Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2008, 02:18 PM   #9 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

Eğer kendi kendine bilinçli olarak telkin vermek istiyorsan forumda Mind Master diye bir program var.Arama butonundan arayıp kurabilir kendi telkinlerini verebilirsin.

Ama bilinç altına almasını istemediğin telkinleri nasıl engellersin o konuda bilgim yok.Sadece bunu da bir ihtimal olumlamayla yapabilirsin. ''Benim bilinç altım sadece yararlı telkinleri depolar.Ben olumlu telkinleri alırım.'' gibi.

Gün içinde telkinlerini dinleyerek ve olumlamalarını yaparak bunu destekleyebilirsin.Mind Master programı forumdaki telkinli mp3 lerle birleştirilerek dinlenince harika sonuçlar alabilirsin.Mind Master görsel ve mp3 ler subliminal olarak bilinç altına etki ediyor.Anlaşılmayan bir şey varsa sorabilirsin tekrar.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla