Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2010, 06:11 PM   #17 (permalink)
chop.suey

chop.suey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 25
13 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
chop.suey is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Geçmiyor Arkadaşlar Geçmiyor

Alıntı:
azazeli101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bugün gitmedim okula çok berbat oldum yin kendimi kontrol demedim bir türlü kalbim tak tak tak yani nasıl desem yaşım büyük olsa kesin giderdim hergün hergün kalp nasıl dayanıyor anlamadım.şimdi oturmuş penceremden bahçeyi seyrediyorum tek başıma huzur verici.
dostum öncelikle telkinleri aksatmadan her gün dinlemelisin diyorum, tamam belki sıradan ve artık bu sitede bi klişe oldu bu söz ama gerçekten tüm kalbimle söylüyorum, hiç beklemediğin anda beklemediğin yerde inanılmaz sonuçlar alıyosun ben günler gectikce anlıyorum ki bugune kadar hep kendmi mutsuz etmek için uğraşmışım, tamam sorunlar olabiliyo buna eyvallah ama abartıp abartmamak tamamen bizim elimizde, şu günlerdede gayet fazla sorunum var ama asla eskiden olduğu gibi elimde sgarayla dolaşmıyorum depresyon halinde yaşamıyorum sadece nasıl atlatırım bunu düşünüyorum. bu sene liseden mezun oldum, hayatımın en kötü yazını geçirdim, malum öss. aile beklentisi, dersane beklentisi, üstmdeki baskı ve kendmi suclamam sonucndaysa bekleneni veremedim tbki, uykusuz geceler, gnde 2 paket sgara tüketimi vb.. şuan yazmak bile istemiyorum yazdıkça hatırlıyorm o günleri. kimsede yardımcı olmadı bliyomusn? ailemde dahil sevglm bile içimi rahatlatamadı. ama sorun bendeydi onlarda değil, kapılarımı kapatmıştım. bazen o kadar kör oluruz ki abarttığımızı kabullenemeyiz, sonuna kdr haklı oldğmzu düşünürüz. ama inan bana geçer. ve son olarak, henüz 3 ay olmasına rağmen okulumu arkdslarımı o kdr özledmki, farketmedğn birşey var dostum lisede veya ilkokul sonlarında genel olarak herkesle dalga gecilir, kimse kendini kurtaramaz eşek şakalarından alaylanmalardan vb. bende payıma düşeni aldım ve karslgnıda vermiştm tbki (: eğlenceli olanıda bu değilmi dostum? liseyi lise yapan bu değil mi? (: kafana takmamalısın bence ve 'the secret' kitabında bu konuyla ilgili çok güzel örnekler vardı bulabilirsem bugün paylaşıcam.. hoşçakaln (:

beni affet
seni seviyorum

teşekkür ederim
chop.suey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla