| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Geçmiyor Arkadaşlar Geçmiyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ahan da benim ilgi alanım :):) 5000 kişilik bir okulda kızların çooook az olduğu bir lisede okudum bennn. 4 kız ve sınıfın gerisi erkek, bazı sınıflarda bu sayının 2 ye düştüğü de görülmüştü :) ee meslek lisesi olunca böyle oluyor... ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #16 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ahan da benim ilgi alanım :):) 5000 kişilik bir okulda kızların çooook az olduğu bir lisede okudum bennn. 4 kız ve sınıfın gerisi erkek, bazı sınıflarda bu sayının 2 ye düştüğü de görülmüştü :) ee meslek lisesi olunca böyle oluyor... Bölümden de hiiiç hoşlanmayınca o 4 yıl nasıl geçti sen bir düşün ;) Alay konusu oluyorum yazmışsın, bu kanıya nasıl vardın? Aaa! bir daha söylemeee sen gayet akıllısın, akıllı olmayan insan derdini anlatamaz, çare aramaya hiiiç kalkmaz, çünkü kendinin farkında değildir. Cahil de diyoruz gerçi biz bunlara :) Şimdi şurda netleşelim sen akıllısın. Eğer dersler yüzünden böyle düşünüyorsan; lisede benim bir matematik hocam vardı türev-integral anlatırdı, ve hiiiç bir zaman anlamadım ben o konuyu, artık kendimin ve ayrıca bütün sınıfın bir kaç tahta eskiği var diye düşünmeye başlamıştım :D taaa kiii üniversitede şeker matematik hocam o konuyu anlatana kadar, türev-integral den 80-85 alıyordum düşün sen artık... Öyle bir durumsa eğer tamamen öğretmenden kaynaklanıyor. Başka bir durumsa yine senin kuruntundur dicem ;) Çünkü biliyorum ki sen akıllısın. Telkinleri dinliyorsan zaten etkilerini görmediysen şimdiye kadar, görmeye başlıyorsundur yavaş yavaş, o yüzden de dalgalanmalar yaşayıp böyle stresli durumlarda olabilirsin. Çok normal. Hepimiz bir örneğiz sana bu sitede. İncele bizi ;) Bak herkes güllük yaşamıyor hayatını ;) Kalbini ferah tut ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Geçmiyor Arkadaşlar Geçmiyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ahan da benim ilgi alanım :):) 5000 kişilik bir okulda kızların çooook az olduğu bir lisede okudum bennn. 4 kız ve sınıfın gerisi erkek, bazı sınıflarda bu sayının 2 ye düştüğü de görülmüştü :) ee meslek lisesi olunca böyle oluyor... ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi