Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Geçmiyor Arkadaşlar Geçmiyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/615527-gecmiyor-arkadaslar-gecmiyor.html)

azazeli101 21-09-2010 08:13 PM

Geçmiyor Arkadaşlar Geçmiyor

okullar başladı liseye gidiorum ve bugün herzamanki gibi çoooook berbattı kimseyle konuşamıyorum alay konusu oluyorum tamam dışarı çıkıyorum artık fakat okul mahvediyor beni yarın tekrar gidicem daha şimdiden öle bir sıkıntı varki içimde r etmek istiyorum hiç geçmicek galiba en azından dışarı çıkıyorum ama iletişimde çok zayıfım konuşmuyorum çok salağım :(
dediğim gibi yarın yine okul var ve ben şuan çok fena r etmek istiyorum ama cesaret yok işte öbür tarafı bilmiyorum kesin cehenneme giderim inanırmısınz şuan midem yanıyor göğsüm yanıyor kulağım çınlıyor çok hafif kalbim atıyor yarın yine gidicem çok kötüyüm nolur beni motive edinnn :((( yardım edinn

azazeli101 21-09-2010 08:23 PM

Cevap: Geçmiyor Arkadaşlar Geçmiyor

arkadaslkar yardım edin !!agl34

çok kötü oluyorum çok fena sf duygularını açığa vuruyor yeter artık !!! bıktımmmmm!!!! :((((

azazeli101 21-09-2010 08:25 PM

sanki içimi simsiyah kapkara birşey sıkıştırıyor kalbim dayanmayacak neden ben sf oldum anlamıyorum ben çok sosyla birsiydim neden böle oldum ALLAH'IM !!!

azazeli101 21-09-2010 08:37 PM

sizde haklısnız deliliğin bir adım öncesi bu olsa gerek

iloscuk 21-09-2010 09:09 PM

Kendine kızma lütfen.Ayrıca O insanlar senin için ne kadar önemli ki bu kadar takıyorsun onları?Boşverrrr.Onlarda senin gibi normal insan.

iloscuk 21-09-2010 09:13 PM

Bu hayatta maalesef cesur olmak zorundayız.Yoksa karşılaştığımız herşeyde korku kaplar içimizi.
Her insanın korktuğu, çekindiği anlar vardır.Çevrende seni rahatsız eden, seninle alay eden birileri varsa onlara
hakettiği gibi davranırsan belki biraz olsun rahatlarsın.Kendine çok yüklenme.Serbest bırak kendini.Yaşa ve Allah'a sığınarak
dik dur daima dik dur!

x-men33 21-09-2010 09:18 PM

Arkadaşım önce sakin ol.. krzm67

Bu dünyadaki hiçbirşeyin Allah'ın (c.c.) sana verdiği candan daha değerli olmadığını unutma. Ve aynı zamanda her sorun çözümü ile beraber varolmuştur. Onun için hiçbirşey için umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.

Dünyadaki tek insan sen değilsin benzer şeyleri yaşayan. Hiçbiri de hayatına son vererek ya da saçma! birşeyler yaparak sorununu çözemediler. İşe önce sakin olmakla başla. Buradaki herkes sana yardım edecektir. Sosyal fobi hayatın her alanında karşılaşılabilecek bi sorun. Ama çözümsüz değil. Ben üniversite 3teyim. Bende de var. Ne hocalar var heyecandan ders anlatamıyan. Neden çünkü onlar da insan. Heyecanlanmayan ve çekinmeyen insan da yok. Herkes az ya da çok heycanlanır. Ama sen umutsuz olursan çözümün önüne set çekmiş olursun. Kendini sev. Hiçbirşey senden değerli değilsapkal89

hayatimdegisti 21-09-2010 09:18 PM

Lise donemi biraz boyledir.Lise çağinda ki gençler acimasiz oluyorlar birbirileri ile alay ediyorlar.Bu biraz gelişim doneminin getirdiği bir şey.
Ancak dersane donemi ve ozellikle üniversite doneminde birbirine duyulan saygi vardir.
Lise doneminin bir geçiş donemi olduğunu bil.
Bu süreçte başkalarının düşünceleri telkinini listene ekleyebilirsin.Diğer telkinlerede sabirla devam edebilirsin.
Ayrica eğer kendini kotu hissediyorsan bir pskiyatriste gidip sf için ilaç desteği alabilirsin...

iloscuk 21-09-2010 09:21 PM

Tam siteden çıkacaktım senin yazını gördüm.Yardım istemişsin, kayıtsız kalamadım.Benim de seninle yaşıt yeğenim var.Onunda bu tip stresleri,sıkıntıları oluyor.Bu yaşlarda bu tip olumsuzluklar olabilir.Ama inan geçiyor.Kendine biraz zaman ver ve doğal ol.Bırak aptal desinler.Sen biliyorsun aptal olmadığını değil mi?Ayrıca onlarında aptal duruma düşecekleri pek çok ana tanık olacaksın, önünüzde uzun bir eğitim dönemi var beraber geçireceğiniz.Umarım biraz olsun sözlerimle gerçeği görmene yardımcı olabilmişimdir.

x-men33 21-09-2010 09:24 PM

Atakan Bey şu aşırı uyku konusuna da yardımcı olabilir misiniz?

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post769502

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM.