| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: azime_1 Nickli Üyeden Alıntı Ben de bu bilinçaltı telkinini incelerken kafama takılan bi konu bu . Ama beynimizin her kendine gelen veriyi kabul etmesi de saçma. Yani bu şekilde kapalı bir telkin değil açıktan açığa nice telkinler duyuyoruz da ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #14 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
ve ben bunları cinsellikle alakası bile olmayan ürünlerin reklamlarında bile cinsel tema kullanılarak bilinçaltına telkin edilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum...örneğin kot pantolon reklamları gibi....ve de dizilerde ve filmlerde de çarpık ilişkiler sanki normal şeylermiş gibi gösteriliyor hatta o tarz ilişkilere görsel açıdan güzel gözüken özendirici kareler konarak insanlar özendiriliyor...kesinlikle görsel telkin olayını inanıyorum ben....ama kötü yönde kullanılıyor...kötü şeyler güzel gibi gösterilerek... bir örnek daha vereyim..filmlerde ve dizilerde deli,psikopat ve katil karekterini oynayan oyuncular genelde en karizmatik veya yakışıklı aktörlerden seçiliyor...ve onları izleyenler sanıyorlarki bu tarz kötü insanlar olduklarından çekici ve karizmatik olacaklarını sanıyorlar belki de... | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: azime_1 Nickli Üyeden Alıntı Ben de bu bilinçaltı telkinini incelerken kafama takılan bi konu bu . Ama beynimizin her kendine gelen veriyi kabul etmesi de saçma. Yani bu şekilde kapalı bir telkin değil açıktan açığa nice telkinler duyuyoruz da ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi