ne kadersiz bişiymişinki, sitedeki en iradesiz, en tembel teneke, en unutkan, en yabancı dili türkçe olan, en iki nokta ve bilumum noktalama özürlü, en yanlış anlaşılan ve zaten yanlış anlatan adama rast geldin! püüüü şanssızzz!dl78 yok kıs şaka, yani bir kısmı şaka, ehh % 10'u şaka! takma kafaya, amaaannn sallaaaa! saygıdeğer bir atamız ne söz söylemiş: boşfeeeerrrr! öpüom bacım, iyi geceler...benim beyinden dumanlar çıkıyor, uyuyup şarj etmem lazım acil...hadin görüşürük... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Rica ederim. Kendine haksızlık ediyorsun. İyi geceler. Sevgiler... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum sizin gibi bir renkte müzdarib kilolarından napcagımı sasırdım artık kilo verme fikri gündebelki 100 kere aklımdan geciyo gecip gittikten sonra yine geliyo bırakmıyo pesimi 110 kiloyum mutsuzum |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum kilo verme kararını hafta sonu aldım....boyum 1.70 ve 65 kiloyum......çevremdeki insanlara bunu söylediğimde çok şaşırıyorlar ve o kadar göstermediğimi söylüyoorlar ....aslında bende öyle düşünüyordum........sonuç olarak..kilo vermeye karar verdim........günde 3 saat yürüyüş yapıyorum ve 3 litre su içiyorum.......inşallah başarılı sonuçlar alıcam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:04 PM. |